Hjemmelavede ristede løg – uden hvedemel

I går lavede jeg hjemmelavede ristede løg og remoulade. Vi skulle have roastbeef til aftensmad, og jeg køber normalt aldrig roastbeef. Jeg vil hellere have noget kød med fedtmarmorering. Men da jeg nu blev snydt for det gode fedt, måtte jeg jo tilføre smag og lækkerhed fra andre elementer. Og det blev så fra hjemmelavede ristede løg og remoulade.

Remoulade-opskriften er en gammel kending her på bloggen. Jeg plejer at have den for mig selv, men i går justerede jeg en anelse i opskriften og pludselig tømte familien hele glasset. Jeg skal dele den nye og forbedrede opskrift med jer snarest!

De ristede løg bliver ikke sprøde og knasende som hvedemelsversionen, men de var søde og gode, og jeg kunne have lavet dobbelt portion. De to 10-årige sagde ting som “tommelfinger op, mor, for både remouladen og de ristede løg”. Jamen, så ved man, at man har gjort det godt.

Jeg lovede at lave dem snart igen, og nu glæder jeg mig bare endnu mere til sommer og til lækre hotdogs på terrassen. Er der andre end mig, der bare næsten ikke kan klare en dag mere med gråvejr, sne og regn? Lad os nu få lidt lys og varme!

Hjemmelavede ristede løg uden hvedemel. Glutenfri og low carb opskrift --> Madbanditten.dk

1 SKÅL (overvej dobbelt portion!)
Opskriften indeholder affiliate links. Læs mere her: Madbandittens reklamepolitik

SÅDAN

Hjemmelavede ristede løg uden hvedemel. Glutenfri og low carb opskrift --> Madbanditten.dk

Hjemmelavede ristede løg - uden hvedemel

Udskriv Pin
1 skål
|
15 min

Ingredienser

Sådan gør du

 • Halver løgene, fjern det yderste lag og skær resten i tynde halvmåner. Brug dit mandolinjern, hvis du tør (jeg er dødsensangst for mit) eller en skarp kniv.
 • Hæld løgbådene i en skål og rod dem godt fra hinanden. Drys Pofiber over og vend det godt rundt. Drys evt. med lidt salt.
 • Opvarm 2 spsk kokosolie på en pande og steg løgene heri ved høj varme. Tilsæt den sidste spsk kokosolie, når du synes, de tørrer ind. Steg ved medium-høj varme, til de tager farve. Lad dem dryppe af på køkkenrulle og server.

Den eneste Low Carb/Keto-kogebog, du behøver!

Få fornyet inspiration og opskrifter til dit Low Carb/Keto-liv.

Perfekt til Keto, Low Carb, LCHF og til dig der gerne vil spise sundt og lækkert!

Læs mere her: De bedste fra Madbanditten

5 kommentarer til “Hjemmelavede ristede løg – uden hvedemel”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
  • Det er jeg umiddelbart ikke så begejstret for. Det er svært uden at gå på kompromis med oliekvaliteten….

   Svar
 1. apropos skæreting. Var igang med at skære 2,5 kg. Parmaskinke. Pålægsmaskinen strejkede, og da vi fik skilt den ad, var det åbenlyst at den var mæt af dage. Har lige bestilt en ny Bosch med en god kraft. Den er svær at unsvære, hvis der bare skal være lidt økonomi i husholdningen.???

  Svar
 2. Årh, hvor lækkert!! Jeg æææælsker ristede løg! (til min mands store fortrydelse!).
  Hey, et lille tip mht. mandolinjern: man kan få sådan en handske med noget stålagtigt noget i, som beskytter hånden, når man bruger mandolinjernet. Så behøver man ikke være dødsensangst for det :) Det virker for mig – og jeg er sindssygt klodset i et køkken!
  Kh Louise

  Svar