Græskarpandekager

Græskarpandekafe er pandekager lavet med en rest af græskarmos. Skøn genbrug af rester. Men kan I klare endnu en græskaropskrift? Så lad os tage pandekagerne med.

Græskarpandekager lavet med græskarmos

Jeg lovede jer jo en idé til, hvordan man kunne bruge eventuelle rester  af den lækre græskarmos fra forleden. Og her er i hvert fald en af anvendelsesmuligerne! Pandekager!

Pandekageopskrifter kan man som bekendt ikke have for mange af, og disse er dejligt tykke og luftige og ligner lidt (gule) amerikanske brunchpandekager.

Men smagen er jo altså salt og ikke sød, så de er ikke så velegnede på brunchbordet.

Til gengæld er de rigtig gode til frokost, hvor de kan danne bund eller brød i en sandwich, i madpakken eller til at spise sammen med suppe.

Græskarpandekager - low carb og glutenfrie --> Madbanditten.dk

Græskarpandekager – 8 STK

SÅDAN

Græskarpandekager - low carb og glutenfrie --> Madbanditten.dk

Græskarpandekager

Udskriv Pin
|

Ingredienser

 8 STK

Sådan gør du

 • Hæld mos og æg i en skål og pisk eller blend det godt sammen med elmixer eller stavblender, til du har en lind mos.
 • Tilsæt Pofiber og blend igen.
 • Opvarm kokosolie på en pande og steg dem på panden på begge sider. Jeg havde tre på panden af gangen, og det er nogle af de nemmeste pandekager, jeg nogensinde har lavet og vendt. Så ingen panik her.

De bedste fra Madbanditten – kan forudbestilles nu ♥

Min nye bog, De bedste fra Madbanditten, indeholder opskriften på at få langvarig succes med en Low Carb-livsstil, hvad enten du ønsker et vægttab med Keto eller bare en sundere livsstil uden sukker og kornprodukter.

Læs mere her og forudbestil dit eksemplar: De bedste fra Madbanditten

9 kommentarer til “Græskarpandekager”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Hvis man ikke endnu ved, om det skal være søde eller salte pandekager, så kan man tage en portion fra, inden man krydrer mosen fra aftensmaden – det er i hvert fald min strategi, omend det jo kræver, at man ved man har lavet nok til aftensmad ;)

  Svar
   • Jeg har lige lavet dem i vaffeljernet, og jeg blev nødt til at OGSÅ hælde 1½ spsk fintkværnet husk i, ellers blev de for porøse. Ingen fornemmelse af gummi – måske fordi de blev bagt i vaffeljernet, og derfor ret tynde? Tja.
    Allenfalds, tak for en dejlig og simpel opskrift!

    Svar
 2. hvis du kommer kanel, kardemomme og lidt revet ingefær og evt. lidt kokosmel i ‘dejen’, så bliver det de lækreste, søde, morgenmads-, efterårspandekager, som passer perfekt sammen med peanutbutter eller mandelsmør, en god kop varm the og starinlys og hygge! Sådan nogle serverede jeg på morgenbordet til min søsters fødselsdag, og det var bestemt en succes uden lige!

  Svar
  • Mjooh, rigtigt nok, hvis nu græskarmosen var sød. Her er græskarmosen lavet med parmesan og timian og her tror jeg ikke lige at kanel og kardemomme passer så godt ;-) Men med en sød græskarpuré som DENNE, helt sikkert! :)

   Svar