Ferrero Rocher barer

Ferrero Rocher barer lavet med mindre sukker. Hvad siger du lige til det? Jeg tror nok, den skal på listen over julegodter, jeg skal lave i år. Og man kan jo så sige, at jeg har taget en for holdet og testet opskriften inden december. Ja men så storsindet er jeg og you’re welcome ;-)

Den hjemmelavede nougat er jo i høj kurs herhjemme, særligt hos Vega, som er både chokoladeelsker og feinschmecker. Hun elskede disse Ferrero Rocher barer og jeg skal indrømme, at de forsvandt hurtigere end ventet.

Hvis du vil lave dem til jul, vil jeg derfor anbefale dig at lave dem så tæt på jul som muligt. Fx dagen før. Så burde du være sikker på at have nogle til juledagene.

Se også: Madbandittens Juleopskrifter (e-bog)

Ferrero Rocher barer - opskrift på Ferrero Rocher med mindre sukker

Ferrero Rocher barer

Føj til favoritter Udskriv Pin
10
|
30 min

Ingredienser

 • 50 g mørk chokolade hakket
 • 150 g hasselnøddesmør reklamelink
 • 80 g hasselnødder ristede og hakkede (+ evt. lidt ekstra til drys)
 • 1 spsk fibersirup gold reklamelink
 • ½ dl fløde
 • 1 knsp salt
 • 30 g kokosfibermel reklamelink
 • 200 g mørk chokolade til overtræk

Sådan gør du

 • Smelt de 50 g chokolade over vandbad.
 • Bland den smeltede chokolade sammen med hasselnøddesmør, ristede og hakkede hasselnødder, Fibersirup, fløde, kokosfibermel og salt i en skål.
 • Smag massen til om den er, som du kan lide den. Tilsæt ekstra sødning, hvis du synes (men husk at der også kommer sød smag fra chokoladeovertrækket)
 • Fordel massen i et fad beklædt med bagepapir og pres massen godt sammen, den skal være ca. 1 cm tyk over det hele. Glat den med en dejskraber.
 • Stil massen på køl i nogle timer, til den er helt fast.
 • Skær massen ud i den ønskede størrelse.
 • Hak de 200 g chokolade og smelt 2/3 dele over vandbad. Tag skålen af varmen og rør det sidste chokolade i og lad det smelte ind i den varme chokolade.
 • Overtræk barerne med chokolade ved at dyppe dem i den smeltede chokolade med to gafler. Sæt dem på et fad beklædt med bagepapir og drys evt. med hakkede ristede hasselnødder over dem.
 • Stil barerne på køl til chokoladen er stivnet og server, når du er klar.
Ferrero Rocher barer - opskrift på Ferrero Rocher med mindre sukker
Ferrero Rocher barer - opskrift på Ferrero Rocher med mindre sukker

TIP: Skulle du have mere chokolade end du skal bruge, kan du passende lave de dovne Snickers, hvilket bare er saltede peanuts overhældt med mørk chokolade og så stivnet i køleskab. Det smager for lækkert altså.

Få 7 dage gratis af MadbandittenPLUS

Få energiberegninger på alle opskrifter og egen favoritside og slip samtidig for forstyrrende annoncer.

Start gratis prøveperiode nu

 

23 kommentarer til “Ferrero Rocher barer”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. De lyder fantastiske! er netop igang med opskriften og er løbet tør for kokosfibermel… Er det i for at gøre noget for konsistensen eller er det for smagen?

  Tak for dine skønne opskrifter :)

  Svar
 2. Kan man erstatte SukrinSirup med yacon sirup? Jeg kan ikke helt gennemskue forskellen på de to produkter.
  Mange hilsner
  Mia

  Svar
  • Ja det tror jeg bestemt godt. Jeg brugte meget yaconsirup i gamle dage, men så var der en periode, hvor det var nærmest umuligt at skaffe og så tror jeg, jeg skiftede til sukrinsirup. Ud fra et naturlighedsperspektiv tror jeg, yaconsirup er bedste valg. Og kulhydratmæssigt husker jeg det også som fint lavt.

   Svar
  • Det kan du sagtens. Så vil den jo ikke længere smage af ferrero rocher men mere af snickers men det er jo heller ikke helt skidt, vel? :)

   Svar
 3. Må jeg forslå, at du en dag holder smagsprøvedag.? En dag hvor man kan komme og smage alle de forskellige lækkerier ?
  Men det skal være i Aarhus ?

  Svar
 4. Hej Jane
  Tror du man ville kunne bruge soyafløde istedet? Jeg kan nemlig ikke tåle mælkeprodukter…
  God jul :)
  Med venlig hilsen
  Lene

  Svar
 5. Hvor køber du dit nøddesmør..havde tænkt at prøve at lave det selv, da jeg synes det hurtigt bliver lidt dyrt..men måske jeg bare har kigget det forkerte sted??
  Bedste julehilsner
  Tine (der nu har været på KETO i 3,5 måned, 7kg lettere fysisk og tusind kg mentalt)♥️

  Svar
  • Nej det er bare vildt dyrt. Jeg køber det i helsekosten. Jeg laver det også nogle gange selv men jeg synes, det er svært at få helt flydende nok til nougat og denne type opskrifter.

   Og sejt gået med vægttabet! Hvor er det fantastisk!!

   Svar
 6. Dem glæde jeg mig til at lave :) Kan man lave hasselnødde smørret selv eller er det bedst at bruge den færdige? /Heidi

  Svar
  • Du kan sagtens lave det selv. Jeg er oftest for doven til det, og jeg synes nok egentlig også at den, jeg køber bliver bedre. Hvis du laver selv, så rist hasselnødderne først. Det giver bedst smag og gør dem nemmere at lave til ‘smør’, synes jeg.

   Svar
 7. De ser virkelig lækre ud. Har du en favorit chokolade til overtræk? :-)

  Og så lige noget helt andet – kan du anbefale en god olivenolie, der smager af oliven og ikke er besk/skarp i smagen? Jeg har synes efterhånden, jeg har prøvet en del uden held, men jeg har også opdaget, at selvom der står jomfru olivenolie, er de fleste jeg finder ikke koldpressede (heller ikke de økologiske), og det gør sikkert forskellen.

  Svar
  • Nej ikke rigtigt. Jeg bruger bare en hvilken som helst 70-85% chokolade.

   Og olivenolie…hmm…jeg synes, de fleste, jeg bruger smager dejligt. En af dem, jeg ofte køber, er Estate-olien fra Urtekram. Den er rigtig dejlig, synes jeg. Jeg køber altid i den dyre ende i en tro på, at de så er bedre og altid i mørke flasker. Ellers synes jeg ikke, jeg gør så meget for at få fat i gode olier.

   Svar