Keto kugler (fatbombs) med romsmag

Disse keto kugler er til de “strikse LCHF’ere”, som også gerne vil have en lille bid sødt engang imellem.

Da kuglerne her primært består af smør/fedt, er det værd at notere, at man skal være lidt opmærksom på, hvor mange kugler man kører indenbords. Dels er de jo temmelig kalorieholdige, og dels sker der det, at man får en hæslig kvalme, hvis man spiser for meget fedt på en gang.

Keto kugler med romsmag --> madbanditten.dk

Keto kugler med romsmag

Udskriv Pin
30 stk
|
10 min

Ingredienser

Sådan gør du

 • Hæld det bløde smør over i en skål og mos det godt sammen med de øvrige ingredienser.
 • Hvis du kan samle den fedtede dej til små kugler, gør du det, og hvis ikke, sætter du lige dejen lidt på køl. Når du skal trille dem til kugler, kan det hjælpe at skylle hænderne i koldt vand ind imellem.
 • Når du har trillet dem til kugler, sætter du dem i køleskab. Jeg har dem i en gammel kagedåse med bagepapir i bunden.
 • Du kan vælge at trille dem i kokosmel inden du sætter dem i køleskab. Jeg løb tør for kokosmel og sigtede i stedet kakaopulver over lige før servering.

Opskriften indeholder affiliatelinks. Læs mere her: Madbandittens reklamepolitik

Fedt, sødt og kakao kan trigge…

De fleste vil derfor også opleve, at en enkelt kugle mætter og fylder så meget, at man slet ikke har lyst til flere.

Nogle oplever dog, at der sker et eller andet, når vi blander fedt/smør med sødemidler og kakaopulver, som får den naturlige grænse til at skride. Er det dig, kan du overveje, om du ikke skal springe denne opskrift over.

STRIKS LCHF: Ketokugler med romsmag --> madbanditten.dk

 

Få hjælp og inspiration til sund livsstil

“Smukke billeder – tænderne løber voldsomt i vand og man får lyst til at afprøve dem alle”

Perfekt til Keto, Low Carb, LCHF og til dig der gerne vil spise sundt og lækkert!

Køb nu til 240,- (vejl. udsalgspris: 300,-): De bedste fra Madbanditten

28 kommentarer til “Keto kugler (fatbombs) med romsmag”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Hejsa..
  Hvor mange kulhydrater er der i kuglerne?
  Tak for dine bøger og opslag ❤
  Mvh Line

  Svar
 2. Det vigtigste først. JEG ELSKER DIN BLOG!!!

  Jeg er dels ret ny i Keto verdenen, men vil også gerne holde det ret strikt, så derfor har jeg lidt svært ved at finde rundt i hvor mange kalorier, kulhydrater etc. der er i dine opskrifter – er der et sted hvor du påfører det eller? :)

  Svar
  • Du er sød :)
   Og nej, det tilbyder jeg desværre ikke gratis men du får energiberegninger med på opskrifter i fx Keto-bogen (som er din grundbog hvis du er ny til Keto), på Keto-madplanerne og diverse andre købeprodukter??

   Du kan også alliere dig med et program som madlog og regne det ud selv eller endnu bedre stole på at din krop sender dig rette signaler (for det gør den faktisk når du holder kulhydratindtaget helt lavt)❤️

   Svar
   • Tak. Det gør ikke noget :-) Tror bare jeg ville spise hele portionen med det samme hvis ikke de røg i fryseren så man kunne tage et par stykker op efter behov :-) Så må man jo bare vente på at de tør op

    Svar
 3. Usaltet smør? Eller giver det salte mon netop lidt godt til smagen? Tak for en superblog og så fine bøger!

  Svar
  • Ja, det er måske en smagssag. Jeg synes, saltsmagen bliver lige vel gennemtrængende. Tit bruger jeg faktisk usaltet smør men tilsætter selv et lille nip salt, fordi det er så godt en smagsforstærker.

   Svar
   • Tak for lynhurtigt svar:) tænkte du nok først ville svare en gang efter weekenden, så jeg sprang bare ud i det med det saltede smør jeg havde – har faktisk kun lige netop fået vasket fingrene:) saltsmagen er også en anelse for gennemtrængende for mig….Prøver usaltet smør med et nip salt næste gang:) Rigtig god weekend!

    Svar
 4. Hvis man ikke er über striks – eller godt kan køre relativt mange nødder indenbords og stadig forblive i keto – så er det max lækkert at smide noget jordnøddesmør i. Mums filibaba :)

  Svar
 5. Kan jeg erstatte vanilliepulver med stænger synes ikke pulveret giver nok smag? Og hvor mange stænger vil du tro? Flækker og skraber dem.

  Svar
  • Ja det kan du sagtens. Mængden ved jeg ikke lige men kun ganske lidt, tænker jeg. En halv stang måske…

   Svar
  • Generelt er kager og søde sager vel egentlig ikke lige i grundtanken med striks LCHF, men det her kan ses som en mulig måde at få en bid sødme med virkelig få kulhydrater og en fedtenergiprocent over 90.

   Svar