Bresaola “carpaccio-style” med rucola og parmesan

Bresaola med rucola og parmesan er et fint alternativ til carpaccio.

Nogle gange skal man trylle frokost ud af et halvtomt køleskab. Det kan der komme nogle triste sammensætninger ud af, mens der andre gange faktisk kommer noget helt godt ud af det.

Som fx forleden da jeg måtte ty til pålægspakkerne for at få lidt mad indenbords midt på dagen. Det er ikke nødvendigvis en opfordring til at lade forarbejdede kødprodukter stå for store dele af proteinindtaget, men nød lærer nøgen kvinde…. eller noget.

Og det smagte faktisk rigtigt dejligt, og jeg synes snildt det ville kunne serveres som en lille gæsteforret også.

Bresaola "carpaccio style" med rucola og parmesan --> madbanditten.dk

SÅDAN

Jeg spiste et par skiver chia-knækbrød med riiiigeligt smør til, og så blev jeg mæt og glad alligevel.

Bresaola "carpaccio style" med rucola og parmesan --> madbanditten.dk

Bresaola "carpaccio-style" med rucola og parmesan

Udskriv Pin
|

Ingredienser

BRESAOLA – 1 PERSON

  • 1 pakke bresaola, ca. 100 g
  • olivenolie
  • rucola
  • parmesan

Sådan gør du

  • Anret bresaolaskiverne på en tallerken og drys olivenolie ud over. Skyl og tør rucolasalaten og fordel den henover.
  • Høvl grove stykker af parmesanen og drys dem over også.

Noter

Jeg spiste et par skiver chia-knækbrød med riiiigeligt smør til, og så blev jeg mæt og glad alligevel.

Den eneste Low Carb-kogebog, du behøver

Low Carb-Keto-LCHF. Kært barn har mange navne. Få styr på forskellene og få samtidig 120 af mine bedste opskrifter til alle dagens måltider. Perfekt til at lave ugens madplan og tage med i køkkenet

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

10 kommentarer til “Bresaola “carpaccio-style” med rucola og parmesan”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Næste gang du skal have udviddet din maskipark, jeg tænker pricebrødrene, skulle du investere i en pålægsmaskine. Det er så godt med sådan en svedske. Plus du kan spare rigtig mange penge, og undgår at skulle købe færdigpålæg. Vi er kun to i husholdningen her, men jeg ville undvære den. Den har fast plads på køkkenbordet og bruges dagligt. Til alt.

    Svar
    • Ja det siger Søren også hele tiden. Jeg kan godt lide idéen men jeg har simpelthen ikke plads lige nu… :-/

      Svar
  2. Simpelt er godt. Vi står for at skulle ud og rejse, og det betyder minimalt indkøb af mad til husholdningen, så vi er ude i nogle ret sjove kombinationer for tiden. I aften bliver det noget med bønner, avocado og røget dyrekølle. Men det er jo lækre råvarer, så det skal nok blive godt!

    Svar
  3. Hjælp….jeg er begyndt at spise efter dine opskrifter, men noget må jeg gøre forkert, da jeg den ene dag taber mig og den næste har jeg taget på. Nogle forslag?
    På forhånd tak

    Svar
  4. Hvor køber du en god bresaola? Synes tit at den man kan købe i supermarkedet indeholder alle mulige E’er. :-/ Har ledt forgæves efter noget øko-agtigt, men man skal nok i specialbutikker så?

    Mvh.

    Svar
  5. Hej!

    Hvilken parmesan foretrækker du at spise? Jeg synes udvalget i de danske supermarkeder er lidt kedeligt.

    På forhånd tak :-)

    Svar
    • Der er kun én parmesan, de andre er plagiater. Jeg kan ikke få fat i parmesan, der hvor jeg handler, så jeg bruger et plagiat, der hedder “Gran Padano”. Det korte svar (og det mest ærlige) er at du skal bruge den du bedst kan lide. Det mest almindelige plagiat, er vist Galbanis “Grangusto”.

      Jeg håber det kommer til at smage dig. God fornøjelse!

      Svar