Cheeseburgerfad

Al mad, der smager af cheeseburger, vinder, og jeg præsenterer dig derfor her for det lækre cheeseburgerfad!

Ja, vi har haft både cheeseburgersalaten og cheeseburgersuppen og begge kan jeg også på det varmeste anbefale. Men her kommer altså næste skud på stammen: Cheeseburgerfad.

Og jo, vi er igen ude i den kategori, som man kan kalde tusinde varianter over hakket oksekød. Jamen, det er bare så nemt, og jeg ved, at det er på menuen ude hos jer flere gange om ugen, og selvom hakkebøffer og diverse kødsovse er dejlige, så er det også dejligt lige at twiste det lidt og ende med en lækker ret, der smager af cheeseburger.

I aften tror jeg godt nok, vi skal have noget kødbolle-i-tomat-kokosmælk-sovs, men jeg vil glæde mig til at sætte tænderne i dette cheeseburgerfad senere på ugen.

Resterne er desuden virkelig dejlig morgenmad for de af os, der spiser kød om morgenenen. Namme.

Cheeseburgerfad - lækker og nem hverdagsmad med smag af cheeseburger (jo, den er god nok!)

Cheeseburgerfad

Udskriv Pin
6
|
30 min

Ingredienser

  • 150 g bacon i tern
  • 2 fed hvidløg finthakket
  • 600 g hakket oksekød
  • 50 g løg i skiver
  • 2 tsk worchestershiresauce kan udelades
  • 2 tsk sennepspulver kan udelades
  • 45 g koncentreret tomatpuré
  • 4 æg
  • 1 dl fløde
  • salt og friskkværnet peber
  • 150 g revet ost fx cheddar
  • smør eller kokosolie til stegning

Sådan gør du

  • Steg baconen sprød på en pande og læg til side i et øjeblik.
  • Svits hvidløg og kom kødet på og brun det godt af, kom worchestershiresauce og sennepspulver på.
  • Tilsæt løget og lad det svitse med i et par minutter,
  • Pisk fløde, æg, tomatpuré, salt og peber sammen
  • Fordel kød, løg og bacon i et smurt ovnfast fad.
  • Hæld æggemassen over og drys med revet ost.
  • Opvarm ovnen til 200 grader og bag i ca. 20 minutter, til osten er gylden og æggemassen er fast.

Noter

Server med en klassisk grøn salat af fx iceberg, tomater, agurk evt. syltede samt jalapeños 
Cheeseburgerfad - lækker og nem hverdagsmad med smag af cheeseburger (jo, den er god nok!)
Cheeseburgerfad - lækker og nem hverdagsmad med smag af cheeseburger (jo, den er god nok!)

Årets julegave-idé❤️

120 lækre, sunde og mættende opskrifter til alle dagens måltider + lidt ekstra lækkert til de særlige lejligheder.

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

43 kommentarer til “Cheeseburgerfad”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Hej Jane.
    Kan man evt bruge alm sennep, i stedet for pulver?
    Og hvorfor er der ikke spidskommen i denne her ret?
    Jeg elsker suppen, og kom engang til at lave den uden, og så var den godt nok kedelig.
    Vh Ditte

    Svar
  2. Hejsa
    Jeg har prøvet et par af dine opskrifter og de er rigtig gode, nu skal denne her prøves i aften det lyder lækkert, men jeg kunne godt bruge et kulhydrat tal altså hvor mange gram der er i hele opskriften så kan jeg selv dele det ud.
    Det har jeg set på udenlandske sider. Men jeg kan ikke se det på nogen af dine opskrifter.

    Svar
    • Hej Kristina
      Nej det tilbyder jeg desværre ikke at regne ud for dig. Men du er velkommen til at bruge mine opskrifter helt gratis.

      Du kan se hvilke af mine produkter, der indeholder energiberegnede opskrifter eller lære hvordan du selv laver beregningerne her: Energiberegninger

      Svar
  3. Hej Jane,
    Tusind tak for alle dine lækre opskrifter, gode idéer og råd.
    Kan jeg regne med, at når du feks. skriver 200 grader, at det altid er alm.ovn du mener?

    Bedste hilsner
    Freja

    Svar
    • Hej Freja
      Yes, altid almindelig ovn medmindre der specifikt står varmluft. Men tag det altid som vejledende. Der er enormt stor forskel på ovne. Det opdagede jeg, da jeg flyttede for to år siden og min nye ovn tilberedte helt anderledes :)

      Svar
  4. Det smagte faktisk rigtigt godt, og havde ikke brug for andet “tilbehør”

    Hvis man nu køber en af dine bøger i papirform, følger e-mail versionen så med?, kunne være fedt at have en bog at slå op i, men samtidigt ikke skulle slæbe den med når man skulle nogen steder, og derfor så kunne læse den på sin mobil eller IPad.

    Jeg har iøvrigt skrevet en mail til dig med et par spørgsmål, ved ikke om du har læst den endnu? ?
    Tak for en rigtig god og inspirerende side ?

    Svar
    • Hej Claus
      Nej desværre. Den fysiske bog og e-bogen er to adskilte udgivelser. Det er mit forlag og ikke mig, der bestemmer den slags.

      Du er velkommen til at skrive dine spørgsmål til mig her på bloggen. Så skal jeg svare på dem, så godt jeg kan.

      Svar
      • Jeg har skrevet til dig på jane@madbanditten.dk, da spørgsmålet var af ret privat karakter, og ikke umiddelbart ville have det på en blog.
        Du kan evt. selv se den, og du kan evt. selv dele den på bloggen hvis du synes spørgsmålet kan hjælpe andre i samme situation.

        Svar
  5. Kære Jane !
    Jeg og min familie spiser ikke decideret LCHF eller KETO kost. Men det betyde sørme ikke, at vi ikke bruger dine opskrifter og finder ualmindelig megen lækker inspiration hos dig ! Faktisk er vi alle kæmpe stor fan af dine opskrifter! Smagsmæssigt er de altid lige i skabet og udover det, som regel også nogenlunde simple og ligetil.
    Så selvom man ikke lever efter den kostretning du som udgangspunkt arbejder med, betyder det bestemt ikke at du også kan være og er en kæmpe inspirationsgiver hos “alle os andre – kulhydratspisende”. Vi tilføjer bare ofte kartofler, brød, pasta eller ris til dine opskrifter og andre gange udelader vi det, da det ofte slet ikke behøves for os heller.

    Jeg har nu flere gange haft i tankerne at lave dette lækre cheeseburgerfad. Vi er tilhængere af den skønne suppe.
    Men jeg har lidt tænkt, da jeg flere steder er stødt på din brug af worchestshiresaucen, om det er det samme som HP sauce eller engelsk sauce ? Eller i så fald, hvad forskellen er?

    De bedste hilsner herfra !

    Svar
    • Hvor dejligt at høre – tak❤️

      Og godt spørgsmål med den sauce. Jeg tror egentlig godt det kan være det samme men jeg er ikke så velbevandret i den slags. Jeg bruger bare det, der er i køleskabet – haha!

      Svar