Æg i skål (oeufs en cocotte) – genial på brunchbordet

Fest i går – bacon i dag. Sådan er reglerne! Derfor har vi fået disse lækre oeufs en cocotte, som det hedder på fransk, når man fylder små skåle med lækre sager, slår et æg ud over og bager dem i ovnen.

Måske så du med på Snap i går, hvor vi holdt sommerfest for venner og børn. Det var en fantastisk aften. En af de der sjældne varme, vindstille aftener. God mad, god vin og godt selskab. Den slags aftener gør mig glad. Flere af dem, tak!

I dag er hovedet tungt men humøret højt. Jeg skal slappe af og måske lige ud og have lidt frisk luft. Men ellers bliver det en stille dag herfra.

Men denne opskrift skal du prøve. Den er jo meget lig den i Spis dig mæt & glad, bare med lidt andet fyld. Og faktisk kan du jo bare fylde dem med hvad, du vil. Det er nemt, smager fantastisk og ser pænt og anderledes ud på et brunchbord.

Æg i skål (oeufs en cocotte) - genial på brunchbordet - nem opskrift her:

4 PERSONER

SÅDAN

Æg i skål (oeufs en cocotte) - genial på brunchbordet - nem opskrift her:

Æg i skål (oeufs en cocotte) - genial på brunchbordet - nem opskrift her:

Æg i skål (oeufs en cocotte)

Udskriv Pin
Geniale på brunchbordet
4
|
20 min

Ingredienser

  • 50 g spinat
  • 8 basilikumblade
  • 1 rød peberfrugt skåret i små stuykker
  • 100 g bacon
  • 60 g parmesan revet
  • 4 æg
  • salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 180 grader varmluft.
  • Fordel spinatblade, basilikum og peberfrugt i bunden af fire små smurte ovnfaste skåle.
  • Skær bacon i mindre stykker og forsteg dem på panden. Put dem i skålene også. Riv parmesan og put dem oveni.
  • Slå et æg ud i hver skål, drys med salt og peber og bag skålene i ovnen i ca. 15 minutter.

Den eneste Low Carb-kogebog, du behøver

Low Carb-Keto-LCHF. Kært barn har mange navne. Få styr på forskellene og få samtidig 120 af mine bedste opskrifter til alle dagens måltider. Perfekt til at lave ugens madplan og tage med i køkkenet

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

0 kommentarer til “Æg i skål (oeufs en cocotte) – genial på brunchbordet”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?