Grøn smoothie is – sunde ispinde til ungerne

Frys din grønne smoothie og server sunde ispinde for ungerne. Disse små søde ispinde er lavet af  bl.a. broccoli og spinat men smager sødt og dejligt.

I går havde vi besøg af min veninde og hendes familie til hverdagsaftensmad. De er ved at totalrenovere deres hus og bor i husvogn i øjeblikket, og vi havde inviteret på aftensmad.

Hverdagsgæster er et genialt koncept, synes jeg, og en super måde at få set hinanden på i en travl hverdag. Man får lige catchet up på hinanden, og da alle har børn, der skal i seng i ordentlig tid, har man stadig aftenen fri til at flade ud på sofaen.

Og der er ærligt talt ikke den store forskel på at lave kødsovs til 4 eller kødsovs til 8.

Det var vildt hyggeligt. Vi fik en slags indisk kødsovs (à la den fra Spis dig mæt & glad) med alverdens toppings. Til dessert fik ungerne disse grønne smoothie-is lavet med broccoli, spinat, banan og mynte.

Sunde is - prøv disse sunde ispinde lavet med broccoli og spinat men som stadig smager sødt og dejligt. Opskrift her: Madbanditten.dk

6 STK (mini-is)

SÅDAN

Grøn smoothie ispinde - opskrift på sund is til ungerne. Disse er lavet af bl.a. broccoli og spinat men smager sødt og dejligt. Se opskrift her: Madbanditten.dk

Den store nuttede er min, den lille nuttede min venindes. Kæft, hvor er de nuttede i den alder!

Sunde ispinde lavet på broccoli, spinat, banan og mynte.

Vil du se, hvordan du kan lave en anden version af smoothie-isen, men hvor den er serveret som cremet is i en skål, så se videoen her:

Grøn is med broccoli, spinat og mynte. Eller: Sådan får du ungerne til at spise broccoli frivilligt!

Grøn smoothie ispinde - opskrift på sund is til ungerne. Disse er lavet af bl.a. broccoli og spinat men smager sødt og dejligt. Se opskrift her: Madbanditten.dk

Grøn smoothie is

Udskriv Pin
Sunde ispinde til ungerne
6
|
6 t

Ingredienser

 • 150 g broccoli frossent
 • 100 g spinat frossen
 • 1 håndfuld friske mynteblade
 • 1 lille banan
 • 1 tsk vaniljepulver
 • 1,5 dl kokosmælk

Sådan gør du

 • Blend alle delene til en ensartet masse i blenderen.
 • Hæld smoothien i isforme. Frys i 5-6 timer eller til næste dag.
 • Tag ud og spis som sund is.

Trænger du til en frisk start?

Få masser af inspiration til sunde, nemme og velsmagende retter med min nye bog.

Perfekt til dig, der spiser Keto, Low Carb eller som bare gerne vil undgå sukker og mel.

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

11 kommentarer til “Grøn smoothie is – sunde ispinde til ungerne”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Hej Jane,
  Jeg har også smoothie is på kokosmælk og banan med grønt og bær i fryseren, men vi synes de bliver ret vandede – hvordan undgår du det?
  Knus

  Svar
  • Det synes jeg egentlig også mine gør. De er mere som “sodavandsis” end som flødeis. Jeg tror bare, det er vilkårene… :-/

   Svar
 2. Hej Jane. Tak for FANTASTISKE opskrifter og gode ideer. Alle min søns venner spørger altid efter mine “smut-is” og disse skal da prøves som alternativ til de gule og de røde:-) Men jeg vil høre om du har prøvet med andet end mynte? Min søn er virkelig ikke vild med mynte og jeg tænker at det er en ret vigtig ingrediens i denne for at gøre den “ikke så “grønsagsagtig”?

  Svar
  • Ja, det har du ret i. Mynten gør den sød og lidt dessertagtig. En anden kombination, som både jeg og mine unger elsker, er basilikum og citronskal. Måske den falder bedre i smag?

   Svar
  • Ja det tror jeg såmænd godt. Jeg ville dog aldrig bytte kokosmælk for sojamælk i nogen sammenhæng :)

   Svar
  • Jeg købte dem sidste år hos en webbutik, der hed Kageting eller noget i den retning, men de har dem ikke længere. Pindene fulgte med. Panduro Hobby og Tiger har andre tippet om måske har noget lignende.

   Svar