Julegodter på striks LCHF

Hvad med os, der spiser striks LCHF? Hvad skal vi spise i julen? Sådan var der en, der spurgte inde på Facebook forleden, og det er da helt fair.

På trods af hvor lidt væsen, jeg har gjort af min praktiske guide til striks LCHF, har den haft et ret fint salg. Så selvfølgelig skal der også være noget til jer, der har valgt den vej, og vælger I at holde fast igennem december, vil jeg sige, at det er stærkt gået.

Jeg var jo 100% sukkerfri sidste år i december, som du måske husker. Godt nok ikke med tanke på kulhydrater eller striks, men det tvang mig alligevel til at være lidt kreativ med julegodterne, når jeg nu gerne ville undgå sukker helt.

Jeg har derfor samlet et par meget kulhydratfattige idéer til julegodter her:

LCHF-kokoschokolader med juletema

LCHF kokos-chokolader uden tilsat sukker --> Madbanditten.dk Opskrift her: Julechokolader på LCHF

Sukkerfrie chokolader med mandelsmør

Sukkerfrie chokolader med mandelsmør - en uimodståelig lille chokoladegodbid helt uden sukker. Find opskriften her: Madbanditten.dk
Opskrift her: Sukkerfrie chokolader med mandelsmør

Nougat-fudge

Nougatfudge - LCHF/keto fatbombs - sukkerfri og low carb opskrift her:
Opskrift her: Nougat-fudge

Keto-kugler med romsmag

STRIKS LCHF: Ketokugler med romsmag --> madbanditten.dk
Opskrift her: Ketokugler med romsmag

Og som en sidste bonus vil jeg også nævne den gode hjemmelavede marcipan, som måske nok består af mandler, men som jeg også tror, de fleste godt vil kunne slippe afsted med at spise et stykke af uden at ryge ud af ketose.

Årets julegave-idé❤️

120 lækre, sunde og mættende opskrifter til alle dagens måltider + lidt ekstra lækkert til de særlige lejligheder.

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

5 kommentarer til “Julegodter på striks LCHF”

Skriv en kommentar

 1. Yep julen er svær. Men mest på grund af velmenende venner og familie der syntes det er da for hårdt. Men hånden på ❤️ Min mave er mest glad for mine beslutninger. Når julen er overstået er jeg SÅ glad for mig selv.

  Svar
 2. Tak for opskrifterne, Jane! Jeg må helt sikkert prøve keto-kuglerne, selvom jeg måske godt kan være lidt nervøs for, om jeg er en af de personer, som vil have svært ved at styre mit indtag. Men det er et forsøg værd:-)

  Svar
 3. Mmm lækkert blir helt helt lækkersulten?
  Når du overtrækker vil du så anbefale at bruge alm mørk chokolade med 70-80% kakao eller sukrin chokolade med min 35 % chokolade??

  Jeg ville nemlig bruge den alm, men jeg havde heller ingen ide om at den anden fandtes?

  Hvad er klogest i forhold til lhcf??

  Svar
  • Jeg ville ikke overtrække med 35% chokolade. Jeg ville vælge en mørk + 85% eller en mørk sukkerfri 70% men den eneste, jeg har smagt, som jeg kan lide nogenlunde er den fra Plamil og den er lidt svær at få fat i.

   Svar