Grøn smoothie is – sunde ispinde til ungerne

Frys din grønne smoothie og server sunde ispinde for ungerne. Disse små søde ispinde er lavet af  bl.a. broccoli og spinat men smager sødt og dejligt.

I går havde vi besøg af min veninde og hendes familie til hverdagsaftensmad. De er ved at totalrenovere deres hus og bor i husvogn i øjeblikket, og vi havde inviteret på aftensmad.

Hverdagsgæster er et genialt koncept, synes jeg, og en super måde at få set hinanden på i en travl hverdag. Man får lige catchet up på hinanden, og da alle har børn, der skal i seng i ordentlig tid, har man stadig aftenen fri til at flade ud på sofaen.

Og der er ærligt talt ikke den store forskel på at lave kødsovs til 4 eller kødsovs til 8.

Det var vildt hyggeligt. Vi fik en slags indisk kødsovs (à la den fra Spis dig mæt & glad) med alverdens toppings. Til dessert fik ungerne disse grønne smoothie-is lavet med broccoli, spinat, banan og mynte.

Grøn smoothie ispinde - opskrift på sund is til ungerne. Disse er lavet af bl.a. broccoli og spinat men smager sødt og dejligt. Se opskrift her: Madbanditten.dk

Grøn smoothie is

Føj til favoritter Udskriv Pin
Sunde ispinde til ungerne
6
|
6 t

Ingredienser

 • 150 g broccoli frossent
 • 100 g spinat frossen
 • 1 håndfuld friske mynteblade
 • 100 g banan
 • 1 tsk vaniljepulver
 • 1,5 dl kokosmælk

Sådan gør du

 • Blend alle delene til en ensartet masse i blenderen.
 • Hæld smoothien i isforme. Frys i 5-6 timer eller til næste dag.
 • Tag ud og spis som sund is.
Sunde is - prøv disse sunde ispinde lavet med broccoli og spinat men som stadig smager sødt og dejligt. Opskrift her: Madbanditten.dk
Grøn smoothie ispinde - opskrift på sund is til ungerne. Disse er lavet af bl.a. broccoli og spinat men smager sødt og dejligt. Se opskrift her: Madbanditten.dk

Den store nuttede er min, den lille nuttede min venindes. Kæft, hvor er de nuttede i den alder!

Sunde ispinde lavet på broccoli, spinat, banan og mynte.

Vil du se, hvordan du kan lave en anden version af smoothie-isen, men hvor den er serveret som cremet is i en skål, så se videoen her:

Grøn is med broccoli, spinat og mynte. Eller: Sådan får du ungerne til at spise broccoli frivilligt!

Få 7 dage gratis af MadbandittenPLUS

Få energiberegninger på alle opskrifter og egen favoritside og slip samtidig for forstyrrende annoncer.

Start gratis prøveperiode nu

 

11 kommentarer til “Grøn smoothie is – sunde ispinde til ungerne”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Hej Jane,
  Jeg har også smoothie is på kokosmælk og banan med grønt og bær i fryseren, men vi synes de bliver ret vandede – hvordan undgår du det?
  Knus

  Svar
  • Det synes jeg egentlig også mine gør. De er mere som “sodavandsis” end som flødeis. Jeg tror bare, det er vilkårene… :-/

   Svar
 2. Hej Jane. Tak for FANTASTISKE opskrifter og gode ideer. Alle min søns venner spørger altid efter mine “smut-is” og disse skal da prøves som alternativ til de gule og de røde:-) Men jeg vil høre om du har prøvet med andet end mynte? Min søn er virkelig ikke vild med mynte og jeg tænker at det er en ret vigtig ingrediens i denne for at gøre den “ikke så “grønsagsagtig”?

  Svar
  • Ja, det har du ret i. Mynten gør den sød og lidt dessertagtig. En anden kombination, som både jeg og mine unger elsker, er basilikum og citronskal. Måske den falder bedre i smag?

   Svar
  • Ja det tror jeg såmænd godt. Jeg ville dog aldrig bytte kokosmælk for sojamælk i nogen sammenhæng :)

   Svar
  • Jeg købte dem sidste år hos en webbutik, der hed Kageting eller noget i den retning, men de har dem ikke længere. Pindene fulgte med. Panduro Hobby og Tiger har andre tippet om måske har noget lignende.

   Svar