Madbanditten

LCHF - Madbanditten
  • Om mig
    • Lær mig at kende
    • Kontakt
    • Mission Statement
    • Om Madbanditten og reklamepolitik
    • Privatlivspolitik
    • Foredrag
      • Eventkalender
      • Hvad handler mine foredrag om?
  • Bøger
    • Keto på 4 uger
    • KETO – Optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt
    • Sådan taber du dig (e-bog)
    • 5 hemmeligheder til vægttab med Keto (e-bog)
    • STRIKS LCHF – en praktisk guide (e-bog)
    • Low Carb Vegetar (e-bog)
    • MADGLAD – lær dit barn at elske rigtig mad
    • LCHF året rundt
    • LCHF – SPIS DIG MÆT & GLAD
    • LCHF – BRØD & KAGER
    • MÆT & SLANK – med LCHF
    • Madbandittens juleopskrifter (e-bog)
    • SHOP
    • International publications
  • Opskrifter
    • Keto opskrifter – Striks LCHF
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Tilbehør
    • Brød
    • Dejlige drikkevarer
    • Juice – greenies – smoothies
    • Kager
    • Desserter
    • Is-opskrifter
    • Lækkerier
    • Juleopskrifter
    • Nytårsmenu
  • Kickstart
  • KETO
    • Keto bøger
    • Kickstart
    • Keto vægttab: Resultater og billeder
    • Hvad er KETO?
    • Begynderguide til KETO
    • KETO vægttab
    • Forskellige typer KETO
    • Keto og kaffe
    • Keto og antiinflammatorisk kost
    • Keto uden mælkeprodukter
    • Keto og sødemidler
    • Keto og alkohol
    • Keto og frugt
    • KETO og kolesterol
    • Keto og sygdomme
    • Keto kostplan – kostplan til striks LCHF og ketose
    • Carnivore Diæten
    • Ketogen diæt til epilepsi
    • KETO Living
    • KETO produkter
    • KETO bøger og vægttabsforløb
    • KETO kildeliste
  • KETO madplan
  • Alt om Keto på 1 side
  • LCHF
    • Hvad er LCHF?
    • Forskellige typer LCHF
    • LCHF og overgangsbesvær
    • LCHF indkøbsliste
    • Gode LCHF-produkter
    • LCHF – fedt og kolesterol
    • Hvad er kolesterol?
    • Videnskabelige studier om LCHF
    • LCHF – generelle spørgsmål
    • Må jeg spise (….) på LCHF?
    • LCHF og fertilitet, graviditet og amning
    • Maveproblemer
      • Fordøjelse og maveproblemer
    • Videoføljeton
    • LCHF og træning
    • Udstyr
  • Vægttab
    • LCHF og vægttab
    • LCHF og ketose
    • Derfor taber du dig ikke…
    • STRIKS LCHF – ketogen LCHF
    • Gode tip til et varigt vægttab
  • Sukkerfri
    • Bliv sukkerfri!
    • 100% sukkerfri – en personlig historie
    • Hvad sker der, når vi spiser sukker?
    • Sødemidler
Hjem » Opskrifter » Brød » Lyst toastbrød og en lækker toast/panini

Lyst toastbrød og en lækker toast/panini

20. februar 2016 af Jane Faerber 111 kommentarer

Toastbrød med få kulhydrater - low carb, LCHF og glutenfrit

Dette toastbrød indeholder kun 2,5 g kulhydrat pr. portion, så det bliver vel næsten ikke mere low carb. Og så er det smagsneutralt, fordi det er bagt helt uden nøddemel men med Pofiber i stedet. Win, siger jeg bare!

Toastbrød med få kulhydrater

Jeg lavede en toast – ja, en panini faktisk – på mit nye Vaffeljern/multijern (reklamelink) – og straks kom ungerne, som ellers havde spist rugbrødsmadder til frokost, og bad om også at få en. Og de spiste den og kunne lide den. Og det er ellers ikke altid, de kan lide “mine brød”.

Konsistensen er lidt blød i det. Jeg ved ikke rigtigt, om det skal løses ved at putte lidt mere Pofiber i, eller om det kunne hjælpe med lidt fiberHUSK. Men det kan du jo evt. teste.

Det hjalp at toaste brødet men det bliver jo ikke sprødt, som vi kender det fra hvedebrød.

Lækker toast - panini - med LCHF-brød. Find den nemme opskrift her: Madbanditten.dkLækker opskrift på toast /panini med meget få kulhydrater --Madbanditten.dk

1 TOASTBRØD – 4 PERSONER

  • 4 æg
  • 150 g hytteost
  • 30 g smeltet smør
  • 2 dl Pofiber (reklamelink)
  • 1 tsk bagepulver
  • lidt salt
  • lidt sesamfrø til drys

SÅDAN

1. Opvarm ovnen til 190 grader.

2. Blend æg med hytteost og smeltet smør. Tilsæt resten af ingredienserne og blend eller rør dejen godt sammen. Dejen bliver nu tyk og klistret pga. alle fibrene.

3. Hæld dejen i en bageform (ca. 18×25 cm) beklædt med bagepapir. Glat den med en dejskraber og drys lidt sesam over. Bag i 20 minutter eller til brødet er gyldent på overfladen.

SELVE TOASTEN

Til toasten brugte jeg lidt sennep som smørelse, en spansk skinke, jeg fandt i køleskabet og nogle gode skiver ost. Ned i multijernet med paninipladerne og vupti: Toast!

Eller panini, rettere, men er det ikke bare formen, der er forskellen? Uanset, så var det en virkelig dejligt frokost!

Vil du bruge Keto til vægttab?

Du har nok læst de mange vilde vægttabshistorier – men er det tid til at prøve selv?

Keto kan hjælpe til mere energi, mindre sukkertrang og vægttab uden konstant sult.

Få hjælp med min bog Keto på 4 uger eller gå all in og start på mit 6 ugers lange Keto-kursus på mandag.

Måske vil du også læse

  • Cowboytoast - opskrift på Keto venlig toast med bøf - glutenfri og low carbCowboytoast
  • Toast med avocado, bacon og ost - lækker opskrift på Low Carb, glutenfri og KETO toastToast med avocado og bacon
  • Grøn toast - opskrift på toast lavet med grøntsagsbrødGrøn toast
  • french toast LCHFFormbrød og french toast – LCHF-style!

Skrevet i: Brød

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kommentarer

  1. Jette Schultz skriver

    5. januar 2021 kl. 18:41

    Hej Jane
    Måske dumt spørgsmål. Hvad er et multijern😊❓ min mand og mig har været på keto snart et år😊 det har været så godt vi har spist så godt mad og går aldrig sulten i seng.

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      5. januar 2021 kl. 20:32

      Hej Jette
      Ikke spor dumt 🙂
      Det hedder bare et multijern fordi der er plader, der kan skiftes ud, så man både kan lave belgiske vafler, hjertevafler, panini, toast, pandekager osv. i et og samme jern.

      Og hvor fantastisk at høre, at det går så godt for jer❤️

      Svar
  2. Dorte Hartig skriver

    4. januar 2021 kl. 13:23

    Jeg har prøvet denne opskrift flere gange nu, og jeg er CRAZY med det brød dér! Og min mand udtrykker, at med det her brød, så er han kommet i keto-himlen! Tak Jane!

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      4. januar 2021 kl. 15:59

      Haha hvor godt! Jeg synes faktisk også det er i den anstændige ende :))

      Svar
  3. Stine skriver

    30. april 2020 kl. 09:53

    Hej Jane,
    Ville man kunne bytte hytteosten ud med flødeost?

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      30. april 2020 kl. 10:02

      Det tror jeg egentlig fint man kan men det er ikke noget, jeg har testet 🙂

      Svar
      • Stine skriver

        30. april 2020 kl. 10:40

        Hej igen,
        Det kunne man sagtens uden problemer!
        – og tak for en fantastisk blog. Jeg har efterhånden tygget mig igennem de fleste af dine keto opskrifter. 😀

        Svar
        • Jane Faerber skriver

          30. april 2020 kl. 13:33

          Fantastisk, tak for tilbagemeldingen – og for din søde kommentar 🙂

          Svar
  4. Rikke skriver

    17. februar 2020 kl. 14:37

    Hej Jane
    Brødet er superlækkert 😃
    Går det an at spise brødet dagligt når man køre keto ? Sørger selvfølgelig for at holde kulhydraterne på max 20-30 gram dagligt .
    Et andet spørgsmål :
    Er det ok at spise tre måltider om dagen ? Eller har du et must der hedder det er bedst at komme ned på to måltider om dagen ligesom dfl ?

    Mvh Rikke

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      17. februar 2020 kl. 16:47

      Hej Rikke

      Jeg tænker at du ikke har læst min Keto-bog. Det synes jeg faktisk, du skal gøre. Det lyder til at du allerede er på vej ned af nogle af internettets mange vildspor og det kan vi lige så godt få stoppet.

      Har du ikke lyst til at læse bogen, kommer svarene her:

      Jeg anbefaler ikke brød på daglig basis. At ændre ingredienser og at ændre vaner er to forskellige ting. Brødene kan tjene som en krykke i starten men jo før du omfavner idéen i at din kost nu skal bestå af kød, fedt og grøntsager, jo bedre.

      Men fungerer det for dig med brød er det selvfølgelig glimrende og det vigtigste vil altid være, at du holder dit samlede kulhydratindtag lavt.

      Det er uden betydning hvor mange måltider du spiser. Tre måltider om dagen er et superfint måltidsmønster, som også passer til den kulturelle norm, vi lever under. For mange bliver det dog hurtigt normalt kun at spise to gange og det er også fint.

      Svar
  5. Camilla skriver

    2. februar 2020 kl. 09:16

    Hej Jane
    Jeg kan se at du har flere rigtig spændende opskrifter, har du nogen ide om kcal indholdet i de opskrifter? der er mest fremhævet kulhydrat mængde og vi vil gerne holde øje med begge delene. 🙂

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      2. februar 2020 kl. 15:24

      Det kan du læse om her: https://www.madbanditten.dk/2020/01/03/energiberegninger/

      Svar
  6. Susanne skriver

    7. januar 2020 kl. 10:11

    Det smager fantastisk 😊 jeg havde ikke sesam så jeg dryssede nigelleafrø på, det blev det ikke dårligere af. Uhm det blev til en lækker toast 😍 ikke sidste gang jeg laver dette “brød”

    Svar
  7. Lene Jørgensen skriver

    16. december 2019 kl. 16:53

    Hej Jane

    Jeg har i dag forsøgt at bage det toast her… Jeg tror jeg gør et eller andet helt helt forkert. Mit brød er fyldt med alle hytteost-klumperne. Det er slet ikke ligeså luftigt og ensformigt og ensfarvet som på dit billede.. Hvad gør jeg forkert? Er det meningen man skal “mose” hytteosten så alle klumperne forsvinder?

    Mvh Lene

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      16. december 2019 kl. 17:22

      Du blender jo dejen. Se punkt 2. Så klumperne er jo væk.

      Svar
      • Lene Jørgensen skriver

        16. december 2019 kl. 17:25

        Jeg har ikke en blender så jeg forsøgte med elpisker. Måske det er der problemet er så?

        Kan man gøre noget for at de ikke er så smattede i konsistensen? Eller er det bare en del af det at det ikke er “almindeligt” brød?

        Svar
        • Jane Faerber skriver

          16. december 2019 kl. 17:32

          Ja med elpisker får du ikke blendet klumperne væk.

          Jeg synes ikke de er smattede i konsistensen. Mine er helt faste. Men altså det er jo ikke rigtigt brød og det bliver det aldrig.

          Svar
          • Lene Jørgensen skriver

            16. december 2019 kl. 18:01

            Hm. Mystisk. Mine har en konsistens der bedst kan beskrive med at det siger “smat” når man presser et stykke op i gangen. Jeg må prøve igen og så få blendet klumperne ud på en måde.

            Men tak for svar. Jeg prøver mig frem! 🙂

  8. Tine skriver

    9. december 2019 kl. 17:15

    Det ser virkeligt godt, må prøves.
    Kan man bruge kartoffelmel istedet for pofiber?

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      9. december 2019 kl. 17:32

      Nej bestemt ikke. Kartoffelmel og Pofiber er meget langt fra hinanden. Kartoffelmel er High Carb, Pofiber Low Carb. Pofiber fås i stort set alle supermarkeder. Det står på glutenfrihylden. Rød pakke, der koster en 20’er.

      Svar
      • tine skriver

        9. december 2019 kl. 18:11

        Tak for hurtig svar. Så må jeg lige ud og købe noget pofiber 😉
        god aften

        Svar
  9. Frederikke skriver

    18. november 2019 kl. 10:04

    Hej søde Jane.

    Når der står 2,5 g kulhydrat pr portion, svarer det så til, at der er fire portioner i én omgang af opskriften? Hvis du forstår ☺️

    Knus

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      18. november 2019 kl. 10:13

      Ja lige netop. Det er baseret på at man får fire stykker ud af portionen. Og så er det for at vise, at Pofiber bidrager med utroligt få kulhydrater i det færdige produkt, fordi det vejer så lidt 🙂

      Svar
  10. Sigga skriver

    2. september 2019 kl. 12:22

    Åhh nu har jeg endelig også prøvet dette brød. Har gået og tænkt på at lave det i rigtig lang tid, men nu er det gjort og jeg er i brødhimmel!! Endelig et brød som har nærmest et smag og konsistent af brød. Og den er da oven i købet meget nem at lave.
    Tak for denne fantastiske opskrift. Endelig kan jeg have ganske normal ostemad og gnavegrønt i madpakken når overskuet eller opfindsomheden svigter 😃

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      2. september 2019 kl. 15:09

      Ej hvor godt at det faldt i god jord. Jeg er ikke så god til de brød men synes også, at det her ligger i den gode ende 🙂

      Svar
  11. Jane skriver

    26. juli 2019 kl. 09:46

    Hej Jane 🙂
    Ved du hvor længe det kan holde sig? Og skal det opbevares på køl?

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      26. juli 2019 kl. 11:16

      Jeg opbevarer det på køl og det kan også fint fryses.

      Svar
  12. Birgitte skriver

    22. juli 2019 kl. 09:20

    Hej Jane
    Kan man erstatte pofiber med havre klid?hvis man ikke kan få pofiber.
    Mvh Birgitte

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      22. juli 2019 kl. 11:37

      Det tror jeg ikke men jeg har ikke brugt havreklid eller andre havreprodukter i snart et årti, så det er ikke noget, jeg har erfaring med..

      Svar
  13. Tammy skriver

    18. juli 2019 kl. 21:03

    Jeg er allergisk til kartofler… har du et forslag til at erstatte pofibre?

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      19. juli 2019 kl. 08:13

      Åh mit bedste bud er kokosfibermel eller det fedtreducerede mandelmel. Problemet med begge er at de smager sødligt og du derfor får et sødt brød..

      Svar
      • Tammy skriver

        19. juli 2019 kl. 08:21

        tak

        Svar
  14. Nina Petersen skriver

    12. maj 2019 kl. 18:55

    Fandt ud af det, fantastisk brød, fantastisk toaster, som jeg straks måtte investere i. Så nu tæller collection, toast, panini, vafler og amerikanske pandekage form.
    Tak for inspiration. Familien er også svært tilfredse.

    Svar
  15. NinaP skriver

    6. maj 2019 kl. 21:14

    Hej 🙂
    Har du flækket et brød, eller er det to stykker du smider i multisnackeren?

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      7. maj 2019 kl. 08:02

      Det er flækket på tværs eller hvad man nu siger 🙂

      Svar
      • Nina Petersen skriver

        12. maj 2019 kl. 18:56

        PS, ekstra lækker med gedeost…

        Svar
  16. Marlene skriver

    28. januar 2019 kl. 17:09

    Jeg fulgte opskriften, puttede dog lidt mere pofiber i – og så penslede jeg overfladen med olie og sesam. Resultatet var et lækkert brød med sprød skorp, der næsten smagte lidt forbudt 🙂

    Svar
  17. Maria skriver

    18. januar 2019 kl. 12:34

    Hej Jane kan vi spise dette brød hvis vi spiser efter Keto bogen? Mht hytteost?? Det er jo ikke et helt brød men bare en Skive til frokost til min mand som savner brød især i weekenden

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      18. januar 2019 kl. 14:06

      Det vigtigste ift. keto er at I holder jer til de 20-30 g kulhydrat. Hvordan I forvalter det, bestemmer I selv. Brødet her er ret kulhydratfattigt så det vil I formentlig sagtens kunne passe ind.

      Svar
  18. Karina Sørensen skriver

    5. november 2018 kl. 11:29

    Jeg har med fordel skiftet hytteosten ud med en dl kokosmælk…..

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      5. november 2018 kl. 13:00

      Ej hvor dejligt at høre. Tak for tilbagemeldingen!

      Svar
  19. Milene Hansen skriver

    23. oktober 2018 kl. 19:59

    hvordan laver jeg toast/panini uden hytteost? Og flere af de andre brød opskrifter uden kokos?

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      23. oktober 2018 kl. 20:26

      Det ved jeg ikke. Jeg spiser både hytteost og kokosprodukter og bruger dem begge i min mad. Æg og Pofiber er ingredienser uden. Det kan du prøve at lege lidt med og se om du kan få en god brødopskrift ud af.

      Svar
  20. Heidi F skriver

    18. oktober 2018 kl. 09:20

    Klassikeren over alle klassikere. Havde lidt glemt den, men så dukkede den op i forbindelse med indkøb af ny toaster. Tænker mig at købe multijernet fra Tefal.
    Er du stadig glad for dit, og så et lidt crazy spørgsmål: Er det nemt at rengøre?
    Jeg har puttet lidt guargummi i dejen, det giver også en meget god “krumme”

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      18. oktober 2018 kl. 09:23

      Stort ja til begge. Jeg er rigtig glad for det og bruger det ofte. Jeg bruger dog kun pladerne til hjertevafler, belgiske vafler og panini. Resten kunne jeg fint undvære. Pladerne ryger i opvaskemaskinen og jernet tørres bare af med en klud. Det er ret nemt, synes jeg.

      Svar
  21. Lisette Bradley skriver

    19. august 2018 kl. 16:54

    Hej Jane
    Jeg ÆlsKAr dette brød, til alt muligt, fordi det minder rent faktisk om rigtig brød 🙂

    Vi har brugt det til ungerne til kanelbrød også, almindelig toast/grilled cheese, almindelig brød til pålæg osv.

    Jeg bruger ofte flødeost (det har jeg nemlig altid på lager) i stedet for hytteost og det fungerer rigtig fint 🙂

    Mit problem er ligemeget hvad hæver mit brød ikke. Måske jeg skal bruge en anden form for bagepulver.

    Laver som regel en dobbeltportion og giver det 10 minutter ekstra i ovnen 🙂

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      19. august 2018 kl. 17:02

      Sikke nogle gode idéer 🙂

      Melfrit bagværk hæver aldrig. Det kan hæve en smule pga. æggene men det hæver ikke som du husker fra gærbrød eller andet melbagværk, så det er formentlig lige, som det skal være.

      Svar
  22. Birgitte M. Hansen skriver

    15. maj 2017 kl. 20:14

    Hvor mange kcal er der i toastbrødet?

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      16. maj 2017 kl. 07:34

      Det ved jeg desværre ikke 🙂

      Svar
  23. Louise skriver

    26. januar 2017 kl. 16:50

    Hejsa,
    Tak for en dejlig blog, jeg har efterhånden lavet nogle stykker af dine opskrifter. 🙂
    Jeg kører ikke LCHF men vil gerne tabe lidtbic holde øje med mit kalorieindtag.
    Jeg har lige nu brødet her ovnen og det dufter faktisk af ‘rigtigt’ brød.
    Ved du tilfældigvis hvor mange kalorier der er i en toast som den i din opskrift?
    Vh Louise

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      26. januar 2017 kl. 20:16

      Ååh, ikke helt præcist men jeg ernæringsberegnede noget tilsvarende til deltagerne på mit LCHF Kickstart-forløb og jeg mener, den ramte lige i omegnen af 500 kcal. Jeg opfordrer generelt til at spise til hovedmåltiderne og skippe mellemmåltiderne og derfor må måltiderne gerne have noget substans.

      Svar
  24. Vivi Renée skriver

    24. januar 2017 kl. 14:56

    Det bedste brød uden mel, jeg indtil nu har bagt 🙂 Hold op hvor er det godt <3

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      25. januar 2017 kl. 07:37

      Ja enig! Det er faktisk rigtig udmærket 🙂

      Svar
  25. Emilie skriver

    24. august 2016 kl. 19:14

    Kære Jane, Kan man evt udskifte Pofiber med husk/Loppefrøskaller? Kh Emilie

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      24. august 2016 kl. 20:54

      Nej det kan du ikke i denne opskrift desværre.

      Svar
      • Milla skriver

        9. maj 2018 kl. 12:03

        Lavde mine i dag med husk uden problemer 😊

        Svar
        • Mie skriver

          21. januar 2019 kl. 13:26

          Hvor meget Husk kom du i, bare samme mængde som Pofiber ?:)

          Svar
  26. Louise skriver

    13. august 2016 kl. 11:58

    Jeg må pt ikke få nogen former for mælkeprodukter. Har du en ide til hvad jeg kan erstatte hytteost og smør med?

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      13. august 2016 kl. 14:34

      Smør kan du erstatte med smagsneutralt kokosolie og hytteost enten med den fede creme fra kokosmælk eller med et ekstra æg. Begge dele siger jeg uden at have prøvet men sådan ville jeg gøre 🙂

      Svar
  27. Christina skriver

    12. juli 2016 kl. 21:03

    Har du nogen idé om disse brød kan spises kolde? 😀
    Sådan i forhold til om de er værd at have med på madpakke 😉 Eller om de bare ér bedst når de lige er blevet toastet engang?

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      13. juli 2016 kl. 08:07

      Det kan godt spises koldt. Det er mest interessant når det er ristet men sådan er det jo også med almindeligt brød 🙂

      Svar
  28. Berit skriver

    12. juni 2016 kl. 16:30

    Tak for en lowcarb brødopskrift uden nødder:-). Har lavet det flere gange og manden er også vild med det. Synes dog det næsten smager lidt kageagtigt/sødt. Er det pofiberen der smager sådan? Kan man evt tage 1/2 olivenolie og 1/2 smør istedet for ren smør? Tror du det ændrer smagen eller skal jeg tilsætte andet? Tænker lidt citron, chili eller andet i det kategori, så det smager mere af madbrød?

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      13. juni 2016 kl. 08:01

      Jeg tror hellere, jeg ville putte lidt revet parmesan og evt. krydderier i for mere madbrødsagtig smag. Det tror jeg til gengæld kunne være virkelig lækkert!

      Svar
  29. Mona skriver

    3. maj 2016 kl. 20:19

    Først og fremmest tak for en meget inspirerende blog, Jane! 🙂
    Jeg skal bage pølsehorn til en festlig komsammen med nogle venner, og jeg har besluttet mig for at forsøge med en LCHF-udgave. Jeg har set, at frk. sveske og Katrine fra lowcarblivsstil.dk har opskrifter, men jeg har ikke lige fedtreduceret mandelmel på lager eller kan skaffe det inden i morgen. Så jeg tænker, at jeg vil tage udgangspunkt i denne opskrift på toastbrød. Måske med spinat i for den flotte grønne farve! Tænker du, at det bliver helt umuligt? Jeg giver ihvertfald lige en opdatering herinde, når jeg har forsøgt 😀

    Svar
  30. helle skriver

    11. marts 2016 kl. 15:13

    Har afprøvet et par variationer af toastbrødet. 1) bland kanel, kardemomme og lidt sukrin i dejen, så er der et “sødt” brød til morgenmad med smør og marmelade på. 2) blend en håndfuld frisk spinat med i dejen – så kommer vi hen i retning af spinatbollerne fra Bilka!
    Rigtig dejligt brød, uanset varianten:)

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      11. marts 2016 kl. 15:37

      Spinatboller! genialt! Det vil jeg da prøve i weekenden! Tak for tippet!

      Svar
  31. Xenia skriver

    10. marts 2016 kl. 21:32

    Det er lige gået op for mig, at jeg ikke har nogen toastmaskine! Så er det her, man skal vurdere, om det er dét værd at gå ud og købe endnu en gadget til maskinparken bare for at lave en toast – men omvendt, en god toast kan vel næsten være det hele værd?! Den ser så god ud, Jane!

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      11. marts 2016 kl. 07:41

      Du er nødt til at have det der multijern, Xenia. Det erstatter jo alle de andre maskiner! 🙂

      Svar
    • Kirsti Kroken Solheim skriver

      13. august 2016 kl. 16:33

      Tusen takk for oppskrift til et nydelig brød. Har nettopp laget det og spist det som toast. Hvis man ikke har smørbrødgrill, kan en bruke vaffeljern. 😊

      Svar
  32. Mette Neistskov skriver

    5. marts 2016 kl. 17:09

    Har glædet mig til den panini siden du postede den! Mums, siger jeg bare 👌🏻😋 Smed et par skiver tomat og et drys oregano i, og det smagte himmelsk! Holder mig normalt til grøntsagsbrød, men det her bliver helt sikkert en genganger i mit repertoire. Tror jeg vil forsøge mig med “boller” lavet i muffinsform 😊 Tak for opskriften 😊

    Svar
    • LOuise skriver

      28. juni 2017 kl. 12:17

      Hvordan blev dine boller ? har tænkt på det samme og hvor lang tid bagte du ?

      Svar
  33. Sanna Bo skriver

    2. marts 2016 kl. 18:45

    Hej Jane
    Er vild med det brød, har bagt det to gange på en uge. Tog dig på ordet og puttede mere pofiber i (2,5 dl istedet for 2 dl) og det bliver pænt sprødt Især smørristet på pande til flæskestegssandwich MAM! Jeg har det svært med grøntsagsbrødene, synes altid at loppefrøskaller gør dem klæge, så er lykkelig for dette brød. Og så er det perfekt til at få flere fibre, som er min store LCHF udfordring.

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      3. marts 2016 kl. 07:43

      Fedt at høre! Det kan være jeg skal opdatere opskriften! Det tror jeg lige, jeg gør 🙂

      Mht fibrene, så har min nøgle til virkelig meget (med maven) været at spise FÆRRE fibre.

      Svar
  34. Rikke skriver

    2. marts 2016 kl. 08:44

    Hej Jane 🙂

    Det her brød er vel så lavt i kulhydraterne at det er ok at spise på striks, eller ? 🙂
    jeg er kørt lidt træt i oopsies de dage jeg trænger til brød. 🙂

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      3. marts 2016 kl. 07:38

      Ja det synes jeg godt, det kan.

      Svar
  35. Camilla skriver

    24. februar 2016 kl. 17:49

    Super lækre opskrifter. Det her er klart den næste på listen som skal afprøves. Har stået i køkkenet hele dagen og kokkereret, så det står klar når sulten melder sig (mellemmåltider og hurtige snacks, er mine svage punkter 😛 ) så det er bare helt perfekt at de ovenikøbet er nemme at lave. Har lige lavet dit madbrød med chorizo og løg – nøj det smager godt ! Havde dog ikke solsikkekerner, så brugte græskarkerner i stedet for, og så tilføjede jeg hakkede soltørrede tomater i dejen.. det er slet ikk så dumt 😉
    Tusind tak for nogle inspirerende opskrifter 🙂 Efter en måned er jeg nu ved at være ovre min sukkertrang og har fundet lækre alternativer når lækkersulten melder sig.

    Svar
  36. Sara skriver

    24. februar 2016 kl. 11:37

    Hej Jane
    Ved du om man kan fryse brødet? 🙂
    Hilsen Sara

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      24. februar 2016 kl. 14:26

      Det kan sagtens fryses! 🙂

      Svar
  37. Birgitte M. Hansen skriver

    24. februar 2016 kl. 11:22

    Hytteost – er det den alm. el. en “light” udgave?

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      24. februar 2016 kl. 14:23

      Jeg bruger aldrig light produkter. Så altid fuldfed udgave! 🙂

      Svar
  38. Mette Jakobsen skriver

    22. februar 2016 kl. 13:19

    Hej Jane.
    Tror du man kan lave dette brød om til boller? 🙂
    Tak for lækre opskrifter!

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      22. februar 2016 kl. 16:31

      Måske er dejen lidt for fedtet til det, men det kan være, det kan lade sig gøre, hvis du putter ekstra husk/pofiber i…

      Svar
  39. Gurli skriver

    22. februar 2016 kl. 11:38

    Jeg lavede brødet i går og vi fik det med tørret skinke og ost i. Det var SÅ LÆKKERT!
    Desværre har vi en dreng på 14 med rigtig mange udfordringer. Han er i udredning for ADD. Vi har fundet ud af at blandt andet glutenfri kost hjælper ham. MEN alle de brødtyper jeg prøver, er han ikke glad for. Heller ikke dette brød. Han siger, man ikke skal lave brød af noget,,der ikke er brød! Han er faktisk næsten altspisende, men det er som om de anderledes konsistenser, der er i glutenfrit brød, bare ikke er ham. Han er meget sensitiv i sin mund, så jeg skal jo bare være taknemlig for, at han kan lide mange ting…..

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      22. februar 2016 kl. 16:30

      Det forstår jeg på en måde godt. Jeg spiser virkelig sjældent disse brød, for jeg er heller ikke så tosset med dem. Måske chia-knækbrødene kan være en idé. Det er dem, jeg spiser oftest. Der er noget i det med at de knaser. Men ellers synes jeg bare, det er at vænne sig til at mad ikke behøver involvere brød og erstatningsprodukter. Jeg lever fint uden på 6. år… 🙂

      Svar
  40. Rikke skriver

    22. februar 2016 kl. 08:53

    Super lækkert, jeg puttede 1 spsk Husk i, og jeg synes på ingen måde det var for blødt. Nu har jeg ikke spist hvedebrød i 6 måneder, men jeg vover at påstå at det smagte næsten som jeg husker “almindeligt” brød.

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      22. februar 2016 kl. 16:26

      Ej hvor superfedt at høre, Rikke. Sådan gør jeg næste gang jeg laver det!

      Svar
  41. Fabrina Myllerup skriver

    21. februar 2016 kl. 09:27

    Jeg bliver selv irriteret over folk som altid vil lave opskrifter om, men jeg kan ikke klare rent pofiber uden at blive sindssyg tørstig. Kan man på nogen måde nøjes ned halv pofiber og så almindelig mandelmel evt fiberhusk. Jeg ved godt at det så får kagesmagen.
    Kan man evt bytte halvdelen ud med affedtet sesammel.
    Undskyld mine trælse spørgsmål.

    Jeg var egentlig holdt op med lchfbrød, men så synes jeg, at jeg lidt for tit fik lyst til et rigtigt rundstykke, den vane vil jeg meget ligge af mig igen, derfor er der igen gang i lchfbageriet.

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      21. februar 2016 kl. 09:31

      Nå, det var da en pudsig (og irriterende) bivirkning ved Pofiber. Selv har jeg det sådan, at kokosfibermel giver mig den sygeste mavepine, mens det går helt fint med Pofiber.

      Jeg tror helt sikkert sagtens, du kan bytte halvdelen til noget andet. Sesam-melet havde jeg ikke lige tænkt på, men det kunne måske være meget velegnet. Det har jo netop også den der lidt “salte” smag 🙂

      Svar
  42. Pernille skriver

    20. februar 2016 kl. 19:56

    Jeg havde ikke hytteost, men en rest mascarpone – den den røg i i stedet for hytteost og smør…. Det blev til et skønt brød 🙂
    Tak for skønne opskrifter – du har været med til at jeg er gået fire buksestr. ned på 1 år 🙂

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      21. februar 2016 kl. 09:28

      Super tip, tak! Og beklager det med buksestørrelserne, det må have været dyrt sådan at skulle købe nye bukser hele tiden 😉

      Svar
  43. Therese skriver

    20. februar 2016 kl. 13:24

    Hej,
    Har du et alternativ til Pofiber?
    .. evt. kokosfibre? giver det samme resultat?

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      20. februar 2016 kl. 13:30

      Ja det kan du sagtens bruge men så er vi tilbage til brød med sødlig smag…

      Svar
  44. Lene pedersen skriver

    20. februar 2016 kl. 12:22

    Hvad er pofiber

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      21. februar 2016 kl. 09:07

      Du kan læse om Pofiber her: GODE LCHF-PRODUKTER

      Svar
  45. Elisabeth skriver

    20. februar 2016 kl. 12:08

    Mums. Har lige lavet det til frokost. Jeg puttede lidt revet ost ovenpå toasten inden jeg varmede det i toastjernet, så fik den en lækker, sprød skorpe. Tak for en opskrift, der ikke smagte af nødder/mandler!

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      21. februar 2016 kl. 09:33

      Hvor lækkert med osten! Tak for tippet! 🙂

      Svar
  46. Gitte skriver

    20. februar 2016 kl. 11:34

    Når man nu ikke spiser mælkeprodukter kan man så erstatte osten med noget andet?

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      20. februar 2016 kl. 11:54

      Måske kokosmælk…?!

      Svar
    • Birgitte skriver

      20. februar 2016 kl. 16:10

      Hvad med gedeyoghurt, hvis du kan tåle gedemælk? Det har jeg tænkt mig at prøve med.

      Svar
  47. Yvonne skriver

    20. februar 2016 kl. 11:07

    Jubii, endelig brød uden husk 🤑

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      21. februar 2016 kl. 09:32

      Hehe ja, det er vel egentlig sjældent set 😉

      Svar
  48. Helle skriver

    20. februar 2016 kl. 10:36

    Har drømt om toast hver dag i den sidste uge og puf så kommer du med denne opskrift. NU ved jeg hvad jeg skal have til frokost. Glæder mig allerede.
    Tak for en super bolg og altid god inspiration.

    Svar
    • Helle skriver

      20. februar 2016 kl. 13:08

      Mums hvor smagte de bare godt 🙂

      Svar
      • Jane Faerber skriver

        21. februar 2016 kl. 09:31

        Weeh, hvor fedt! Flere toasts til folket!! 🙂

        Svar
  49. Lotte skriver

    20. februar 2016 kl. 10:30

    Først tusinde tak for alle dine lækre opskrifter, de bliver flittig brugt😊
    Må jeg dele dine opskrifter på sider jeg er medlem af på facebook?
    Mange hilsner Lotte

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      20. februar 2016 kl. 10:44

      Hej Lotte
      Det må du gerne – men det ville være dejligt hvis du ville dele dem ved hjælp af et link til siden her 🙂

      Svar
      • Lotte skriver

        20. februar 2016 kl. 12:10

        Jeg kopiere linket, så både billed mm ryger med😊
        Tak👏🏼

        Svar
  50. Margareth skriver

    20. februar 2016 kl. 10:18

    Ser tit opskrifter med hytteost – kan det astattes med noget andet, da jeg ikke er til ost.

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      20. februar 2016 kl. 10:22

      Jeg tror sagtens, det kan erstattes med fløde, surmælksprodukt eller lign.

      Svar
  51. stellabm skriver

    20. februar 2016 kl. 10:02

    De ser så indbydende ud. Prøv at komme lidt Fibrex i (produkt fra Finax) – der rummer 67% kostfibre. Jeg plejer at blande lidt sammen med pofiber; det giver en lidt mere fast-brødagtig oplevelse.

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      20. februar 2016 kl. 10:04

      Er det rigtigt? Det produkt bryder jeg mig slet ikke om. Jeg købte det engang ved en fejl. Det var som at tygge i savsmuld… :-/

      Svar
  • Følg mig på Facebook
  • Følg mig på Instagram
  • Følg mig på Twitter
  • Følg mig på Pinterest
Jane Faerber
OM MIG • KONTAKT • BØGER
Jeg hedder Jane, og det er mig, der blogger her på Madbanditten. Udover at blogge skriver jeg bøger og holder foredrag. Alt sammen om mad og sundhed og livet ind imellem.

TILMELD NYHEDSBREV OG MODTAG E-BOGEN FOR 0 KR

signup

KETO MADPLAN

keto

KICKSTART – ONLINE KURSUS

keto

BØGER OM KETO

keto

FØLG MED PÅ BLOGLOVIN

Follow

Emner på bloggen

© Madbanditten 2014 All rights reserved
logo
  • Om mig
    • Lær mig at kende
    • Kontakt
    • Mission Statement
    • Om Madbanditten og reklamepolitik
    • Privatlivspolitik
    • Foredrag
      • Eventkalender
      • Hvad handler mine foredrag om?
  • Bøger
    • Keto på 4 uger
    • KETO – Optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt
    • Sådan taber du dig (e-bog)
    • 5 hemmeligheder til vægttab med Keto (e-bog)
    • STRIKS LCHF – en praktisk guide (e-bog)
    • Low Carb Vegetar (e-bog)
    • MADGLAD – lær dit barn at elske rigtig mad
    • LCHF året rundt
    • LCHF – SPIS DIG MÆT & GLAD
    • LCHF – BRØD & KAGER
    • MÆT & SLANK – med LCHF
    • Madbandittens juleopskrifter (e-bog)
    • SHOP
    • International publications
  • Opskrifter
    • Keto opskrifter – Striks LCHF
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Tilbehør
    • Brød
    • Dejlige drikkevarer
    • Juice – greenies – smoothies
    • Kager
    • Desserter
    • Is-opskrifter
    • Lækkerier
    • Juleopskrifter
    • Nytårsmenu
  • Kickstart
  • KETO
    • Keto bøger
    • Kickstart
    • Keto vægttab: Resultater og billeder
    • Hvad er KETO?
    • Begynderguide til KETO
    • KETO vægttab
    • Forskellige typer KETO
    • Keto og kaffe
    • Keto og antiinflammatorisk kost
    • Keto uden mælkeprodukter
    • Keto og sødemidler
    • Keto og alkohol
    • Keto og frugt
    • KETO og kolesterol
    • Keto og sygdomme
    • Keto kostplan – kostplan til striks LCHF og ketose
    • Carnivore Diæten
    • Ketogen diæt til epilepsi
    • KETO Living
    • KETO produkter
    • KETO bøger og vægttabsforløb
    • KETO kildeliste
  • KETO madplan
  • Alt om Keto på 1 side
  • LCHF
    • Hvad er LCHF?
    • Forskellige typer LCHF
    • LCHF og overgangsbesvær
    • LCHF indkøbsliste
    • Gode LCHF-produkter
    • LCHF – fedt og kolesterol
    • Hvad er kolesterol?
    • Videnskabelige studier om LCHF
    • LCHF – generelle spørgsmål
    • Må jeg spise (….) på LCHF?
    • LCHF og fertilitet, graviditet og amning
    • Maveproblemer
      • Fordøjelse og maveproblemer
    • Videoføljeton
    • LCHF og træning
    • Udstyr
  • Vægttab
    • LCHF og vægttab
    • LCHF og ketose
    • Derfor taber du dig ikke…
    • STRIKS LCHF – ketogen LCHF
    • Gode tip til et varigt vægttab
  • Sukkerfri
    • Bliv sukkerfri!
    • 100% sukkerfri – en personlig historie
    • Hvad sker der, når vi spiser sukker?
    • Sødemidler