LCHF-grød med kokos og kakaonibs

Indrømmet, de fleste morgener spiser jeg spejlæg eller kød til morgenmad. Det er nemt, og det giver mig bare virkelig god energi langt op af dagen. Nogle gange kigger jeg misundeligt på de mange fine morgenmadsskåle på Instagram, for det ser bare SÅ fint og hyggeligt ud. Herhjemme ville den slags morgenmad gøre mig mere sulten end mæt, og det er der altså ikke meget hverken fint eller hyggeligt ved, så når jeg savner den gode gamle morgenmad-i-en-skål, laver jeg som regel kokosgrød.

Kokosgrød er LCHF’s svar på havregrød, selvom det jo virkelig ikke er det samme. Jeg har aldrig kunne fordrage havregrød (eller nogen anden slags grød i øvrigt), men af uvisse årsager er kokosgrøden her faldet mig i smag. Så den laver jeg, når jeg får lyst til at pynte lidt.

Kokosgrøden er dog lidt løs i strukturen, eller hvad vi skal kalde det, så her har jeg prøvet at arbejde lidt med konsistensen ved at tilføje ekstra kokosmel. Det kunne også have været lidt hakkede nødder eller lign.

Opskriften indeholder affiliatelinks. Læs mere her: Madbandittens reklamepolitik

1 PERSON

SÅDAN

LCHF-grød med kokos og kakaonibs - lækkert low carb alternativ til havregrøden --> Madbanditten.dk

LCHF-grød med kokos og kakaonibs

Udskriv Pin
|

Ingredienser

1 PERSON

Sådan gør du

  • Slå æggene ud i en kasserolle og hæld alle de andre ingredienser (med undtagelse af drysset) herned til.
  • Varm op imens du rører som en gal. Når grøden tykner, rører du lidt mere og så tager du den af varmen og lader den blive helt færdig på eftervarmen.
  • Pynt med dine valgte toppings og server.

Den eneste Low Carb-kogebog, du behøver

Low Carb-Keto-LCHF. Kært barn har mange navne. Få styr på forskellene og få samtidig 120 af mine bedste opskrifter til alle dagens måltider. Perfekt til at lave ugens madplan og tage med i køkkenet

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

En kommentar til “LCHF-grød med kokos og kakaonibs”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
  1. Jeg læser primært med for at få lidt inspiration, som jeg kan bruge i det ‘almindelige’ køkken, hvor jeg ikke udelader nogle fødevaregrupper. Jeg ville bare lige tippe dig om, at jeg ofte gar tilsat mandelmel (altså mandler malet til mel) i min almindelige havregrød. Det fungerer ret godt. Måske ville det hjælpe på konsistensen her? Om ikke andet gør det, at grøden smager rigtig lækkert og kage-agtigt, synes jeg :-)

    Svar