Madbanditten

LCHF - Madbanditten
  • Om mig
    • Lær mig at kende
    • Kontakt
    • Mission Statement
    • Om Madbanditten og reklamepolitik
    • Privatlivspolitik
    • Foredrag
      • Eventkalender
      • Hvad handler mine foredrag om?
  • Bøger
    • KETO – Optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt
    • STRIKS LCHF – en praktisk guide (e-bog)
    • MADGLAD – lær dit barn at elske rigtig mad
    • LCHF året rundt
    • LCHF – SPIS DIG MÆT & GLAD
    • LCHF – BRØD & KAGER
    • MÆT & SLANK – med LCHF
    • SHOP
    • International publications
  • LCHF Kickstart
  • Opskrifter
    • Keto opskrifter – Striks LCHF
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Tilbehør
    • Brød
    • Kager
    • Desserter
    • Lækkerier
    • Dejlige drikkevarer
    • Juice – greenies – smoothies
    • Juleopskrifter
    • Nytårsmenu
  • FAQ om LCHF
    • Hvad er LCHF?
    • Forskellige typer LCHF
    • LCHF og overgangsbesvær
    • LCHF indkøbsliste
    • Gode LCHF-produkter
    • LCHF – fedt og kolesterol
    • Hvad er kolesterol?
    • Videnskabelige studier om LCHF
    • LCHF – generelle spørgsmål
    • Må jeg spise (….) på LCHF?
    • LCHF og fertilitet, graviditet og amning
    • Videoføljeton
    • LCHF og træning
    • Udstyr
  • Vægttab
    • LCHF og vægttab
    • LCHF og ketose
    • Derfor taber du dig ikke…
    • STRIKS LCHF – ketogen LCHF
    • Gode tip til et varigt vægttab
  • KETO
    • Hvad er KETO?
    • Begynderguide til Keto – striks LCHF
    • Keto kostplan – kostplan til striks LCHF og ketose
    • KETO bøger og vægttabsforløb
    • KETO kildeliste
  • KETO Living
  • Sukkerfri
    • Bliv sukkerfri!
    • 100% sukkerfri – en personlig historie
    • Hvad sker der, når vi spiser sukker?
    • Sødemidler
  • Maveproblemer
    • Fordøjelse og maveproblemer
Hjem » Opskrifter » Brød » Lyst toastbrød og en lækker toast/panini

Lyst toastbrød og en lækker toast/panini

20. februar 2016 af Jane Faerber 75 kommentarer

Toastbrød med få kulhydrater - low carb, LCHF og glutenfrit

Dette toastbrød indeholder kun 2,5 g kulhydrat pr. portion, så det bliver vel næsten ikke mere low carb. Og så er det smagsneutralt, fordi det er bagt helt uden nøddemel men med Pofiber i stedet. Win, siger jeg bare!

Jeg lavede en toast – ja, en panini faktisk – på mit nye multijern – og straks kom ungerne, som ellers havde spist rugbrødsmadder til frokost, og bad om også at få en. Og de spiste den og kunne lide den. Og det er ellers ikke altid, de kan lide “mine brød”.

Konsistensen er lidt blød i det. Jeg ved ikke rigtigt, om det skal løses ved at putte lidt mere Pofiber i, eller om det kunne hjælpe med lidt fiberHUSK. Men det kan du jo evt. teste. Det hjalp at toaste brødet men det bliver jo ikke sprødt, som vi kender det fra hvedebrød.

Lækker toast - panini - med LCHF-brød. Find den nemme opskrift her: Madbanditten.dk

1 TOASTBRØD – 4 PERSONER

  • 4 æg
  • 150 g hytteost
  • 30 g smeltet smør
  • 2 dl Pofiber (adlink)
  • 1 tsk bagepulver
  • lidt salt
  • lidt sesamfrø til drys

SÅDAN

1. Opvarm ovnen til 190 grader.

2. Blend æg med hytteost og smeltet smør. Tilsæt resten af ingredienserne og blend eller rør dejen godt sammen. Dejen bliver nu tyk og klistret pga. alle fibrene.

3. Hæld dejen i en bageform (ca. 18×25 cm) beklædt med bagepapir. Glat den med en dejskraber og drys lidt sesam over. Bag i 20 minutter eller til brødet er gyldent på overfladen.

SELVE TOASTEN

Til toasten brugte jeg lidt sennep som smørelse, en spansk skinke, jeg fandt i køleskabet og nogle gode skiver ost. Ned i multijernet med paninipladerne og vupti: Toast! Eller panini, rettere, men er det ikke bare formen, der er forskellen? Uanset, så var det en virkelig dejligt frokost!

Lækker opskrift på toast /panini med meget få kulhydrater --Madbanditten.dk

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få samtidig min gratis guide til at blive sukkerfri i fire nemme trin.

Ja tak, send mig guiden med det samme!

Måske vil du også læse

  • Fastelavnsboller LCHF style- uden gluten, mel og sukker --> madbanditten.dkFastelavnsboller med to slags skum
  • Suppebrød med chili, bacon og cheddar. Dejligt madbrød med få kulhydrater og masser af god smag.Suppebrød med chili, bacon og cheddar
  • Græskarfladbrød med chufa-mel - Madbanditten.dkGræskarfladbrød med chufa-mel
  • Lækre LCHF fiberboller --> Madbanditten.dkFiberboller – opskrift på lækre fiberrige LCHF-brød

Skrevet i: Brød

Skriv et svar Annuller svar

Kommentarer

  1. Marlene skriver

    28. januar 2019 ved 17:09

    Jeg fulgte opskriften, puttede dog lidt mere pofiber i – og så penslede jeg overfladen med olie og sesam. Resultatet var et lækkert brød med sprød skorp, der næsten smagte lidt forbudt 🙂

    Svar
  2. Maria skriver

    18. januar 2019 ved 12:34

    Hej Jane kan vi spise dette brød hvis vi spiser efter Keto bogen? Mht hytteost?? Det er jo ikke et helt brød men bare en Skive til frokost til min mand som savner brød især i weekenden

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      18. januar 2019 ved 14:06

      Det vigtigste ift. keto er at I holder jer til de 20-30 g kulhydrat. Hvordan I forvalter det, bestemmer I selv. Brødet her er ret kulhydratfattigt så det vil I formentlig sagtens kunne passe ind.

      Svar
  3. Karina Sørensen skriver

    5. november 2018 ved 11:29

    Jeg har med fordel skiftet hytteosten ud med en dl kokosmælk…..

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      5. november 2018 ved 13:00

      Ej hvor dejligt at høre. Tak for tilbagemeldingen!

      Svar
  4. Milene Hansen skriver

    23. oktober 2018 ved 19:59

    hvordan laver jeg toast/panini uden hytteost? Og flere af de andre brød opskrifter uden kokos?

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      23. oktober 2018 ved 20:26

      Det ved jeg ikke. Jeg spiser både hytteost og kokosprodukter og bruger dem begge i min mad. Æg og Pofiber er ingredienser uden. Det kan du prøve at lege lidt med og se om du kan få en god brødopskrift ud af.

      Svar
  5. Heidi F skriver

    18. oktober 2018 ved 09:20

    Klassikeren over alle klassikere. Havde lidt glemt den, men så dukkede den op i forbindelse med indkøb af ny toaster. Tænker mig at købe multijernet fra Tefal.
    Er du stadig glad for dit, og så et lidt crazy spørgsmål: Er det nemt at rengøre?
    Jeg har puttet lidt guargummi i dejen, det giver også en meget god “krumme”

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      18. oktober 2018 ved 09:23

      Stort ja til begge. Jeg er rigtig glad for det og bruger det ofte. Jeg bruger dog kun pladerne til hjertevafler, belgiske vafler og panini. Resten kunne jeg fint undvære. Pladerne ryger i opvaskemaskinen og jernet tørres bare af med en klud. Det er ret nemt, synes jeg.

      Svar
  6. Lisette Bradley skriver

    19. august 2018 ved 16:54

    Hej Jane
    Jeg ÆlsKAr dette brød, til alt muligt, fordi det minder rent faktisk om rigtig brød 🙂

    Vi har brugt det til ungerne til kanelbrød også, almindelig toast/grilled cheese, almindelig brød til pålæg osv.

    Jeg bruger ofte flødeost (det har jeg nemlig altid på lager) i stedet for hytteost og det fungerer rigtig fint 🙂

    Mit problem er ligemeget hvad hæver mit brød ikke. Måske jeg skal bruge en anden form for bagepulver.

    Laver som regel en dobbeltportion og giver det 10 minutter ekstra i ovnen 🙂

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      19. august 2018 ved 17:02

      Sikke nogle gode idéer 🙂

      Melfrit bagværk hæver aldrig. Det kan hæve en smule pga. æggene men det hæver ikke som du husker fra gærbrød eller andet melbagværk, så det er formentlig lige, som det skal være.

      Svar
  7. Birgitte M. Hansen skriver

    15. maj 2017 ved 20:14

    Hvor mange kcal er der i toastbrødet?

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      16. maj 2017 ved 07:34

      Det ved jeg desværre ikke 🙂

      Svar
  8. Louise skriver

    26. januar 2017 ved 16:50

    Hejsa,
    Tak for en dejlig blog, jeg har efterhånden lavet nogle stykker af dine opskrifter. 🙂
    Jeg kører ikke LCHF men vil gerne tabe lidtbic holde øje med mit kalorieindtag.
    Jeg har lige nu brødet her ovnen og det dufter faktisk af ‘rigtigt’ brød.
    Ved du tilfældigvis hvor mange kalorier der er i en toast som den i din opskrift?
    Vh Louise

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      26. januar 2017 ved 20:16

      Ååh, ikke helt præcist men jeg ernæringsberegnede noget tilsvarende til deltagerne på mit LCHF Kickstart-forløb og jeg mener, den ramte lige i omegnen af 500 kcal. Jeg opfordrer generelt til at spise til hovedmåltiderne og skippe mellemmåltiderne og derfor må måltiderne gerne have noget substans.

      Svar
  9. Vivi Renée skriver

    24. januar 2017 ved 14:56

    Det bedste brød uden mel, jeg indtil nu har bagt 🙂 Hold op hvor er det godt <3

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      25. januar 2017 ved 07:37

      Ja enig! Det er faktisk rigtig udmærket 🙂

      Svar
  10. Emilie skriver

    24. august 2016 ved 19:14

    Kære Jane, Kan man evt udskifte Pofiber med husk/Loppefrøskaller? Kh Emilie

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      24. august 2016 ved 20:54

      Nej det kan du ikke i denne opskrift desværre.

      Svar
      • Milla skriver

        9. maj 2018 ved 12:03

        Lavde mine i dag med husk uden problemer 😊

        Svar
        • Mie skriver

          21. januar 2019 ved 13:26

          Hvor meget Husk kom du i, bare samme mængde som Pofiber ?:)

          Svar
  11. Louise skriver

    13. august 2016 ved 11:58

    Jeg må pt ikke få nogen former for mælkeprodukter. Har du en ide til hvad jeg kan erstatte hytteost og smør med?

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      13. august 2016 ved 14:34

      Smør kan du erstatte med smagsneutralt kokosolie og hytteost enten med den fede creme fra kokosmælk eller med et ekstra æg. Begge dele siger jeg uden at have prøvet men sådan ville jeg gøre 🙂

      Svar
  12. Christina skriver

    12. juli 2016 ved 21:03

    Har du nogen idé om disse brød kan spises kolde? 😀
    Sådan i forhold til om de er værd at have med på madpakke 😉 Eller om de bare ér bedst når de lige er blevet toastet engang?

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      13. juli 2016 ved 08:07

      Det kan godt spises koldt. Det er mest interessant når det er ristet men sådan er det jo også med almindeligt brød 🙂

      Svar
  13. Berit skriver

    12. juni 2016 ved 16:30

    Tak for en lowcarb brødopskrift uden nødder:-). Har lavet det flere gange og manden er også vild med det. Synes dog det næsten smager lidt kageagtigt/sødt. Er det pofiberen der smager sådan? Kan man evt tage 1/2 olivenolie og 1/2 smør istedet for ren smør? Tror du det ændrer smagen eller skal jeg tilsætte andet? Tænker lidt citron, chili eller andet i det kategori, så det smager mere af madbrød?

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      13. juni 2016 ved 08:01

      Jeg tror hellere, jeg ville putte lidt revet parmesan og evt. krydderier i for mere madbrødsagtig smag. Det tror jeg til gengæld kunne være virkelig lækkert!

      Svar
  14. Mona skriver

    3. maj 2016 ved 20:19

    Først og fremmest tak for en meget inspirerende blog, Jane! 🙂
    Jeg skal bage pølsehorn til en festlig komsammen med nogle venner, og jeg har besluttet mig for at forsøge med en LCHF-udgave. Jeg har set, at frk. sveske og Katrine fra lowcarblivsstil.dk har opskrifter, men jeg har ikke lige fedtreduceret mandelmel på lager eller kan skaffe det inden i morgen. Så jeg tænker, at jeg vil tage udgangspunkt i denne opskrift på toastbrød. Måske med spinat i for den flotte grønne farve! Tænker du, at det bliver helt umuligt? Jeg giver ihvertfald lige en opdatering herinde, når jeg har forsøgt 😀

    Svar
  15. helle skriver

    11. marts 2016 ved 15:13

    Har afprøvet et par variationer af toastbrødet. 1) bland kanel, kardemomme og lidt sukrin i dejen, så er der et “sødt” brød til morgenmad med smør og marmelade på. 2) blend en håndfuld frisk spinat med i dejen – så kommer vi hen i retning af spinatbollerne fra Bilka!
    Rigtig dejligt brød, uanset varianten:)

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      11. marts 2016 ved 15:37

      Spinatboller! genialt! Det vil jeg da prøve i weekenden! Tak for tippet!

      Svar
  16. Xenia skriver

    10. marts 2016 ved 21:32

    Det er lige gået op for mig, at jeg ikke har nogen toastmaskine! Så er det her, man skal vurdere, om det er dét værd at gå ud og købe endnu en gadget til maskinparken bare for at lave en toast – men omvendt, en god toast kan vel næsten være det hele værd?! Den ser så god ud, Jane!

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      11. marts 2016 ved 07:41

      Du er nødt til at have det der multijern, Xenia. Det erstatter jo alle de andre maskiner! 🙂

      Svar
    • Kirsti Kroken Solheim skriver

      13. august 2016 ved 16:33

      Tusen takk for oppskrift til et nydelig brød. Har nettopp laget det og spist det som toast. Hvis man ikke har smørbrødgrill, kan en bruke vaffeljern. 😊

      Svar
  17. Mette Neistskov skriver

    5. marts 2016 ved 17:09

    Har glædet mig til den panini siden du postede den! Mums, siger jeg bare 👌🏻😋 Smed et par skiver tomat og et drys oregano i, og det smagte himmelsk! Holder mig normalt til grøntsagsbrød, men det her bliver helt sikkert en genganger i mit repertoire. Tror jeg vil forsøge mig med “boller” lavet i muffinsform 😊 Tak for opskriften 😊

    Svar
    • LOuise skriver

      28. juni 2017 ved 12:17

      Hvordan blev dine boller ? har tænkt på det samme og hvor lang tid bagte du ?

      Svar
  18. Sanna Bo skriver

    2. marts 2016 ved 18:45

    Hej Jane
    Er vild med det brød, har bagt det to gange på en uge. Tog dig på ordet og puttede mere pofiber i (2,5 dl istedet for 2 dl) og det bliver pænt sprødt Især smørristet på pande til flæskestegssandwich MAM! Jeg har det svært med grøntsagsbrødene, synes altid at loppefrøskaller gør dem klæge, så er lykkelig for dette brød. Og så er det perfekt til at få flere fibre, som er min store LCHF udfordring.

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      3. marts 2016 ved 07:43

      Fedt at høre! Det kan være jeg skal opdatere opskriften! Det tror jeg lige, jeg gør 🙂

      Mht fibrene, så har min nøgle til virkelig meget (med maven) været at spise FÆRRE fibre.

      Svar
  19. Rikke skriver

    2. marts 2016 ved 08:44

    Hej Jane 🙂

    Det her brød er vel så lavt i kulhydraterne at det er ok at spise på striks, eller ? 🙂
    jeg er kørt lidt træt i oopsies de dage jeg trænger til brød. 🙂

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      3. marts 2016 ved 07:38

      Ja det synes jeg godt, det kan.

      Svar
  20. Camilla skriver

    24. februar 2016 ved 17:49

    Super lækre opskrifter. Det her er klart den næste på listen som skal afprøves. Har stået i køkkenet hele dagen og kokkereret, så det står klar når sulten melder sig (mellemmåltider og hurtige snacks, er mine svage punkter 😛 ) så det er bare helt perfekt at de ovenikøbet er nemme at lave. Har lige lavet dit madbrød med chorizo og løg – nøj det smager godt ! Havde dog ikke solsikkekerner, så brugte græskarkerner i stedet for, og så tilføjede jeg hakkede soltørrede tomater i dejen.. det er slet ikk så dumt 😉
    Tusind tak for nogle inspirerende opskrifter 🙂 Efter en måned er jeg nu ved at være ovre min sukkertrang og har fundet lækre alternativer når lækkersulten melder sig.

    Svar
  21. Sara skriver

    24. februar 2016 ved 11:37

    Hej Jane
    Ved du om man kan fryse brødet? 🙂
    Hilsen Sara

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      24. februar 2016 ved 14:26

      Det kan sagtens fryses! 🙂

      Svar
  22. Birgitte M. Hansen skriver

    24. februar 2016 ved 11:22

    Hytteost – er det den alm. el. en “light” udgave?

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      24. februar 2016 ved 14:23

      Jeg bruger aldrig light produkter. Så altid fuldfed udgave! 🙂

      Svar
  23. Mette Jakobsen skriver

    22. februar 2016 ved 13:19

    Hej Jane.
    Tror du man kan lave dette brød om til boller? 🙂
    Tak for lækre opskrifter!

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      22. februar 2016 ved 16:31

      Måske er dejen lidt for fedtet til det, men det kan være, det kan lade sig gøre, hvis du putter ekstra husk/pofiber i…

      Svar
  24. Gurli skriver

    22. februar 2016 ved 11:38

    Jeg lavede brødet i går og vi fik det med tørret skinke og ost i. Det var SÅ LÆKKERT!
    Desværre har vi en dreng på 14 med rigtig mange udfordringer. Han er i udredning for ADD. Vi har fundet ud af at blandt andet glutenfri kost hjælper ham. MEN alle de brødtyper jeg prøver, er han ikke glad for. Heller ikke dette brød. Han siger, man ikke skal lave brød af noget,,der ikke er brød! Han er faktisk næsten altspisende, men det er som om de anderledes konsistenser, der er i glutenfrit brød, bare ikke er ham. Han er meget sensitiv i sin mund, så jeg skal jo bare være taknemlig for, at han kan lide mange ting…..

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      22. februar 2016 ved 16:30

      Det forstår jeg på en måde godt. Jeg spiser virkelig sjældent disse brød, for jeg er heller ikke så tosset med dem. Måske chia-knækbrødene kan være en idé. Det er dem, jeg spiser oftest. Der er noget i det med at de knaser. Men ellers synes jeg bare, det er at vænne sig til at mad ikke behøver involvere brød og erstatningsprodukter. Jeg lever fint uden på 6. år… 🙂

      Svar
  25. Rikke skriver

    22. februar 2016 ved 08:53

    Super lækkert, jeg puttede 1 spsk Husk i, og jeg synes på ingen måde det var for blødt. Nu har jeg ikke spist hvedebrød i 6 måneder, men jeg vover at påstå at det smagte næsten som jeg husker “almindeligt” brød.

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      22. februar 2016 ved 16:26

      Ej hvor superfedt at høre, Rikke. Sådan gør jeg næste gang jeg laver det!

      Svar
  26. Fabrina Myllerup skriver

    21. februar 2016 ved 09:27

    Jeg bliver selv irriteret over folk som altid vil lave opskrifter om, men jeg kan ikke klare rent pofiber uden at blive sindssyg tørstig. Kan man på nogen måde nøjes ned halv pofiber og så almindelig mandelmel evt fiberhusk. Jeg ved godt at det så får kagesmagen.
    Kan man evt bytte halvdelen ud med affedtet sesammel.
    Undskyld mine trælse spørgsmål.

    Jeg var egentlig holdt op med lchfbrød, men så synes jeg, at jeg lidt for tit fik lyst til et rigtigt rundstykke, den vane vil jeg meget ligge af mig igen, derfor er der igen gang i lchfbageriet.

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      21. februar 2016 ved 09:31

      Nå, det var da en pudsig (og irriterende) bivirkning ved Pofiber. Selv har jeg det sådan, at kokosfibermel giver mig den sygeste mavepine, mens det går helt fint med Pofiber.

      Jeg tror helt sikkert sagtens, du kan bytte halvdelen til noget andet. Sesam-melet havde jeg ikke lige tænkt på, men det kunne måske være meget velegnet. Det har jo netop også den der lidt “salte” smag 🙂

      Svar
  27. Pernille skriver

    20. februar 2016 ved 19:56

    Jeg havde ikke hytteost, men en rest mascarpone – den den røg i i stedet for hytteost og smør…. Det blev til et skønt brød 🙂
    Tak for skønne opskrifter – du har været med til at jeg er gået fire buksestr. ned på 1 år 🙂

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      21. februar 2016 ved 09:28

      Super tip, tak! Og beklager det med buksestørrelserne, det må have været dyrt sådan at skulle købe nye bukser hele tiden 😉

      Svar
  28. Therese skriver

    20. februar 2016 ved 13:24

    Hej,
    Har du et alternativ til Pofiber?
    .. evt. kokosfibre? giver det samme resultat?

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      20. februar 2016 ved 13:30

      Ja det kan du sagtens bruge men så er vi tilbage til brød med sødlig smag…

      Svar
  29. Lene pedersen skriver

    20. februar 2016 ved 12:22

    Hvad er pofiber

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      21. februar 2016 ved 09:07

      Du kan læse om Pofiber her: GODE LCHF-PRODUKTER

      Svar
  30. Elisabeth skriver

    20. februar 2016 ved 12:08

    Mums. Har lige lavet det til frokost. Jeg puttede lidt revet ost ovenpå toasten inden jeg varmede det i toastjernet, så fik den en lækker, sprød skorpe. Tak for en opskrift, der ikke smagte af nødder/mandler!

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      21. februar 2016 ved 09:33

      Hvor lækkert med osten! Tak for tippet! 🙂

      Svar
  31. Gitte skriver

    20. februar 2016 ved 11:34

    Når man nu ikke spiser mælkeprodukter kan man så erstatte osten med noget andet?

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      20. februar 2016 ved 11:54

      Måske kokosmælk…?!

      Svar
    • Birgitte skriver

      20. februar 2016 ved 16:10

      Hvad med gedeyoghurt, hvis du kan tåle gedemælk? Det har jeg tænkt mig at prøve med.

      Svar
  32. Yvonne skriver

    20. februar 2016 ved 11:07

    Jubii, endelig brød uden husk 🤑

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      21. februar 2016 ved 09:32

      Hehe ja, det er vel egentlig sjældent set 😉

      Svar
  33. Helle skriver

    20. februar 2016 ved 10:36

    Har drømt om toast hver dag i den sidste uge og puf så kommer du med denne opskrift. NU ved jeg hvad jeg skal have til frokost. Glæder mig allerede.
    Tak for en super bolg og altid god inspiration.

    Svar
    • Helle skriver

      20. februar 2016 ved 13:08

      Mums hvor smagte de bare godt 🙂

      Svar
      • Jane Faerber skriver

        21. februar 2016 ved 09:31

        Weeh, hvor fedt! Flere toasts til folket!! 🙂

        Svar
  34. Lotte skriver

    20. februar 2016 ved 10:30

    Først tusinde tak for alle dine lækre opskrifter, de bliver flittig brugt😊
    Må jeg dele dine opskrifter på sider jeg er medlem af på facebook?
    Mange hilsner Lotte

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      20. februar 2016 ved 10:44

      Hej Lotte
      Det må du gerne – men det ville være dejligt hvis du ville dele dem ved hjælp af et link til siden her 🙂

      Svar
      • Lotte skriver

        20. februar 2016 ved 12:10

        Jeg kopiere linket, så både billed mm ryger med😊
        Tak👏🏼

        Svar
  35. Margareth skriver

    20. februar 2016 ved 10:18

    Ser tit opskrifter med hytteost – kan det astattes med noget andet, da jeg ikke er til ost.

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      20. februar 2016 ved 10:22

      Jeg tror sagtens, det kan erstattes med fløde, surmælksprodukt eller lign.

      Svar
  36. stellabm skriver

    20. februar 2016 ved 10:02

    De ser så indbydende ud. Prøv at komme lidt Fibrex i (produkt fra Finax) – der rummer 67% kostfibre. Jeg plejer at blande lidt sammen med pofiber; det giver en lidt mere fast-brødagtig oplevelse.

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      20. februar 2016 ved 10:04

      Er det rigtigt? Det produkt bryder jeg mig slet ikke om. Jeg købte det engang ved en fejl. Det var som at tygge i savsmuld… :-/

      Svar
  • Følg mig på Facebook
  • Følg mig på Instagram
  • Følg mig på Twitter
  • Følg mig på Pinterest
Jane Faerber
OM MIG • KONTAKT • BØGER
Jeg hedder Jane, og det er mig, der blogger her på Madbanditten. Udover at blogge skriver jeg bøger og holder foredrag. Alt sammen om mad og sundhed og livet ind imellem.

TILMELD DIG NYHEDSBREV

signup

KETO LIVING

keto

POPULÆRE INDLÆG

  • Opskrifter
    Opskrifter
  • Aftensmad
    Aftensmad
  • Keto opskrifter
    Keto opskrifter
  • Brunkål
    Brunkål

FØLG MED PÅ BLOGLOVIN

Follow

INSTAGRAM

Indlæs mere...Følg på Instagram

Emner på bloggen

© Madbanditten 2014 All rights reserved