Fiskefrikadeller med hjemmerørt remoulade

Remoulade… behøver jeg sige mere? Måske hjemmelavede fiskefrikadeller lavet af friskhakket fisk og serveret med hjemmerørt remoulade. Kan du næsten forestille dig noget lækrere? Mine tænder løber i vand ved tanken.

Fiskefrikadeller uden mel/gluten

Jeg elsker virkelig fiskefrikadeller med remoulade, og jeg er bestemt ikke for fin til at spise de købte (glutenfrie) slags, der findes. Men helt ærligt, så synes jeg ikke, de er sådan helt vildt interessante. Fiskehandlerens fiskefrikadeller ser lækre ud men indeholder ofte mere mel end fisk, og det samme gælder den fiskefars, vi kan købe.

Heldigvis kan man sagtens bede sin fiskehandler om at hakke noget frisk fisk, og så kan man lave sine egne friske fiskefrikadeller uden mel eller med den mængde mel i, man selv synes er passende. Man kan også hakke sin fisk selv i foodprocessoren.

Og herudover bruger man lige 5 minutter på at røre en lækker remoulade sammen og så har man sådan en lækker omgang her!

Glutenfrie fiskefrikadeller lavet af friskhakket fisk og hjemmerørt remoulade. Kan du forestille dig en lækrere frokost? Nej vej? Få opskriften på begge dele her: Madbanditten.dk

Fiskefrikadeller med hjemmerørt remoulade

Føj til favoritter Udskriv Pin
4
|
30 min

Ingredienser

Fiskefrikadeller

 • 600 g hakket fiskekød fx torsk
 • 1 æg
 • 1 spsk Pofiber eller loppefrøskaller, reklamelink
 • friskhakkede urter jeg brugte timian denne gang
 • salt og friskkværnet peber
 • smør eller kokosolie til stegning

Remoulade (1 glas)

Sådan gør du

Fiskefrikadeller

 • Rør alle ingredienser sammen i en stor skål, til du har en fiskefars.
 • Form fiskefarsen til frikadeller og læg dem på et fad, et spækbræt eller lignende.
 • Opvarm smør eller kokosolie på panden og steg fiskefrikadellerne på begge sider, til de er gennemstegte.

Remoulade

 • Rør hele balladen sammen.
 • Smag til og juster med sødning og hvidvinseddike.
 • Hæld på glas og opbevar i køleskab.
Hjemmerørt remoulade uden sukker. Server den til hotdogs eller til dine hjemmelavede fiskefrikadeller. Tager bare 5 minutter at røre sammen. Opskrift her: Madbanditten.dk

Hjemmerørt remoulade – bedre end originalen

Min remoulade smager ikke helt som køberemoulade, men både remouladehaderen Søren kan lide den, og det samme kan remoulade-elskeren Silas, så det tager jeg alligevel som et kvalitetsstempel. Jeg mangler dog at teste den på über-remoulade-elskeren (min far), men det kommer.

Jeg lavede storproduktion af fiskefrikadeller i weekenden, og så spiste vi dem til frokost med salat og de gode kerneknækbrød og rigeligt smør. Og ja, faktisk også til morgenmad. Fordi vi tit spiser morgenmad uden æg.

Glutenfrie fiskefrikadeller lavet af friskhakket fisk og hjemmerørt remoulade. Kan du forestille dig en lækrere frokost? Nej vej? Få opskriften på begge dele her: Madbanditten.dk

Opskriften indeholder affiliatelinks. Læs mere her: Madbandittens reklamepolitik

Hjemmelavet remoulade uden sukker. Perfekt til fiskefrikadeller, hotdogs, burgers og hvor du ellers ville bruge remoulade. Nem opskrift her: Madbanditten.dk

Få 7 dage gratis af MadbandittenPLUS

Få energiberegninger på alle opskrifter og egen favoritside og slip samtidig for forstyrrende annoncer.

Start gratis prøveperiode nu

 

8 kommentarer til “Fiskefrikadeller med hjemmerørt remoulade”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Hej Jane, tak for dine mange gode opskrifter. Hvilken type fisk har du brugt til frikadellerne? Har du forsøgt at lave dem tilsat lidt finthakket løg, eller er løg no go? Ift remouladen, kan man tilsætte lidt Dijon istedet for sennepspulver, eller vil det give en helt anden smag tænker du?

  Svar
  • Hej Gunn

   Jeg bruger som regel torsk til fiskefrikadellerne og dijonsennnep i remouladen giver det samme, vil jeg tro.

   Du er altid velkommen til at ændre og justere i mine opskrifter. Det eneste, du skal tænke ind er dit daglige kulhydratindtag for dagen, som samlet set ikke skal overskride 20-30 g. Hvordan du forvalter de kulhydrater er 100% valgfrit. Læs mere her: Er det Keto?

   Svar
 2. Remoulade er supergod. Pimpede den op med en dl blomkålsris (frossen fra rema1000). Dét gjorde den ikke ringere :-).

  Svar
 3. Hej Jane,
  Så glad for din opskrift Forleden dag min mand købte færdiglavet fiskefars og kunne ikke forstår da jeg sagde at jeg kunne ikke spis det, jeg bede ham om at læse varedeklarationen, så forstod han. Så nu kan jeg lave din fiskefrikadeller, hvor kan begge to spis sammen.
  Et spørgsmål… mayo, er det også hjemmelavet eller færdig købte? Hvis jeg skal købe færdigkøbte, hvad skal jeg holde øje med?

  Svar
  • Åh ja, det er jo ofte mere mel end det er fisk. Så trist.

   Ved mayo undgår jeg dem lavet på solsikkeolie og vegetabilsk olie. Tilbage er der så dem, der er lavet på rapsolie. Jeg synes egentlig stadig, det er lidt et kompromis men det lever jeg med :)

   Svar
 4. Herhjemme bruger jeg opskriften uden cornichoner, men til gengæld med et par skefulde finthakkede fermenterede gulerødder, og lidt sauerkraut. Evt lidt ekstra mayonnaise og karry. Og gerne lidt frisk revet blomkål. Fungerer også fint som karrysalat til ex marinerede sild.
  Så tak for inspirering!

  Svar
 5. Jeg æælsker fiskefrikadeller men har en dårlig vane med at købe dem færdige :-(
  Derfor må spørgsmålet være: hvilken slags fisk bruger du når du laver dem selv fra bunden?
  Næste spørgsmål må være: hvornår inviterer du på frokost? Det ser jo helt vildt lækkert ud :-)

  PS. Held og lykke med bogreceptionen uanset vejret :-)

  Svar
 6. Hej Jane
  Jeg bruger din remulade( med lidt hakkede løg, evt. kapers ) som sovs til Karrysild hvor jeg bruger udvandede kryddersilde fillet. Den er bare så god at min datter som jo er kok, siger , mor laver du ikke lige lidt af dine karrysild .
  ;-)

  Svar