Pikante røræg

Røræg med Pikant-ost smager simpelthen barnligt godt. Jeg putter normalt en sjat fløde i mine røræg, men forleden læste jeg om en, som anbefalede at bruge flødeost i stedet. Jeg ved ikke lige hvilken forskel, det skulle gøre, men jeg besluttede at prøve det med en flødeost med pikante urter, for det var lige hvad jeg havde. Og det var altså virkelig godt! Sådan en lækker og nem måde lige at peppe morgenæggene op på

Røræg med pikant-ost

Jeg er i forvejen ret vild med krydret mad om morgenen. Det er slet ikke uvant, at jeg steger mine æg i karrypulver og et par stænk chilisovs/tabasco er næsten obligatorisk. Her er det så pikantosten, som jeg har elsket siden jeg var barn, som gav æggene et ekstra pift.

En bund af friske spinatblade er en fin måde lige at øge grøntindtaget.

Se også: Blomkålsmos med Pikant flødeost
Pikante røræg - opskrift på røræg lavet med flødeost med pikante urter. Så lækkert! --> Madbanditten.dk

Pikante røræg

Udskriv Pin
1
|
10 min

Ingredienser

 • 2-3 æg
 • 30 g flødeost med pikante urter
 • salt og friskkværnet peber
 • smør til stegning

Andet

 • 1 håndfuld spinatblade
 • lidt tomater
 • lidt frisk basilikum
 • kaffe med kokosolie
 • min morgensjus

Sådan gør du

 • Pisk æg sammen med flødeost i en skål.
 • Opvarm smør på en pande og hæld æggemassen herud. Rør rundt indtil du har røræg. Drys med salt og peber.
 • Anret spinatblade og tomater på en tallerken og læg røræggene ovenpå.
 • Drys lidt friske urter, fx basilikum over og jeg havde faktisk også et par stænk tabasco, fordi det elsker jeg på mine æg.
Pikante røræg - opskrift på røræg lavet med flødeost med pikante urter. Så lækkert! --> Madbanditten.dk

Få hjælp og inspiration til sund livsstil

“Smukke billeder – tænderne løber voldsomt i vand og man får lyst til at afprøve dem alle”

Perfekt til Keto, Low Carb, LCHF og til dig der gerne vil spise sundt og lækkert!

Køb nu til 240,- (vejl. udsalgspris: 300,-): De bedste fra Madbanditten

7 kommentarer til “Pikante røræg”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Hej igen Jane.

  Du nævner noget om et sted at hvis man vil være sikke på at tabe sig skal man udregne hvad man må få af kalorier på en dag. Hvis jeg bestiller dine KETO 5 x årstiderne til 495kr og jeg ikke vil over de 1500 kcal Hvad så med inde lækre morgenmadsopskrifter her på siden . De “ koster” , men du har ikke kcal tal på dem? Det ville ellers være rart . Kan godt forstå at den hen ad vejen bliver træls med kalorietælling , men tænker at det må være en hjælp i starten. I bøgerne har du jo kalorier på, men det er jo kun aftensmad ikk?

  Svar
  • Jo alle mine Keto-produkter indeholder energiberegninger men det er rigtigt at jeg ikke tilbyder det her på siden, fordi brugen af siden er gratis. Jeg synes, det er fair at der er forskel på hvad man får når man køber noget og når man bruger et gratis produkt.

   Keto madplanerne er jo kun aftensmad, så her skal du rigtigt nok selv holde styr på resten. Men start med én madplan og se om det fungerer for dig. Så kan du altid købe en mere, når sæsonen skifter eller du mangler ny inspiration. Det lyder som om du har Keto-bøgerne? Ellers er de jo gode også, da de tager højde for alle dine måltider.

   Svar
   • Nej har ikke købt nogen endnu og heller ikke ketobøgerne. Læser bare ?men har to store teenager drenge på 16 der virkelig kan spise og tæker?Men har du bøger til morgenmad/frokost? Har som sagt brug for inspiration . Jeg kan sagtens finde på noget i et stykke tid men når man er fuldtidsarbejdende bliver det lige pludselig bare for meget og så dumper man i med kulhydraterne. Jeg kan også godt få lidt træg mave når jeg ikke spiser fiber?

    Svar
    • Så synes jeg, du skal starte med en af bøgerne og ikke madplanerne. Derved får du bedst hjælp.

     At få succes med Low Carb/Keto handler rigtig meget om mindset og det er den svære del. Man dumper derfor ikke i med kulhydraterne, fordi man arbejder fuldtid, for at bruge dit eget udtryk. Som med alt andet bliver man bedre til det man træner.

     At maven reagerer på så væsentlig en omlægning af kosten er ikke spor usædvanligt. Her er de hyppigste årsager: https://www.madbanditten.dk/fordojelse-og-maveproblemer/

     Svar
 2. Hvilken pikant ost benytter du til opskriften er det den klassiske Buko, eller er der et alternativ med mindre indhold af kulhydrater?

  Svar
 3. Lige præcis sådan spiser jeg også mine æg, det er ren guf
  Jeg drikker aloe vera og et glas vand med citron

  Svar
 4. Gordon Ramsey laver en røreæg, hvor der røres klumper af smør i æggene mens de er i gryden og til sidst creme fraice 38%. Det er virkelig godt og mættende.

  Svar