Mine opskrifter hos nemlig.com

Det ser ud til, at min dygtige WP-konsulent har fået lukket de huller, som hackerne kom ind igennem, hvilket jeg er helt uhørt taknemmelig for, så nu vover jeg lige at teste, hvad der sker, når jeg rent faktisk også sender et blogindlæg afsted. Imens sidder jeg så her og holder vejret og krydser fingre og alt det der.

Det her indlæg er jo altså lidt forsinket, så flere af jer har allerede opdaget, at vi har lavet et samarbejde med nemlig.com som skal gøre det endnu nemmere at handle ind til aftensmaden. Her kan du nemlig nu hente hele 20 opskrifter fra mine fire bøger og med ét klik lægge alle varerne til retten i din indkøbskurv. Det er dælme da smart!

Er du nysgerrig? Du finder det lige her: LCHF-opskrifter hos nemlig.com

LCHF-opskrifter hos nemlig.com

linje.png

For god ordens skyld vil jeg præcisere, at jeg ikke har nogle direkte økonomiske interesser i projektet. Samarbejdet er lavet som ren markedsføring af mine bøger.

Den eneste Low Carb-kogebog, du behøver

Low Carb-Keto-LCHF. Kært barn har mange navne. Få styr på forskellene og få samtidig 120 af mine bedste opskrifter til alle dagens måltider. Perfekt til at lave ugens madplan og tage med i køkkenet

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

5 kommentarer til “Mine opskrifter hos nemlig.com”

Skriv en kommentar

  1. Ja min kone fik lige en mail i går om netop det. Det var meget sjovt synes jeg. tænkte hvad søre, får hun mails fra Jane… men så var det Nemlig.com der lige havde sendt en mail specifikt om de opskrifter.

    – Og det var da så lidt egentlig ;)

    Svar
  2. Det er dælme da smart… godt tænkt. Gode opskrifter og super service. What’s not to like ;-)
    Men altså det vigtigste er, at din blog er oppe at køre igen. Jeg krydser alt, hvad jeg har… det skal være lukket!!

    Svar