Pølsehorn

Spørg lige om jeg har glædet mig til at dele denne opskrift på pølsehorn med jer? Pølsehorn uden kulhydrater, sgu! Eller i hvert fald med meget, meget få kulhydrater.

Jo tak, jeg har tidligere både lavet pølsehorn med blomkålsdej og også med en anden lidt sødlig kokosfiberdej til mine bøger, og de er bestemt også udmærkede. Disse er bare endnu mere kulhydratfattige.

Jeg har taget udgangspunkt i dejen fra fathead eller cream cheese pizzabunden men modificeret den lidt hertil.

Selvfølgelig får man ikke den der hævede brødfølelse, som man får fra en gærdej men jeg synes, det fungerer rigtigt fornuftigt.

Så mangler du en lille snack i madpakken eller noget proteinrigt til før/efter træning, er disse velegnede også.

Næste skridt bliver at prøve at lave pizzasnegle med samme dej. Glæder mig allerede.

Pølsehorn - opskrift på LCHF Keto pølsehorn med meget få kulhydrater. Megamættende og gode i madpakken.

Pølsehorn

Udskriv Pin
16 stk
|
30 min

Ingredienser

 • 100 g flødeost naturel
 • 300 g revet mozzarella
 • 2 dl Pofiber
 • 2 æg
 • 1 tsk salt
 • 8 pølser med højt kødindhold

Sådan gør du

 • Smelt mozzarella og flødeost i en gryde, til du har en klistret masse.
 • Tag gryden af varmen og rør Pofiber, æg og salt i.
 • Ælt til du har en homogen masse.
 • Rul dejen tyndt ud i mellem to stykker bagepapir
 • Skær dejen i lige store trekanter eller rektangler.
 • Halver pølserne og rul dem ind i dejen.
 • Opvarm ovnen til 200 g varmluft og bag dem i ca. 15 minutter, til de er gyldne.

Pølsehorn - opskrift på LCHF Keto pølsehorn med meget få kulhydrater. Megamættende og gode i madpakken.Pølsehorn - opskrift på LCHF Keto pølsehorn med meget få kulhydrater. Megamættende og gode i madpakken.
Opskriften indeholder reklamelinks. Læs mere her: Madbandittens reklamepolitik

De bedste fra Madbanditten – kan forudbestilles nu ♥

Min nye bog, De bedste fra Madbanditten, indeholder opskriften på at få langvarig succes med en Low Carb-livsstil, hvad enten du ønsker et vægttab med Keto eller bare en sundere livsstil uden sukker og kornprodukter.

Læs mere her og forudbestil dit eksemplar: De bedste fra Madbanditten

36 kommentarer til “Pølsehorn”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Jeg har brugt dejen til at lave en broccoli tærte og den smagte fantastisk.
  Dejen blev forbagt i ovnen 10-15 minutter, hvorefter fyldet kom på.

  Svar
 2. Bruger du flødeost som den fra Buko eller den fra Philadelphia?
  Jeg har tidligere prøvet opskrifter hvor det der meget væsentligt hvilken slags der bliver brugt, da de er meget forskellige i konsistens.

  Svar
 3. Fantastisk også som pizzadej. Spicer man dejen op med lidt løgpulver og oregano eller hvad man nu har, er det helt perfekt.

  Svar
 4. Hej Jane,
  Jeg bryder mig ikke om smagen af pofiber. Jeg har smurt med tomat pure, krydret dem og brugt flødeost med tomat og smagen af pofiber er der stadig.
  Kan jeg erstatte pofiber med noget andet? ?

  Svar
  • Åh det er lidt svært synes jeg, for eneste alternativ er kokosfibermel og så får man en sød smag med i købet og det ved jeg ikke lige hvor godt jeg synes passer her.

   Svar
 5. Hej Jane
  Har netop fået at vide at jeg skal undgå ALT korn – også dem, der normalt betragtes som glutenfri (majs, hirse, boghvede, ris og havre. Derfor er jeg så glad for at have fundet dine opskrifter :)
  Men jeg tåler desværre heller ingen mælkeprodukter – heller ikke de laktosefri produkter.
  Da du i nogle opskrifter bruger hytteost og i andre flødeost (som i denne på pølsehorn), vil jeg lige høre, om du evt. har et bud på et alternativ til disse 2 ting???

  Svar
  • Jeg anbefaler altid kokosprodukter (kokosolie eller kokosmælk/kokosfløde) eller slet og ret arbejde udenom mælkeprodukterne i opskrifterne. Det giver ofte bedre mening end at prøve at erstatte dem 1:1 med noget andet i opskrifter. Hvis du baserer din kost på grøntsager, kød og fedt er det intet problem at undgå mælkeprodukter også??

   Svar
 6. Hejsa
  Gør jeg noget forkert med disse pølsehorn, da jeg syntes det var næste umuligt at rulle dem om pølsen.
  mvh Carl

  Svar
 7. Har lige lavet dem og de smager rigtig godt. Det synes min datter med gluten allergi heldigvis også ?. Tak for en masse gode opskrifter. Hilsen Sarah

  Svar
 8. Jeg har et spørgsmål – og det er måske nok lidt dumt.. Men når du bruger mozzarella i opskrifter, er det så den der bløde og hvide man finder i pose med væde i? Eller er det revet mozzarella? Hvis det er revet mozzarella – findes der så et alternativ til den revne mozzarella man kan købe i detailhandlen? Altså- noget man selv kan rive..?

  Svar
  • Nej her har jeg brugt revet. Engang kunne man købe fast mozzarella der kunne rives men det ved jeg ikke om man kan mere..

   Svar
 9. Hvordan i himlens navn får du dejen til at være fast, så du kan rulle den ud, og skære i den? Min dej blev klistret og jeg måtte modellere det udenom pølserne ;-)
  Bortset fra det – tak for super gode opskrifter her på siden!

  Svar
 10. Jeg forsøgte mig med en philidelphia med hvidløg og urter i stedet for natural. Det giver en dejlig letkrydret smag til det endelige resultat :)

  Jeg skal helt sikkert prøve med andre varianter i fremtiden :)

  Svar
  • Jeg synes, der findes masser af gode pølser. Jeg går efter højt kødindhold og lavt kulhydratindhold. Og helst øko. Hanegal laver nogle anstændige pølser, det samme gør Aalbæk. Senest købte jeg nogle Aalbækpølser med 95% kød. Kokkens favorit laver gode pølser, det samme gør Pølsekompagniet.

   Svar
  • Jeg har regnet mig frem til at kcal er MEGET forskelligt baseret på hvilken pølse og hvilken mozzarella og flødeost du bruger. Mine er ca 70 kcal per styk, med let mozzarella, let flødeost, men rimelig fede pølser. Havde jeg brugt almindelig mozzarella og flødeost fik jeg tallet til at hedde 110 kcal per styk.

   Svar
  • Nej i disse mængder duer det ikke at erstatte med husk. Det kan du gøre i de opskrifter, hvor der bare er brugt 1 spsk eller deromkring men altså ikke i større mængder som her.

   Svar