Snickerskonfekt

Denne opskrift på Snickerskonfekt uden sukker er kandidat til “årets julekonfekt” herhjemme.

Og det af to grunde: For det første fordi jeg ved en fejl har fået leveret 6 plader sukkerfri mælkechokolade i stedet for de 6 plader mørk chokolade, jeg egentlig havde bestilt, og for det andet fordi de smager helt afsindigt godt.

Kombinationen af chokolade og peanuts/peanutbutter holder bare altid! Men de ville også smage godt med mørk chokolade, vil jeg lige tilføje.

Sukkerfri chokolade – et kompromis

Chokoladen, jeg brugte, er fra Plamil, som laver sukkerfrie (og mælkefrie) chokolader sødet med xylitol. Det er ikke nogen stor chokoladeoplevelse, og af samme grund bruger jeg næsten altid hellere almindelig mørk chokolade, som pga. den høje kakaoprocent har et lavere indhold af sukker.

Ind imellem køber jeg dog Plamils mørke chokolade, når jeg handler hos BuyWholeFoodsOnline. Den mørke smager også kedeligt men af en eller anden grund synes jeg, den smager udmærket, når den smeltes og bruges til overtræk til konfekt etc. Her leverede BuyWholeFoodsOnline jo så desværre bare den lyse, og den smager virkelig dårligt. Undtagen når den er brugt som her!

Prøv også: Snickersfudge eller trøffelchokolader med peanutbutter-swirl

Snickerskonfekt uden sukker - kandidat til "årets julekonfekt". Smager helt afsindigt godt. Få opskrift her:Snickerskonfekt uden sukker - kandidat til "årets julekonfekt". Smager helt afsindigt godt. Få opskrift her:
Opskriften indeholder affiliatelinks. Læs mere her: Madbandittens reklamepolitik

CA. 20 STK

SÅDAN

linje.png

Fik du set min seneste videoblog? Den handler om, hvad jeg gør i december for ikke at udmatte min nej-tak-muskel fuldstændigt og hvad jeg gør til januar, hvis det hele alligevel er kørt af sporet.

Se eller gense den her:  

Snickerskonfekt uden sukker - kandidat til "årets julekonfekt". Smager helt afsindigt godt. Få opskrift her:

Snickerskonfekt

Udskriv Pin
20 stk
|
20 min

Ingredienser

Sådan gør du

 • Smelt chokoladen i vandbad sammen med kokosolie. Rør karamelekstrakt ud heri.
 • Tag skålen med chokoladen af varmen og rør den ene spsk peanutbutter ind i chokoladen sådan med løs hånd.
 • Hæld hele chokoladeblandingen over i en form foret med bagepapir eller husholdningsfilm og "swirl" den anden spsk peanutbutter i, så du får fine streger i chokoladen.
 • Drys hakkede peanuts og kakaonibs over og sæt formen i køleskabet. Når den er helt stivnet, skærer du den ud i firkanter og så er den klar til servering.

Den eneste Low Carb-kogebog, du behøver

Low Carb-Keto-LCHF. Kært barn har mange navne. Få styr på forskellene og få samtidig 120 af mine bedste opskrifter til alle dagens måltider. Perfekt til at lave ugens madplan og tage med i køkkenet

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

11 kommentarer til “Snickerskonfekt”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Du skal lige være opmærksom på at xylitol er en sukkeralkohol, som giver blodsukkerstigning, omend ikke helt så meget som sukker og sukkerarter. Til gengæld bliver der ofte brugt en større mængde sukkeralkohol, som der ville være brugt sukker :/

  Sukkeralkoholer eller polyoler, som de også kaldes, skal ikke deklareres seperat på pakken ligesom sukkerarter skal og det er tilladt at kalde produktet sukkerfrit. Den eneste polyol, som jeg kender, der ikke giver blodsukkerstigning er eritrythol.

  Tak for en masse fine opskrifter. Det er dejligt med gode tips til at få flere grøntsager og mindre sukker/simple kulhydrater i hverdagen – Også for os, der ikke følger LCHF principperne ;)

  Svar
  • Det er jeg helt med på men jeg har endnu ikke fundet en mørk erythritolsødet chokolade, der ikke også indeholder alt muligt bras. Tip mig gerne hvis en sådan findes!

   Og tak for de fine ord❤️

   Svar
   • Jeg bruger personligt Easis’ chokolader. Men jeg er også blodsukker udfordret, så jeg foretrækker lidt bras i chokoladen frem for at skulle begrænse mig ;)

    Svar
  • Peanutbutter smooth fra urtekram er meget flydende så jeg hælder den ud over med løs hånd og laver swirl med skaftet på skeen :)

   Svar