Rabatkode til LCHFbutikken (køb specialprodukter, køkkenredskaber og bøger med rabat)

ANNONCE

LCHFbutikken fylder år, og det vil de gerne fejre ved at tilbyde Madbandittens læsere en rabatkode til deres shop.

En af grundene til, at jeg selv er glad for at handle hos LCHFbutikken er, at deres priser i forvejen er yderst konkurrencedygtige, men også at de er knivskarpe på service og på hurtig levering. Og sådan noget kan jeg bare godt lide.

Men oven i det kan du altså nu få 10 % rabat på det fulde sortiment. Rabatten gælder fra i dag og til og med søndag.

Herunder har jeg listet nogle af de produkter, jeg bruger oftest i mit køkken til inspiration. Du kan også se på mit basislager her: Janes basislager

SØDNING
Jeg bruger ret små mængder sødning så hos mig holder disse i evigheder. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har måtte købe nyt.

MEL
Disse meltyper er dem, jeg oftest bruger i mine opskrifter.

FEDT
Jeg går helst ikke på kompromis med mine fedtkilder. De udgør jo trods alt en betragtelig del af mit samlede energiindtag og jeg vælger derfor kvalitet over pris. Cocosa er et af mine favoritmærker. Især er jeg glad for at de i den smagsneutrale variant fjerner duft og smag skånsomt ved hjælp af damp.

TIL CHIAGRØD
Både Vega og jeg er glade for chiagrøden her om sommeren. Jeg laver den med Extra Creamy kokosmælk, fordi jeg synes, det produkt er så lækkert og så fordi den er i karton og ikke i dåse. Desværre er den så ikke økologisk.

KØKKENREDSKABER
Jeg bruger min julienneskærer i hvert fald ugentligt og den har helt overtaget alle de andre smarte spiralizerinstrumenter.

MINE BØGER
LCHFbutikken kører i forvejen med faste lave priser på deres bogsortiment, så mangler du en LCHF-bog, eller har du ikke fået anskaffet dig MADGLAD endnu, er der altså mulighed for at gøre en virkelig god handel nu.

Jane Faerbers bøger billigt

RABATKODEN
Brug koden ‘Madbandit2016′ efter du har indtastet din adresse, og så udløser den din rabat.

Rabatkoden gælder fra i dag og til og med søndag. 

Det hele foregår hos LCHFbutikken.dk

Den eneste Low Carb-kogebog, du behøver

Low Carb-Keto-LCHF. Kært barn har mange navne. Få styr på forskellene og få samtidig 120 af mine bedste opskrifter til alle dagens måltider. Perfekt til at lave ugens madplan og tage med i køkkenet

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

2 kommentarer til “Rabatkode til LCHFbutikken (køb specialprodukter, køkkenredskaber og bøger med rabat)”

Skriv en kommentar

  1. Dejlig weekend tteat med rabat, så kan køkken skabene fyldes op. Tænker dog at mange ville have haft mere glæde af at rabatten var opstil en lønningsdag og ikke sidst på måneden. Vil i den forbindelse lige dele med med mine livsstils venner at jeg i dag fandt HELLMANS MAYO ØKOLOGISK i Netto. 180 g 20 kr.
    Tak for is Jane absolut lækre lave uden ismaskine no problem

    Svar