Flødeis med mascarpone, hindbær og chokolade

Disse ispinde lavet af flødeis med mascarpone med hindbær eller rabarber-swirl og chokolade er et stort hit herhjemme.

Faktisk er hjemmelavet is er altid et hit hos ungerne, og jeg er i fuld gang med at fylde fryseren med forskellige slags. Jeg laver bounty-is, de grønne smoothie-is og selvfølgelig de evigt populære banan-is.

Flødeisen her lå lige til højrebenet, da jeg lige havde lavet rabarbersyltetøj.

LCHF flødeis med mascarpone, rabarber og chokolade. Sukkerfri og virkelig lækre. Nem opskrift her: Madbanditten.dk

Flødeis med mascarpone, hindbær og chokolade

Udskriv Pin
8
|
6 t

Ingredienser

Sådan gør du

 • Hvis du bruger hindbær i stedet for rabarbersyltetøj, så blend dem med stavblenderen.
 • Pisk mascarponen sammen med fløde. Sukrin og vanilje i en skål.
 • Rør de rabarbersyltetøj/blendede hindbær i med løs hånd, så du får den flotte swirl.
 • Hæld isen i ispindeforme og sæt dem i fryseren i 5-6 timer.
 • Når ispindene er gennemfrosne, kan du spise dem som de er, eller du kan pynte dem ved at hælde smeltet chokolade over i tynde stråler med en ske.

Hjælp til kræsne børn

I går tog jeg mig sammen og fik skrevet et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet handlede om grøntsagshadende børn og desperate forældre – læs det HER – eller tilmeld dig, så du ikke en anden gang går glip af noget.

Jeg lancerede også en nyoprettet gruppe på Facebook, som jeg håber kan danne platform for erfaringsdeling til et sundere børneliv. Jeg vil mægtig gerne kigge forbi gruppen alt det, jeg har tid til, men det er tænkt som en gruppe, hvor vi kan hjælpe hinanden og ikke en spørg-Jane-gruppe, så tag del i snakken, øs ud af dine erfaringer, gode som dårlige og hjælp andre forældre i samme situation.

Og nu til de søde fredags-is…. ♡

Flødeis med mascarpone, hindbær og chokolade

Madbandittens Juleopskrifter

Tag alle mine bedste juleopskrifter med i køkkenet med denne lille jule-ebog.

Low Carb juleopskrifter uden gluten og uden sukker.

Madbandittens Juleopskrifter: 59,-

11 kommentarer til “Flødeis med mascarpone, hindbær og chokolade”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. De er simpelthen blevet vores yndlingsis! Jeg bruger bagte rabarber og masser af vanilje – kan man overhovedet få for meget vanilje?? ?

  Svar
  • Ej hvor dejligt! Og nej, for meget vanilje kan man ikke få – måske lige undtagen hvis man kigger på prisen, for er du vimmer, det er blevet dyrt?

   Svar
  • Jeg købte mine for nogle år siden og jeg kan simpelthen ikke huske hvad webbutikken hed. Bagetid eller noget i den retning, tror jeg… :-/

   Svar
 2. Woop, wooooop, jeg har lige lavet ispinde cirka efter denne opskrift. Skulle lige “slikke skålen” også, så antallet ispinde reduceredes lidt. Glæder mig til at smage det færdige resultat… Og glæder mig til at se, hvad børnene siger.

  Svar
 3. Jeg er efterhånden blevet ked af kombinationen af mad og så plastiks hormonforstyrrende stoffer, men er glædeligvis stødt på isforme af rustfri stål hos detoxme.dk. Hjerteformede – det er de dog ikke…

  Svar
 4. Mums de ser lækre ud. Jeg kan få min datter til hvad som helst for en is. Hvad hun ikke ved, er at de is jeg gir hende er fuld af sundhed.. Muhahaha!

  Mon man kan bruge philadelphia i stedet for mascarpone med et tilfredsstillende resultat?

  Svar
 5. Mht. grænsagshadende børn. Min søn får de fleste af sine grøntsager i smoothies sødet med hindbær og banan og proppet med kokosolie, hørfrøolie og kæmpenatlysolie og enten kokosmælk eller alm. Mælk. Og han elsker det. Hele rødbeder skåret i stykker eller broccoli, spinat etc. Mindst 50% er grøntsager.

  Svar
  • De hjerteformede købte jeg sidste år i en webshop, der hedder kageting eller bageting eller noget i den retning. Men de har dem vist ikke mere. Panduro Hobby havde hjerteformede isforme sidste år men om de har i år, ved jeg ikke.

   Svar
   • Har netop bestilt nogen hjem hos greengoddess.dk – der er flere forskellige slags at vælge i mellem, og de er super gode (afprøvede for første gang igår ???)..

    Svar