Lilla grøntsagsjuice (uden frugt)

Nogle gange går alting op i hat og briller herhjemme. Vi kan sagtens klare, at den ene forælder har for meget om ørerne i en periode, men når vi begge har for meget at se til i en for lang periode, begynder det hele at sejle. Arbejdet skrider ind over aftener og weekender, og fritiden og familietiden bliver kraftigt indskrænket. Sådan en periode står vi midt i lige nu. Det er lidt noget rod, men det er ikke sådan, at det kun er skidt. Vi laver jo begge to ting, som vi holder utroligt meget af, og måske derfor er det også nogle gange lidt svært at begrænse sig. Heldigvis er der lys forude…

I de perioder, hvor man driver lidt rovdrift på sig selv, er det rart med en fornemmelse af, at man gør noget godt for sig selv. At drikke ekstra meget kaffe eller spise ekstra meget chokolade tæller altså ikke her (selvom det nu godt kan have en positiv kortvarig effekt). I stedet tænker jeg på ting som at tage sig tid til at gå en tur i solskinnet, selvom arbejdsbunkerne hober sig op, eller som her lave en ordentlig balje grøntsagsjuice for at få hentet lidt ind på grønt-kontoen.

Lige om lidt, måske allerede senere i denne her uge, skal jeg afsløre for jer, hvad det er, jeg går og sysler med, som tager så meget af min tid. Det er et dejligt og spændende og lidt anderledes projekt, kan jeg allerede nu sige. Men jeg skal lige have ordene til at falde på plads først.

I dag rækker tiden kun til denne vitaminindsprøjtning af en lilla juice. Den indeholder ingen frugt (jo, okay, citron), men ellers er det bare grøntsager. Genial til at få tømt grøntskuffen og brugt nogle af de slukne rester eller bare til at få oppet lidt på grøntindtaget.

Få en ren vitaminindsprøjtning med denne lilla grøntsagsjuice. --> Madbanditten.dk

CA. 1 LITER

SÅDAN

Frisklavet juice skal helst drikkes med det samme, da den mister lidt vitaminer ved at blive gemt. Hvor meget det drejer sig om, ved jeg ikke. Jeg gemmer ind imellem mine i køleskabet og drikker dem i løbet af 24 timer.

Få en ren vitaminindsprøjtning med denne lilla grøntsagsjuice. --> Madbanditten.dk

Lilla grøntsagsjuice (uden frugt)

Udskriv Pin
|

Ingredienser

CA. 1 LITER

 • 0,5 lilla spidskål
 • 1 stor håndfuld spinatblade
 • 2 små rødbeder
 • 2 små gulerødder
 • saft fra 3 små citroner
 • 1 klods ingefær (ca. 2-3 cm)
 • lidt friske korianderblade (kan udelades)
 • vand, ca. 7 dl

Sådan gør du

 • Jeg blender jo mine grøntsagsjuices i Vitamixen, og det samme gælder denne. Det betyder mindre spild og nemmere rengøring.
 • Gør alle grøntsagerne klar, dvs, skræl dem, der bør skrælles og skær dem alle i mindre bidder. Hæld hele molevitten i blenderen og hæld vandet i også. Blend, til du har en ensartet juice.
 • Mere vand betyder en tyndere drik, mindre vand en tykkere smoothie-agtig drik. Ja, det siger måske sig selv.

Årets julegave-idé❤️

120 lækre, sunde og mættende opskrifter til alle dagens måltider + lidt ekstra lækkert til de særlige lejligheder.

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

3 kommentarer til “Lilla grøntsagsjuice (uden frugt)”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?