Suppebrød med chili, bacon og cheddar

Sådan et godt suppebrød som dette med chili, bacon og cheddar er genialt at have i fryseren her til suppesæsonen. Suppe mætter ofte ikke meget i sig selv og det kan derfor være rart at have et suppebrød ved siden af, der giver lidt tyngde til retten.

Suppebrød – god fylde til suppedage

Disse suppebrød med chili, bacon og cheddar smager dog ganske dejligt i sig selv også. De har en lidt sødlig smag, fordi jeg har brugt kokosfibermel. Vil du undgå den helt, kan du sagtens bytte det med Pofiber, er jeg ret sikker på.

Konsistensen er lidt henad scones, altså sådan en smule porøs i det. Men det passer godt til at dyppe i suppen, synes jeg.

Og mangler du inspiration til supper at spise dette brød til, har jeg samlet dem allesammen på rad og række her: Aftensmad/suppe

Suppebrød med chili, bacon og cheddar. Dejligt madbrød med få kulhydrater og masser af god smag.

Suppebrød med chili, bacon og cheddar

Udskriv Pin
6 stk
|
30 min

Ingredienser

  • 3 skiver bacon i skiver
  • 100 g cheddar
  • 80 g kokosfibermel reklamelink
  • 40 g mandelmel reklamelink
  • 1 ½ tsk guargummi kan udelades - fås i Meny
  • 60 g revet koldt smør
  • 2 spsk cremefraiche 38%
  • 1 æg
  • 1 ½ tsk bagepulver
  • 1 tsk chiliflager
  • 1 håndfuld hakket persille
  • 1 tsk løgpulver
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • salt og friskkværnet peber
  • lidt sammenpisket æg til pensling

Sådan gør du

  • Steg baconen sprød på en pande eller i ovn. Lad det afkøle og hak det til mindre stykker.
  • Riv cheddar på rivejernet.
  • Kom alle ingredienserne til dejen i en skål og saml det hurtigt til en homogen masse med hænderne.
  • Form dejen til små boller og put dem evt. i en smurt muffinform. Pensl med sammenpisket æg.
  • Opvarm ovnen til 150 grader og bag dem i ca. 20-25 min ved 150 grader, til de er gyldne i toppen.
  • Opbevar i køleskab eller fryser og lun i ovnen inden servering.

Suppebrød med chili, bacon og cheddar. Dejligt madbrød med få kulhydrater og masser af god smag. Suppebrød med chili, bacon og cheddar. Dejligt madbrød med få kulhydrater og masser af god smag.

De bedste fra Madbanditten – kan forudbestilles nu ♥

Min nye bog, De bedste fra Madbanditten, indeholder opskriften på at få langvarig succes med en Low Carb-livsstil, hvad enten du ønsker et vægttab med Keto eller bare en sundere livsstil uden sukker og kornprodukter.

Læs mere her og forudbestil dit eksemplar: De bedste fra Madbanditten

9 kommentarer til “Suppebrød med chili, bacon og cheddar”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




    • Godt spørgsmål – jeg tror ikke det er det samme men det lader til at have nogle af de samme egenskaber. Jeg ved desværre ikke mere om det..

      Svar
        • Jo…
          ikke at jeg ved hvad xantan gum er lavet af, men det fortykker.
          Google: Beskrivelse “Guargummi, guarmel eller guarkernemel er et kulhydrat, som udvindes af guarbønner, der er en bælgfrugt ligesom sojabønnen. Guargummi anvendes som fortykningsmiddel og stabilisator. Det er et af de mest anvendte fortykningsmidler, hvilket skyldes, at det er billigt og effektivt sammenlignet med andre fortykningsmidler.”
          Først var det nemmere at spørge ?

          Svar
    • Så skal det være det fedtreducerede mandelmel og ikke det almindelige mandelmel men det vil give en let smag af mandel/marcipan og det ved jeg ikke hvor velegnet er her…

      Svar
  1. Ohhh la la det ser bare lækkert ud, det skal prøves i weekenden mums.
    Alt får nu lige pt. svært ved at slå din varm røget laks med blomkåls bearnaise.
    Et stykke fisk fra Rigtigmad med din sammensætning, vi var i himlen. Bare den lille detalje med at vende salaten i olie/æblecidereddike var genial.
    Manden min sagde at bearnaisen skulle være fast bestanddel af vores køleskab.
    Nu er der kun 2 måneder og 2 dage til din bog lander i hos mig, kan slet ikke vente.
    Jeg er som dig slet ikke til julen, så det er dejligt at se frem til min helt egen bog julegave efter jul.

    Svar
    • Åh ja, den varmrøgede laks fra rigtigmad er bare så god. Jeg glæder mig til at fylde min nye fryser med lækre ting derfra. Og ja, lige knap to måneder til bogudgivelse. Om to uger sender vi bogen til tryk og så er mit arbejde gjort. Det bliver virkelig spændende :)

      Svar