Januar, for pokker!

2019 har indtil videre taget mig med bukserne nede – haha! Fx har jeg ikke haft tid til at kigge på de billeder og videoer, jeg tog, i lettere bedugget tilstand nytårsaften, ordentligt igennem endnu. Fantastisk fest, i øvrigt.

Min januar har pt. kørt sådan her:

Kæmpe KETO-tema i Ude&Hjemme med Sofie, der har tabt 47 kg sidste år.

Tjekke Madbandittens supportmail og besvare de 10 mails, der er kommet siden sidst. Tjekke bloggen. 10 kommentarer. Svarer dem lige. Tjekke Madbandittens Facebookside. Shit, 30 nye kommentarer. Læse og svare dem. Tjekke Instagram. 10 nye kommentarer og 20 beskeder. Svare dem.

Phew. Det var det. Tjekker lige mailen. Hov, 10 nye mails. Svarer lige dem. Tjekker lige Facebook. 10 nye kommentarer. Skal lige tjekke noget på bloggen. Hov, 8 nye kommentarer. Må hellere tjekke Instagram også. 10 nye beskeder og kommentarer.

Mon der er nyt på mailen…?

Telefonen ringer. Journalist fra stor dansk avis vil gerne tale om det der KETO, alle taler om. Yes baby.

Forlaget skriver. Vil du holde et oplæg om KETO til et sundhedsarrangement? Ja, gerne. Forberede præsentation.

Forlag skriver igen. Vil du tale med en radiovært om KETO? Ja da, klart.

Tjekker mail. Shit, 10 nye mails.

På repeat.

Modtage fineste pris som Månedens Forfatter hos Bogreolen, som har lovet skarpe priser på mine bøger hele måneden.

Find fx KETO-bogen her: KETO- Optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt (reklamelink)

Og der er jo altså kun gået 10 dage af året!

… og Kickstart selvfølgelig!

Og  så har jeg ikke engang nævnt det vigtigste, nemlig mine superseje kursister på Kickstart. Den første uge er altid lidt hektisk. Det hele er nyt, man skal vænne sig til ny mad, nye indkøb, nye valg etc. Og samtidig brokker kroppen sig måske med hovedpine, utilpashed etc.

Nu hvor vi har overstået de mest kritiske første dage, går det altid lettere.

Og jeg fandt et øjeblik til lige at sætte mig ned og skrive.

Altså forstå mig ret, det er superdejligt og hyggeligt med al den aktivitet. Det tager bare lige pusten lidt fra mig, fordi jeg lige skal op i gear efter en stille juleferie.

Glæde og taknemmelighed

Men kan vi lige tage endnu et øjeblik og glæde os over den superfine modtagelse, KETO-bogen har fået.

Jeg hører fra jer, at den er udsolgt flere steder. Den store efterspørgsel er kommet bag på boghandlerne, som nu er ved at få bestilt flere bøger hjem til lager, og mit forlag er ved at planlægge 3. oplag. 14.000 bøger har vi så trykt, og bogen har kun været ude i to uger!!

Hurra, for pokker! Det er alt for fedt!

Men det bedste er næsten at se og høre, hvor meget bogen bliver brugt derude. Det er dejligt at se, at de nemme opskrifter giver mod på at kaste sig ud i det.

Og måske at vi også sammen kan få afmystificeret KETO lidt. Det er grøntsager, kød og fedt. Ikke mærkelig hokus-pokus-mad.

Kontraster

Men den her hektiske start står jo lidt i kontrast til mine stille ønsker for 2019, som jeg slet ikke har haft tid til at skrive ned endnu, men som indeholder mere tid til fordybelse og et ønske om at prøve at lære at meditere eller på anden vis blive lidt  bedre til at slukke for øverste etage.

Men altså året er jo kun startet og jeg har stadig 354 dage at øve mig i.

Og kontraster er jo også en dejlig ting. Hvordan kan vi nyde det stille, hvis der aldrig er larm?

Nytår vs. hverdag

Det rum i huset, hvor jeg har tilbragt mest tid i år. Mit nye kontor. Ja, du læste rigtigt. Mit. Nye. Kontor. For første gang i mine 5-6 år som selvstændig har jeg et ægte kontor. Såååå glad for det.

Og knap så stolt men desværre lidt for almindelig ‘working lunch’. Ja, ja, I know…

Hvad med dig, er du kommet godt fra start?

Få hjælp og inspiration til sund livsstil

“Smukke billeder – tænderne løber voldsomt i vand og man får lyst til at afprøve dem alle”

Perfekt til Keto, Low Carb, LCHF og til dig der gerne vil spise sundt og lækkert!

Køb nu til 240,- (vejl. udsalgspris: 300,-): De bedste fra Madbanditten

32 kommentarer til “Januar, for pokker!”

Skriv en kommentar

 1. Hej! Jeg beklager, at det egentligt intet har med indlægget at gøre, men!! Jeg er lige nu og her på jagt efter en bogreol, og jeg kan rigtig godt lide det, der foregår på dit kontor. Kan jeg få lov til at vide, hvad din bogreol er sat sammen af?
  På forhånd tak!

  Svar
  • Hehe, det er helt i orden. Reolen har vi købt hos Bolia. Det er sådan en element-reol, hvor man selv sammensætter den så den passer til behovet.

   Svar
 2. Nu går jeg så i gang med det tredje år på en grøntsagsrig kost. I de to år der er gået har jeg tabt mig så jeg nu er normalvægtig og mit blodsukkertal er også fint. Der er kommet mere energi og min fysik er blevet bedre. Så summasumarum er mit liv blevet langt bedre end før. Det er da skønt at jeg igen kan cykle med min dejlige veninde og mit barnebarn.

  Opskriften er egentlig ret enkel.: “Et absolut minimum indtag af sukker og alkohol.” Og interessant nok savner jeg ikke sukker og alkohol.

  I år vil jeg så prøve at være lidt mere strix. Dvs at jeg vil forsøge mig med grøntsager til morgenmad, frokost og aften. De grove grøntsager altså…smiler…

  Jeg håber så på at mine hofter og bevægelsesapparat får det bedre så jeg kan komme til at gå ture. Ja som du måske har gættet kære læser elsker jeg at være ude. Vesterhavet er mit absolut foretrukne sted. Den der lyd fra havet og træerne er bare så vild go`. Beroligende og sindsygt opløftende. Næsten lige så boblende og sensuel som et godt glas champagne.

  Svar
 3. Din bog er bare så lækker. Det mix af nyttig information, blandet med lækre opskrifter er så godt. Samtidig er bogens størrelse, billeder mv lige i øjet.
  Jeg er så heldig at have haft ferie fra den 21. december og helt frem til den 28. januar, halvdelen af tiden på solfyldte Tenerife. Men det har betydet at jeg har kunne forberede mig både mentalt og indkøbsmæssigt til når det er tilbage til hverdagen. Til ferie ved poolen hører ugeblade, så jeg smed 3 forskellige i tasken i lufthavnen. Så ligger man der i solen og bladre i ude og hjemme og der er du så også lige. Det sjove var nu godt nok at det var billede af roastbeef der straks fik mig til at tænke, den er fra Janes bog, og der var du så.
  Inden jeg selv skal igang nyser jeg nu at få serveret alt indenfor æg, lavet lige som man ønsker det. De porcerede æg elsker jeg men kan simpelthen ikke finde ud af at lave dem, men de serveres skønt her med lækker knasende kåldrys, lidt lige som dine kål chips. Derudover et vælg ag pølser, oste, røget tun osv. Paradis og når man som jeg har været på lchf i flere år, har man slet ikke lyst til brødet mere. Det troede jeg engang aldrig på ville ske.
  Husk dine gåture imellem alle de mails du får og forlad kontoret engang imellem, kan godt se det er svært, for det er godt nok så cool, og du fortjener så meget, jeg ved jo det har været et stort ønske for dig siden du blev selvstændig.

  Svar
 4. Kære Jane,

  Godt nytår og tillykke med den store succes på din nye bog, som jeg også er den glade ejer af?

  Jeg har grundet en kronisk inflammatorisk tarmsygdom haft smerter/uro i min tyktarm de sidste 2 år, som har været der næsten hver dag. Det har været konstant bevidst om min tyktarm, da det har føltes som om den var irriteret og oppustet. Det er gerne kommer op ad dagen – oftest efter frokost.

  Guess what? Her efter jeg er startet på KETO – smerter og uro er pist væk!!!? Det interessante er, at jeg mange gange er blevet anbefalet på hospitalet at skære ned på kød. Nu har jeg skruet op på kød og ned på kulhydrater og sukker er en saga blot. Og jeg har det meget bedre i min krop. I love it!!
  Jeg skal også smide 12 kg. kropsvægt, men det kan pt. ikke måle sig med begejstringen over, at have det så meget bedre.

  Du behøver ikke at svare på denne kommentar. Du har vist rigelig at se til. Bare TAK❤️

  Bedste hilsner,
  Pernille

  Svar
  • Jeg elsker den slags kommentarer! hvor er det fedt for dig, Pernille. Det glæder mig virkelig at høre. Og det er faktisk noget, jeg hører jævnligt. Det er fantastisk!

   Svar
 5. Kære Jane

  Jeg stiller mig op i rækken af glade KETO-læsere. Flot bog. Klog bog. Inspirerende fotos. ‘Fede’ nemme opskrifter. Min mand og jeg er igen ‘på’ og kilo rasler af. Søvnen er god. Sukkeret kan jeg slet ikke huske…… vil du vide mere? Mange tak, siger jeg bare :-)
  KH
  Ulla-Mette

  Svar
 6. Kan kun tilslutte mig alle de positve kommentarer om KETObogen. Supergode opskrifter. Normalt bruger jeg kogebøger som inspiration, men i den forløbne uge har jeg lavet opskrifter fra KETO til mine tre børn og jeg selv. Ungerne synes at de er supergode. Især “Chorizokødbollerne” tog kegler (“den opskrift skal vi have med hen til far, så kan vi få dem i pitabrød, det vil de også være vildt gode til…”). Og så er de så enkle at den 9-årige (næsten) selv lavede “Asiatisk fisk i peanutsovs”. At der på en uge er røget 5 kg, skal man heller ikke kimse af ;-). Kan mærke at 2019 bliver et godt år. YES!

  Svar
 7. Tillykke med den fine modtagelse din bog har fået.
  Jeg vil bare lige anbefale yin yoga som en fed måde at slukke for øverste etage på. Det lyder lidt hippie agtigt, men det er sååå fedt. Man er længe i stillingerne og det kan blive ret intenst, men man er så meget i kroppen at, jeg ihvert fald, tuner helt ud når man når til afspændingen til sidst.

  Svar
  • Tak for den dejlige anbefaling. Jeg har overvejet det lidt men jeg skal finde noget, jeg kan lave herhjemme. Men det kan jeg vel også med yin yoga…

   Svar
 8. Hei ! Er det mulig at købe din bog digitalt?? Bor ikke i DK og det ser ikke som de sender udenfir DK.

  Svar
 9. Jeg knus elsker din nye bog ❤️ Jeg er top motiveret og i første uge har jeg minus 4,2 kg…..Jeg er klar til en ny uge og klapper i mine hænder over at jeg kan mærke mere energi, mindre sult og mindre inflammation i mine slimsække i hofterne ?????? Tak Jane

  Svar
 10. For pokker Jane…. Hvor har du den flotte reol fra ???? Ved godt det ikke en KETO kommentar (forøvrigt en fantastisk bog) 2,3 kg er væk siden 3/1 ?

  Svar
 11. Hej Jane,

  Rigtigt godt Nytaar jeg er ogsaa gaaet igang igen desvaerre uden den nye KETO bog da jeg bor i Holland og har pt ikke fundet nogen side der sender den herned …PYT maa faa fat paa den naeste gang jeg er i DK ..jeg har stadig masse af matriale fra Kickstart hold 6 og bare lige for at glaede dig kan jeg sig at vi holder altsaa stadig vildt godt sammen derinde …det er bare en super dejlig og skoen gruppe! Tak for det :) Kaerlige hilsner Bettina

  Svar
 12. Er super glad for KETO bogen.. enkle og lette opskrifter…:-) og .. siden d 3/1 er der røget 4 kg :-) med den fart er jeg usynlig ved årets udgang :-)( ved godt det går stærkt i starten ) men det vigtigste for mig er jeg ikke er sulte hele tiden ..
  Jeg har været i gang med lchf i flere omgange over de seneste par år ..men det skrider lidt når det bliver sæson for have liv og sten ovnen skal fyres op ( læs pizzaer) mit mål i år ( ud over tabe mig ) MÅ være at lave KETO /lchf pizza i stenovnen :-)

  Svar
  • Hvor godt! Det lyder som en flyvende start.
   Og pizzaen fra KETO-bogen kunne jeg godt tænke mig at høre hvordan smager fra en stenovn, så giv lige lyd, hvis du tester det!

   Svar
 13. Måske du faktisk har 354 og ikke 254 dage at øve dig i. Så er der ekstra god tid til at komme ned i gear :) Kæmpe tillykke med den flotte modtagelse, din bog har fået.

  Svar
 14. Hej

  Jeg startede d. 2. med Keto
  – har spist LCHF i flere år pga. mave-problemer. Men spiser lidt brød en gang imellem når man bliver inviteret på julefrokost f.eks. Og dem har der været en del af, så nytårsaften tog jeg hjem lige efter nytårsklokkerne med ondt i maven, sure opstød og generel utilpashed i kroppen.

  Jeg havde købt KETO mellem jul og nytår og havde gået hele december og foreberedt mig mentalt. Og jeg må bare sige at bogen lever op til forventningerne – fra første dag var min mave tilbage på sporet og der er allerede røget 3,2 kg – ved godt at en stor del af det er væske, men det er alligevel medvirkende til fortsat motivation.

  Nogen af det jeg er mest begejstret for er at min normale kage-craving slet ikke har kigget frem endnu.

  Min kæreste mener godt nok at kødmængderne er meget små, men alligevel må han indrømme at han bliver mæt fordi der er så meget smag i retterne.

  Så tak for endnu en god bog… Håber at den kan bringe godhed til min mave og fjerne nogle af de overskydende kg på sidebenene…

  Hilsen Sus

  Svar