Jane 40 år

I dag fylder jeg 40, og det har jeg glædet mig til i lang tid. Jeg interesserer mig normalt ikke for fødselsdage og da slet ikke min egen, men at skifte årti er altid lidt stort. Jeg har længe følt mig færdig med 30’erne, hvis det giver nogen mening. Ellers kan du læse om det her.

30’erne har for mig været et hæsblæsende årti. Det har været et årti med små børn, karriere- og identitetsjagt, stress og sammenbrud, kursskifte, ny karrierejagt, 5 bogudgivelser, opbygning af en forretning, ny identitetsjagt og et par andre småting.

Jeg satser på, at 40’erne bliver lidt mindre hæsblæsende og med meget mere tid og overskud til at gøre skøre og sjove ting.

Vi er stukket af til Thailand, og jeg fejrer min fødselsdag i selskab med mine allerbedste i varmen og med sand mellem tæerne. Søren, Silas og Vega har allerede fejret mig med fødselsdagssang og fine gaver.  Og på trods af adskillige frabedelser fik jeg også muffins med guf-frosting og fødselsdagssang af personalet her på stedet til morgenmad. Oh yes!

Khao Lak, Thailand
Fineste gaver fra familien – Vega havde endda skrevet et digt, der rimede!

Khao Lak
Smuk strand i Khao Lak. 

Khao Lak, Thailand
Tvillinger, der pludselig enes helt fint

Khao Lak, Thailand
Superlækkert resort – måske det bedste sted, vi har været i Thailand (mere om det senere)

Happy Birthday
Muffins med guf-frosting til morgenmad – thanks!

Khao Lak, Thailand

Mere om vores rejse, når jeg kommer hjem. På programmet i dag står: lang slentretur på stranden, frokost på favorit-thai-restaurant, afslapning ved poolen, måske træning, sjusser og solnedgang og lækker middag på en af hotellets restauranter. I’m sorry, men det kan Valby altså ikke hamle op med!

Vi ses, venner. Nu vil jeg på stranden!

Få hjælp og inspiration til sund livsstil

“Smukke billeder – tænderne løber voldsomt i vand og man får lyst til at afprøve dem alle”

Perfekt til Keto, Low Carb, LCHF og til dig der gerne vil spise sundt og lækkert!

Køb nu til 240,- (vejl. udsalgspris: 300,-): De bedste fra Madbanditten

25 kommentarer til “Jane 40 år”

Skriv en kommentar

  1. Kæmpe stort tillykke Jane!! Godt at du giver dine kære lov til at fejre dig på DIN dag??????????????????????????

    Svar
  2. Stort tillykke, det må være dejligt at fejre sin fødselsdag med varmt sand mellem tæerne,turkis vand, lækker mad og skønne børn (og mand :-))

    Svar