Pebermyntepastiller med chokoladeovertræk

Pebermyntepastiller er ægte barndomsnostalgi for mig. Jeg har ellers ikke specielt mange barndomsminder hængt op på noget spiseligt. Dels var jeg et kræsent barn, og dels var madlavning ikke lige det, der interesserede min mor allermest (undskyld mor!). Men to ting husker jeg fra julen: cornflakestoppe og pebermyntepastiller!!

Pebermyntepastiller – min julefavorit

Normalt er pebermyntepastiller lavet af stivnet flormelis (ikke overraskende, at jeg elskede dem), men min version her er en anelse anderledes. I stedet for at bestå af sukker, byder den på masser af sundt fedt men har stadig den samme søde og kølige, friske pebermyntesmag.

Jeg havde ingen chokoladeknapper, så jeg valgte at overtrække dem helt med chokolade. De blev virkelig lækre!

Har du nogen julegodter, der er ren barndomsnostalgi?

Pebermyntepastiller med chokoladeovertræk - sukkerfri, mælkefri, low carb, LCHF, vegan, paleo. Opskrift her:

Pebermyntepastiller med chokoladeovertræk

Udskriv Pin
25
|
30 min

Ingredienser

Sådan gør du

  • Hæld kokossmør i en skål og rør det godt rundt med en ske. Tilsæt kokosolie og rør det godt sammen.
  • Tilsæt SukrinMelis og pebermyntedråber og rør godt rundt.
  • Fordel den hvide pebermyntemasse i små klatter på et fad beklædt med bagepapir. Sæt hele balladen i fryseren og lad dem stivne godt.
  • Smelt chokoladen i vandbad. Tag chokoladen af varmen og lad den afkøle lidt.
  • Dyp de frosne mintpastiller heri med to gafler. Sæt dem tilbage på fadet. Sæt hele fadet i køleskab og opbevar dem der, til de skal serveres.
Pebermyntepastiller med chokoladeovertræk - sukkerfri, mælkefri, low carb, LCHF, vegan, paleo. Opskrift her:
Pebermyntepastiller med chokoladeovertræk - sukkerfri, mælkefri, low carb, LCHF, vegan, paleo. Opskrift her:

Note

Både mit kokossmør og kokosolie var stuetemperatur og kunne snildt røres sammen.

Er dit for hårdt, må du evt. prøve at smelte det lidt i en kasserolle. Men pas på det ikke bliver alt for flydende for så kan du ikke længere sætte det ud i små “pastiller”.

Få hjælp og inspiration til sund livsstil

“Smukke billeder – tænderne løber voldsomt i vand og man får lyst til at afprøve dem alle”

Perfekt til Keto, Low Carb, LCHF og til dig der gerne vil spise sundt og lækkert!

Køb nu til 240,- (vejl. udsalgspris: 300,-): De bedste fra Madbanditten

10 kommentarer til “Pebermyntepastiller med chokoladeovertræk”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Nuuurhh. De sksl prøves! Jul eller ej. Jeg elsker peppetmyntechokolade. Det er jo ren After Eight, su har lavet dér, Jane ?

    Svar
  2. Er allerede gået igang med dine juleopskrifter. Forr første gang i mange år, at der er så mange forskellige julekonfekt. Jeg vil gerne lave med her pebermynte, men jeg kan ikke finde kokossmør. Jeg har kigger i Bilka og i Meny. Skal jeg i en special forretning? Og hvilken en tror du har det?

    Til sidste vil jeg vil jeg bare sige tusinde fak for en fantasik blog, opslagsværk og spændende opskrifter. Jeg har aldrig haft det bedre og dejlig at se kiloger rasler af mig.

    Svar
    • Ja men med to forbehold: det vil knase medmindre du pulveriserer det i kaffemølle først og det vil farve den fine hvide masse lidt brunlig men smagsmæssigt sagtens ;)

      Svar
    • I den bedste af alle verdener brugte man kan smagsneutral kokosolie men så er man nok nødt til at have dem i form imens de stivner.

      Svar
  3. Mmm dem skal jeg så meget prøve, elsker perbermyntepasteller?

    Ved du om man kan købe kokossmør i alm supermarkede eller skal man i helsekost forretningerne??

    De skal prøves sammen med dine varme cremede kakao?

    Svar