Hvid chokolade med pistacie og lakrids

Jeg har længe haft lyst til at prøve at lave sukkerfri hvid chokolade. Selv har jeg aldrig rigtig kunnet lide hvid chokolade. Det har været for sødt og for klægt til mig, og jeg synes ikke rigtigt, det smager af chokolade. Søren derimod har altid godt kunnet lide det. Så i anledning af Fars Dag tænkte jeg, at jeg ville lave en portion hvid chokolade til ham, fordi han er sådan en god far for Silas og Vega.

I samme åndedrag kommer jeg i tanke om, at jeg har glemt min egen far. Men han bor jo i Frankrig, og i Frankrig er det først fars dag d. 21. juni, hvor jeg tilfældigvis (eller heldigvis) befinder mig i landet. Så der blev jeg lige reddet på målstregen!

Silas og Vega havde lavet fars dags gaver, som kun 9-årige kan gøre det med lange kærlighedserklæringer skrevet med børnestavning. Det bliver ikke sødere, altså!

Sukkerfri hvid chokolade med pistacie og lakrids --> Madbanditten.dkSukkerfri hvid chokolade med pistacie og lakrids. LCHF og paleo. --> Madbanditten.dk

HVID CHOKOLADE – 1 PLADE

SÅDAN

Sukkerfri hvid chokolade med pistacie og lakrids. LCHF og paleo. --> Madbanditten.dk

Hvid chokolade med pistacie og lakrids

Udskriv Pin
|

Ingredienser

HVID CHOKOLADE – 1 PLADE

 • 130 g mild kakaosmør (reklamelink)
 • 20 g kokosolie uden smag (reklamelink)
 • 2 spsk SukrinMelis (reklamelink)
 • 0,5 tsk vaniljepulver
 • 1 lille håndfuld afskallede saltede pistacienødder (ca. 20-30 g)
 • lidt lakridsgranulat

Sådan gør du

 • Smelt kakaosmør i vandbad.
 • Tag skålen af varmen og rør kokosolie ind i.
 • Rør herefter SukrinMelis og vaniljepulver ud i. Brug evt. et piskeris, hvis Sukrin klumper.
 • Dæk et stort fad med bagepapir og hæld massen ud herpå i et tyndt lag.
 • Sæt i køleskabet i 10 minutter, så den bliver en smule fast i det.
 • Hak pistacienødderne og fordel dem over chokoladen.
 • Drys en lillesmule lakridsgranulat ud over også, så den sætter sig fast i overfladen.
 • Sæt den tilbage i køleskabet og lad den stå her i et par timer, til den er helt stivnet.
 • Knæk eller bræk og server.
 • Drys evt. lidt ekstra lakridsgranulat over inden servering.

De bedste fra Madbanditten – kan forudbestilles nu ♥

Min nye bog, De bedste fra Madbanditten, indeholder opskriften på at få langvarig succes med en Low Carb-livsstil, hvad enten du ønsker et vægttab med Keto eller bare en sundere livsstil uden sukker og kornprodukter.

Læs mere her og forudbestil dit eksemplar: De bedste fra Madbanditten

0 kommentarer til “Hvid chokolade med pistacie og lakrids”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?