LCHF-pølsebrød til hotdogs

I går bagte jeg LCHF pølsebrød. Tæt på nul-gram-kulhydrat-pølsebrød til LCHF-hotdogs. Og de blev virkelig gode! Næsten helt brød-agtige og sådan godt seje i det. Næsten som almindeligt brød (sagde hende, der ikke har spist almindeligt brød i over 6 år).

Jeg har ellers flere opskrifter på LCHF-hotdogs her på bloggen. Der er både den populære hotdog i grøntsagsfladbrødene , de grønne hotdogs og endda en vaffelhotdog. Allesammen lækre men alternative måder at spise hotdogs på. Men her er vi altså lidt tættere på den ægte hotdog-oplevelse.

Populære LCHF pølsebrød

Jeg ville mægtig gerne tage æren for opskriften, men det kan jeg ikke. Det er nemlig min bloggerkollega Kim, der er ophavsmand på den. Han flashede nemlig en hotdog sidste sommer, men jeg nåede aldrig at lave den og jeg har glædet mig til det endelig skulle blive hotdogsæson igen. Og det er det heldigvis nu.

Jeg har ændret en lillebitte smule i opskriften til at passe til indholdet af mit køleskab/køkkenskab. Min version får du herunder. For originalopskriften kan du tjekke Kims blog her: Grillkokkerier (og du kan så lige få en bunke grill-inspiration nu du er der!)

LCHF pølsebrød til low carb hotdogs. Nem opskrift her: Madbanditten.dk

Pølsebrød til hotdogs

Føj til favoritter Udskriv Pin
Ingen mel – perfekte til LCHF/Keto-livsstil
8 stk
|
30 min

Ingredienser

  • 4 dl pofiber reklamelink
  • 4 spsk loppefrøskaller reklamelink – mere hvis dejen er for våd
  • 100 g ost fintrevet, jeg brugte parmesan men en mildere ost ville nok være mere velegnet
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk salt
  • 4 store æg
  • 2 spsk æblecidereddike
  • 3 dl kogende vand

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 175 grader varmluft.
  • Bland Pofiber, loppefrøskaller, revet ost, bagepulver og salt godt sammen i en skål.
  • Pisk æggene sammen i en anden skål.
  • Vend æg og æblecidereddike ind i melblandingen.
  • Hæld kogende vand i lidt efter lidt, imens du pisker dejen med elpiskeren. Pisk dejen grundigt.
  • Ryd op i køkkenet, imens du lader dejen hvile.
  • Form dejen til 8 pøllehorn og placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Skyl hænderne i koldt vand, hvis din dej klistrer til hænderne.
  • Bag pølsebrødene i ovnen i 30 minutter eller til de er brune og faste. Ja, ja, jeg kan godt høre, hvordan det lyder!
LCHF pølsebrød til low carb hotdogs. Nem opskrift her: Madbanditten.dk

Spis din hotdog med alt dit favorittilbehør. Vi fik lidt grønne blade, hjemmelavet remoulade og hjemme-lynsyltede agurker. Vi burde også have haft min hjemmelavede ristede løg men det havde vi desværre ikke. Og så French’s sennep, som jeg elsker! Saftsuseme en ordentlig start på ungernes sommerferie!

Få 7 dage gratis af MadbandittenPLUS

Få energiberegninger på alle opskrifter og egen favoritside og slip samtidig for forstyrrende annoncer.

Start gratis prøveperiode nu

 

40 kommentarer til “LCHF-pølsebrød til hotdogs”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




    • Det tror jeg godt det kan men det bruges ofte i glutenfrit bagværk, så måske har det en funktion også. Jeg har brugt det for bedre smag. Det syrlige gør noget godt blandt de tamme meltyper :)

      Svar
        • Selv tak for dine lækre opskrifter ❤️❤️❤️

          Men jeg har ikke helt ret, for der er allerede syre i bagepulver. Så det er mere ren natron, man kan kickstarte med eddike.
          Man kan sikkert godt undvære eddiken, når man bruger bagepulver.

          Svar