16 nemme opskrifter på dip og dressinger

For mange (nye) LCHF’ere er den største udfordring at lægge ekstra fedt til i kosten. At skrue ned for kulhydraterne er ikke så svært, men at skrue op for fedtet! Gisp! Sådan var det også for mig. Der var primært to udfordringer i det. Den første var alle tankerne: Hvor meget er for meget, er det her for lidt, hvilken slags er ok, etc.? Jeg prøvede mig frem og blev med tiden bedre til at slippe tøjlerne og spise til jeg kunne mærke, jeg var mæt. Som pejlemærke havde jeg, at hvis jeg var sulten mellem måltiderne, havde jeg spist for lidt fedt og så lagde jeg lidt ekstra til næste gang.

Den anden udfordring var: hvordan pokker får jeg det til at spille, uden at det skal tage mig længere tid at lave mad. Min redning her blev at lave diverse dips og dressinger, så jeg altid havde 1-3 forskellige fedtkilder i køleskabet, jeg kunne vælge fra. Når jeg så skulle lave aftensmad, var det ganske nemt. Jeg skulle stadig lave kød og grøntsager, nøjagtig som jeg altid havde gjort, måske skulle nogen i familien have en kartoffel og jeg selv skulle have noget ekstra fedt, og hvis det ikke indgik i retten, kunne jeg lige hive en ud af køleskabet.

I dag har jeg samlet nogle af mine favoritter, som jeg bliver ved med at vende tilbage til. Måske kan du bruge lidt nye og nemme idéer til at få mere smag, mæthed og energi ind i din kost.

16 NEMME DIP & DRESSINGER (OG OGSÅ LIDT SMØR)

Måske vil du også læse disse 10 nemme idéer til mere fedt i kosten om, hvordan jeg generelt grejer den med at lægge mere fedt til i min kost.

16 nemme opskrifter på dip og dressinger med sundt fedt for god smag, mere energi og mere mæthed. LCHF --> Madbanditten.dk

16 nemme opskrifter på dip og dressinger

Udskriv Pin
|

Sådan gør du

  • Det er jo bare at tage for sig af retterne og hvad er mere oplagt end lige at bruge en times tid i weekenden på lige at få fyldt lidt sunde fedtkilder i køleskabet?! Efter du har lavet chokolademoussen selvfølgelig! Det gælder jo stadig om at have styr på prioriteterne!

Den eneste Low Carb/Keto-kogebog, du behøver!

Få fornyet inspiration og opskrifter til dit Low Carb/Keto-liv.

Perfekt til Keto, Low Carb, LCHF og til dig der gerne vil spise sundt og lækkert!

Læs mere her: De bedste fra Madbanditten

2 kommentarer til “16 nemme opskrifter på dip og dressinger”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
  1. Tak for inspiration…mangler altid ideer til dip til madpakken. Og tusind tak for opskriften på parmesan-mayoen…den er ikke mindre end genial!

    Svar
  2. Det er lige noget i denne dur jeg har gået og bakset med. Synes det er svært med den ekstra fedt, og bliver ved med udskyde de dips og dressinger fordi det er svært at få overblik over synes jeg. Tak Jane. :-)

    Hvor længe kan sådan en dip holde i køleskabet, har du erfaret? ? god dag.

    Svar