Idéer til fællesspisning i skolen

I dag får du som lovet en stribe idéer til fællesspisning i skolen, børnehaven, fodboldklubben, og hvor man ellers inviteres til at tage en ret med til fællesbuffeten.

Alle os med skolebørn ved, at sidste uge inden sommerferien består af fællesspisning i skolen. Det er faktisk en meget hyggelig tradition. I vores tilfælde betyder det, at vi skal spise med 4. B. på mandag og 4. C. på onsdag. Livet ville have været lettere, hvis vi havde sat dem i samme klasse, hva?

Men al det her fællesspisning afføder jo altid spørgsmålet: Hvad pokker skal jeg tage med?

I begge mine ungers klasse foregår den slags ret cool, synes jeg. Nogle kommer med fade med minifrikadeller og hjemmebagte pølsehorn med skilte i, der signalerer, at kødet selvfølgelig er er kylling og ikke svinekød (af hensyn til de muslimske familier) og andre kommer med et par pizzaer nede fra pizzariet. Og det hele bliver spist.

Det er meget forskelligt, hvad jeg har med, men det er sjældent noget særligt overskudsagtigt.

Men her kommer et par nemme idéer.

Idéer til fællesspisning

Der var da lidt at gå i gang med.

Jeg tror, at mit valg falder på tzatziki til den ene og æg-reje-mayo til den anden, men jeg er lige nødt til at have ungerne med på råd.

LCHF-tapas, appetizers eller et lækkert ostebræt til frokost. Find mere inspiration her: Madbanditten.dk
Lækre og helt vildt nemme tapas eller appetizers, som er LCHF, low carb og glutenfri. Perfekte til gæster. Opskrifter og inspiration her: Madbanditten.dk
Har du gode idéer til fællesspisning, så del dem meget gerne i en kommentar herunder!

Madbandittens Juleopskrifter

Tag alle mine bedste juleopskrifter med i køkkenet med denne lille jule-ebog.

Low Carb juleopskrifter uden gluten og uden sukker.

Madbandittens Juleopskrifter: 59,-

2 kommentarer til “Idéer til fællesspisning i skolen”

Skriv en kommentar

  1. Vi skal til fællesspisning i datterens klub på fredag, og jeg har tænkt mig at lave din mexicanske tacotærte til buffeten ?
    Før LCHF havde jeg tit lasagne og råkost med – råkosten blev altid spist op.9

    Svar