Kebab-krydderi uden sukker

Kebab-krydderi er superlækkert til kød, som du gerne vil have har en krydret smag, og og denne opskrift er uden sukker. Jeg vil gerne have mine krydderiblandinger uden sukker, og jeg ville ønske, at producenterne ville stoppe med at putte sukker i. Især mexicansk blandingskrydderi kan jeg simpelthen ikke opdrive uden tilsat sukker, og derfor lavede jeg min egen sukkerfrie mexi-blanding, som I måske kan huske.

Kebab-krydderi uden sukker

Kebab-krydderi plejer jeg at købe hos min etniske grønthandler herude i Valby. Der er ikke sukker i. I hvert fald ikke deklareret. Men forleden kom Søren og Silas hjem og havde købt ind, og Silas ville have kebab (=kød med kebabkrydderi), men jeg var løbet tør. Så jeg måtte i gang med at blande.

Jeg synes, den blev rigtig god. Tilpas stærk og med aromatiske smage fra kanel og nelliker. Elsker den kombination!

Vær opmærksom på, at købte krydderiblandinger indeholder store mænger salt, mens denne ikke indeholder salt overhovedet. Det betyder at du skal tilsætte salt ved siden af. Det betyder også, at du køber virkelig dyrt salt, når du køber købte krydderiblandinger.

Hjemmelavet kebab / shawarma krydderi uden sukker - opskrift her: Madbanditten.dk

Kebab-krydderi uden sukker

Udskriv Pin
1 glas
|
5 min

Ingredienser

 • 2 spsk stødt spidskommen
 • 1 spsk koriander
 • 2 spsk hvidløgspulver
 • 1 spsk paprika gerne røget paprika
 • 1 tsk stødte nelliker
 • 1 tsk stødt kanel
 • 1 tsk cayennepeber
 • 1 tsk gurkemeje
 • 1 tsk sort peber
 • 0.5 tsk stødt ingefær

Sådan gør du

 • Bland hele baduljen godt sammen og hæld på glas. Det var det! Dælme dejligt når noget går så nemt.

Noter

Vær opmærksom på at købte krydderiblandinger indeholder store mænger salt, mens denne ikke indeholder salt overhovedet. Det betyder at du skal tilsætte salt ved siden af. Det betyder også, at du køber virkelig dyrt salt, når du køber købte krydderiblandinger.

Jeg brugte krydderiet til både at stege det gullashkød, som Søren og Silas havde købt med hjem og så brugte jeg det også til at lave stegt hvidkål med riiiigeligt kokosolie. Det hele blev meget…. brunt.

Jeg skal spare dig for billede men i stedet foreslå dig at lave denne lækre shawarma i blomkålswrap. Velbekomme!

shawarma LCHF

Opskrift her: Shawarma i blomkålswrap

Giv også gerne lige dit bedste tip om, hvor du finder sukkerfrie blandingskrydderier! Min favorit har hidtil været Cajun-krydderiet fra Urtekram, som jeg bruger til den uhørt lækre karameliserede kålret, men lidt variation ville være rart.

Den eneste Low Carb/Keto-kogebog, du behøver!

Få fornyet inspiration og opskrifter til dit Low Carb/Keto-liv.

Perfekt til Keto, Low Carb, LCHF og til dig der gerne vil spise sundt og lækkert!

Læs mere her: De bedste fra Madbanditten

6 kommentarer til “Kebab-krydderi uden sukker”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
  • Den, jeg oftest har handlet hos er den, der ligger på Valby Langgade lige ved Spinderiet.

   Indlægget her er jo fra 2016, så jeg tør ikke lige love at det stadig gælder.

   Svar
   • Nå sorry! De par stykker jeg var interesseret i og tjekkede er ;) – og så kom jeg bare i tanke om at du havde efterspurgt det her…

    Svar
    • Jeg var uheldig og fandt sukker i den første, jeg kiggede på. Til gengæld fandt jeg også masser af lækre blandinger uden, så jeg tror lige jeg skal have lagt en bestilling og have fyldt lagrene op :)

     Svar