Farvel Paris

I går havde jeg en rigtig stille dag. Jeg lavede ikke så meget. Gik lidt rundt. Satte mig på en café og drak kaffe. Gik lidt videre. Satte mig i en park ved et springvand. Læste lidt. Lyttede til de andres summen. Observerede.

Tænk, at min tid her allerede er gået. I en konkurrence om, hvordan 13 dage går hurtigst, vinder den her tur.

Samtidig synes jeg også, at jeg på mange måder har fået det, jeg kom efter, så jeg føler mig også parat til at vende snuden hjem. Og jeg glæder mig til at holde lang weekend med Søren og ungerne.

Og så vil jeg også gerne sige tak for selskab til dig, der læser med. Tak for opbakningen og for de mange kommentarer. Det har faktisk været rigtig dejligt at føle lidt fællesskab her på tværs af grænser.

Missede du nogle af mine indlæg undervejs, kan du finde dem her:

Paris, Rivoli Marais, Paris Paris, street art Paris, Palais Royal Paris, Palais Royal Paris, Palais Royal Paris, Place de la Concorde Paris, Caroussel Paris, Les Invalides Paris, 1. arr. Paris, Café Paris, La Conciergerie Paris, Eiffeltårnet

Paris, Eiifeltårnet

Farvel Paris

Udskriv Pin
|

Sådan gør du

 • Om lidt vil jeg så forlade min taglejlighed, tage RER'en ud til lufthavnen og hoppe på et fly hjem.
 • Imens jeg rejser, kan du nyde de sidste billeder her.

Få hjælp og inspiration til sund livsstil

“Smukke billeder – tænderne løber voldsomt i vand og man får lyst til at afprøve dem alle”

Perfekt til Keto, Low Carb, LCHF og til dig der gerne vil spise sundt og lækkert!

Køb nu til 240,- (vejl. udsalgspris: 300,-): De bedste fra Madbanditten

6 kommentarer til “Farvel Paris”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Elsker også Paris !
  <3 Min mand og jeg blev gift der i august 2009 -et helt specielt minde, som gør at kærlighedens by, fylder rigtig meget hos os. Dejligt at følge dig rundt på steder hvor vi aldrig har været -nu er der noget nyt at se næste gang.

  Svar
 2. Tak for turen det har været dejligt “at være med”. Det er skønt du kan vende hjem , godt med indtryk og være fyldt med energi. Jeg er spændt på at høre om dine unger stadig syntes det var svært du var væk, eller om det gik bedre end forventet.
  Glæder mig så meget til mad inspiration til sommermad. Det har jeg savnet lidt mens du har været væk ?

  Svar
 3. Tak fordi du delte med os. Det er der vist mange, der ønsker de havde gjort – jeg er een af dem. Skønne billeder og text. Lene ??

  Svar