Min uge i morgenmad

Jeg minder lige om, at det er i dag, vi skal have ondt i mig, fordi jeg skal have trukket en visdomstand ud. Nogen af os har haft søvnløse nætter over det hele ugen, så nu glæder jeg mig ærligt talt bare, til det er overstået. Jeg er ellers ikke bange for at gå til tandlæge, for dels er min tandlæge rigtig sød, og dels er jeg rigtig god til både at passe godt på mine tænder og til at gå regelmæssigt til tandeftersyn, men jeg bryder mig ved gud ikke om at skulle have fjernet tænder, der har rødder langt ind i kraniet på mig. Det er ulækkert, synes jeg, og sikkert også smertefuldt.

Jeg forestiller mig, at resten af dagen kommer til at stå på flydende kost, så jeg har stocket op med grøntsager og frugt til greenies/smoothies, kyllingebouillon og græsk yoghurt. Tænk, nu hvis jeg skulle gå hen og blive sulten! Min gamle angst for at blive sulten, som stammer fra dengang, sult betød akut ubehag, stikker stadig sit grimme ansigt frem ind imellem. Det er virkelig åndsvagt.

MORGENMAD OG FORÅRSRABAT
Nå, men imens min tankevirksomhed er kanaliseret henimod det forestående tandlægebesøg, bilder jeg mig ind, at I synes, det kunne være interessant at se, hvad jeg har spist til morgenmad hele ugen. Hvis du synes, at det er virkelig Uinteressant og hellere vil have noget rigtig inspiration til madlavning, kan du i stedet drible over i shoppen, hvor jeg har lavet en lille forårsrabat på LCHF året rundt.

God fredag til dig. Håber, din bliver bedre end min. Der skal ikke meget til, vil jeg sige!

MIN UGE I MORGENMAD

MANDAG

Spejlæg med ost og avokado, kaffe med fløde og vaniljepulver og selvfølgelig min morgensjus med Vita Biosa og fiskeolie.

LCHF-morgenmad: spejlæg med ost -->madbanditten.dk

TIRSDAG

Ingen morgenmad men en mættende morgenkaffe med usaltet smør og kokosolie

Kaffe med smør --> madbanditten.dk

ONSDAG

Karameliseret hvidkål med spejlæg, avokado og hotsauce. Kaffe med usaltet smør og kokosolie og morgensjus.

LCHF-morgenmad: Karameliseret hvidkål med spejlæg og avokado --> madbanditten.dk

TORSDAG

Chiagrød med hindbærsylt og kiwi med kaffe. Morgensjus on the side. Og jo, man kan åbenbart godt spise skrællen på kiwi. Den er spækfyldt med vitaminer, har en af mine madblogger-kolleger lært mig. Men vælg en økologisk en af slagsen.

Chiagrød med hindbær og kiwi --> madbanditten.dk

FREDAG

Bacon og røræg med ost og karse og kaffe blendet med usaltet smør. Morgensjus ved siden af. Hvis nu det ikke lykkes mig at spise resten af dagen, tror jeg ikke, jeg kommer til at lide nogen nød! Wish me luck!

LCHF-morgenmad: Bacon og røræg med smeltet ost --> madbanditten.dk

Få hjælp og inspiration til sund livsstil

“Smukke billeder – tænderne løber voldsomt i vand og man får lyst til at afprøve dem alle”

Perfekt til Keto, Low Carb, LCHF og til dig der gerne vil spise sundt og lækkert!

Køb nu til 240,- (vejl. udsalgspris: 300,-): De bedste fra Madbanditten

14 kommentarer til “Min uge i morgenmad”

Skriv en kommentar

 1. Karmeliserede hvidkålsret kan fryses uden problemer og er stadig lige så drøn lækker som inden. Jeg har gjort det flere gange :)
  Skøøøøn opskrift, just love it :) :)
  TAK jane

  Svar
 2. Hej igen, min sidste besked blev vidst forkortet.
  I forbindelse med dit fine forårstilbud, vil jeg høre om der er noteret på dine opskrifter i den nye bog, hvilke der kan bruges til striks?
  Mvh Rikke

  Svar
 3. Hej Jane

  Måske har du lyst til at prøve denne smoothie til morgenmad, hvis du er på flydende/blød kost. Den er rigtig mad i flydende form.
  Husk sugerør er bandlyst efter tandudtrækning.

  Til 2 store glas:

  100 g spinat (frosne kugler)
  Vand der dækker og tør spinaten
  2 spsk chiafrø
  1 avocado
  1 banan
  200 g skyr eller 2 æg
  225 g blåbær fra frost
  1 stort skvæt olivenolie

  Forskellige smagsgivere som citron, ingefær, chokolade, chili mm. kan finde ned i blenderglasset for variation, men det er nok ikke så rart at få kradse sager lige med det første.

  Svar
  • Hvor dejligt, tak for det! Og hvorfor må man ikke drikke af sugerør? Du er den anden, der siger det til mig nu…

   Svar
 4. Hej Jane.

  Ja håber også, at du er overlevet tandlægen. Det lyder ikke rart!! – Vil lige gribe muligheden for, at høre dig hvor du køber mandler henne? Jeg bruger mandler hver dag og de er sku lidt dyre i butikkerne.. Kender du et sted på nettet hvor der evt er lidt at spare?

  Kh Sascha

  Svar
 5. Hej Jane.
  Håber du overlever tandlægen, så du kan komme ud i det dejlige vejr:-)
  Jeg skal lige høre om den karameliserede hvidkål kan fryses?
  Jeg laver altid store portioner til at smide i fryseren, så jeg har til madpakker på jobbet. Er ikke så pjattet med kold mad.
  Kh. Stine.

  Svar
  • Jeg har ikke prøvet at fryse den. Jeg plejer at lave den i weekenden og så har jeg den i lukket beholder i køleskabet i nogle dage…

   Svar