Den her er i kategorien “nem, hurtig og sund frokost”. En glutenfri sandwich, der også gør sig godt i madpakken.
For noget tid siden bagte jeg en dobbelt portion af de gode fiberflutes og puttede dem herefter i fryseren, så jeg havde til de dage, hvor der var brug for en hurtig løsning. Det kom mig til gode flere gange, for vi er inde i en skør periode i øjeblikket, hvor i hvert fald de voksne herhjemme har alt, alt for meget om ørerne, og derfor ryger ting som indkøb nogle gange ned af prioriteringslisten.
Her er det rart at kunne lave en hurtig sandwich og derved stadig få ordentlig frokost.
Så hvis du nu går i køkkenet i dag og laver en (dobbelt) portion fiberflutes, så har du til madpakken i næste uge.
Imens vil jeg så tage Bella Center og tale om MADGLAD og om at gå fra at være blogger til at være forfatter.
God søndag derude!
1 PERSON
- ca. 2/3 af et fiberflute
- smør eller mayonnaise til smørelse
- 1 håndfuld friske spinatblade
- 3 tykke skiver god paté
- evt. 1 tsk sennep dryppet over patéen
SÅDAN
2. Smør din sandwich, som du ville smøre enhver anden sandwich.
3. Spis og vær glad!
Hej Jane
Hvilken paté bruger du? Hver gang jeg kigger på varedeklarationer, så indeholder både leverpostej og paté mel 🙁
Mange hilsner
Cindie
Jeg køber forskellige mærker. Jeg synes, der findes masser af patéer uden mel. Der er dog ofte tit alt muligt andet gejl i, men det kan man jo leve med eller lade være… :-/