Påskeæg med sukkerfri marcipan og nougat

Hjemmelavede sukkerfri påskeæg er noget af det mest taknemmelige at lave i low carb-version. Dels er det nemt, og dels bliver resultatet bedre end originalen. Det synes jeg virkelig, det gør.

Jeg har aldrig været vild med marcipan. Selv som inkarneret sukkerjunkie har jeg syntes, at marcipan var for sødt. For klistret og for sødt. Min egen version synes jeg (sjovt nok) er helt perfekt.

Jeg har løbende justeret i opskriften igennem årene og er kommet frem til min favorit. Husk at smage dig frem. Måske synes du, at der skal mere – eller mindre – sød smag i.

Påske er ellers en tid på året, hvor danskerne høvler massive mængder sukker i sig. Har du brug for lidt modvægt til sukkerorgierne, kan du her nedenfor får mine bedste opskrifter på sukkerfri påskeæg.

Mine bedste sukkerfri påskeæg

Dejligt at kunne spise påskeæg uden tilhørende sukkerhovedpine, dårligt humør, forstyrret søvn og hvad det stads gør ved mig.

At det endda smager bedre end den sukkerholdige variant, er jo kun et plus.

Lækre, sukkerfri påskeæg - LCHF - flere varianter -uhørt gode!! --> Madbanditten.dk

Få 7 dage gratis af MadbandittenPLUS

Få energiberegninger på alle opskrifter og egen favoritside og slip samtidig for forstyrrende annoncer.

Start gratis prøveperiode nu

 

7 kommentarer til “Påskeæg med sukkerfri marcipan og nougat”

Skriv en kommentar

  1. Hej Jane ? Jeg undersøger lige i øjeblikket om jeg evt ikke kan tåle fruktose, og vil i den forbindelse spørge til sukrin-produkterne? Indeholder de fruktose? Og hvad med f.eks. kokossukker? Jeg kan læse mig til at det virkelig er en jungle at finde rundt i, men måske du alligevel ved en del om dette ? På forhånd tak. Vh Anita

    Svar
  2. Åhhh Jane so sorry jeg af og til har tvivlet lidt på dig. Men det er også slut nu.
    Marcipan hmmm nej den hopper jeg ikke på, det er en joke. Men hold nu fest. Kan godt forstå at din far er blevet tilhænger og byttet Anton ud med Jane. Vi er solgt fuldstændig helt og aldeles.
    Jeg har længe tænkt at billederne af påskeæggene i din bog året rundt var super flotte, men at de er endnu mere lækre end flotte er altså vildt.
    Glæder mig til at lave en vaskeægte lchf Jane påskefrokost, for der er ikke længe til, tror familie og venner bliver overrasket TAK ?

    Svar
  3. Hej Jane, super fine påskeæg! Vi lavede dem også uden nugat. Men da vi ikke syntes marcipanmassen var helt sød nok, kom vi noget (lidt) ekstra sukrinmelis + mandelessens i, og pludselig blev massen voldsomt våd, så den nærmest dryppede. Er det normalt? Hvis ikke, hvad skal man ellers gøre?

    Vi har i øvrigt lavet flere af dine salater (hønse-, lakse-, og æggesalat) de blev alle rigtige lækre :-)

    Svar
  4. Nøøj hvor er de gode ?
    Jeg var virkelig spændt på resultatet – da jeg er RET glad for marcipan.
    Da børnene har været i krig med hasselnødde cremen, så det blev bare til marcipan æg, men sikke nogle! Jeg må prøve en kombi med nougat, når jeg igen har hasselnødde creme hjemme. God påske ?

    Svar