Hvordan kommer jeg i gang med LCHF? – og andre spørgsmål

Puha, det er blevet januar, hva? Jeg har lige fået mig en fuldtidsstilling alene i at svare på henvendelser, og jeg kan se, at mange af spørgsmålene er de samme, som går igen. Jeg har derfor gravet ned i arkivet og har fundet nogle af de mange tekster, jeg allerede har skrevet, hvor svarene på de mest hyppigt stillede spørgsmål fremgår.

Hvordan kommer jeg i gang med LCHF?

Hvordan taber jeg mig med LCHF?

Jeg har kvalme, hovedpine, tunge ben etc…

Må jeg spise skyr/bønner/linser/quinoa/glutenfrie brød etc…?

SPØRGSMÅL OG SVAR
Jeg modtager spørgsmål på rigtig mange platforme. Jeg prioriterer dem lidt forskelligt. Jeg prioriterer altid at svare på kommentarer her på bloggen først. Når et spørgsmål bliver stillet her på bloggen, og jeg svarer, er svaret nemlig til gavn for alle de andre læsere, der kommer forbi og som måske har samme udfordring. Derfor prioriterer jeg det højere end fx privatbeskeder på Facebook, hvor ingen andre end spørgeren har gavn af, at jeg bruger tid på at svare. Det samme gælder på min private mail, som jeg helst ser forbeholdt forretningsmæssige henvendelser.

MEN VI KAN LIVE-CHATTE SAMMEN I AFTEN!
I aften har du dog mulighed for at live-chatte med mig fra kl. 20-21. Det er Plusbog, der arrangerer. Du behøver ikke være medlem af Plusbog for at deltage, men da det foregår på deres FB-side, kræver det vist, at du har liket siden for at være med. Men fra kl. 20-21 sidder jeg og svarer i lyntempo på alle de spørgsmål, jeg kan nå. Når klokken bliver 21.00, siger jeg tak for i aften og logger af. Du kan læse om chatten HER men du kan først stille dit spørgsmål i aften. Der er også signerede bogpræmier på højkant men det kan du også læse om derovre.

Jeg har også skrevet et lille blogindlæg ovre på Plusbogs side, og det kan du læse her: Nyt år – ny start!

MADLAVNING PÅ TV I GÅR
I går var jeg i TV 2 Lorrys program Lounge og lave mad og tale om min nye bog. Det gik rigtig fint og tak for jeres mange gode kommentarer på FB. Missede du indslaget, kan du se det ved at klikke på billedet her nedenfor. Jeg er på i slutningen af programmet, ca. 19 minutter inde. Starter du lidt før, kan du få den fine intro med nærbilleder af burgere og pomfritter med. Det grinte jeg ret meget af, da jeg så det!

Jane Faerber i TV2 Lorry Lounge

Få hjælp og inspiration til sund livsstil

“Smukke billeder – tænderne løber voldsomt i vand og man får lyst til at afprøve dem alle”

Perfekt til Keto, Low Carb, LCHF og til dig der gerne vil spise sundt og lækkert!

Køb nu til 240,- (vejl. udsalgspris: 300,-): De bedste fra Madbanditten

8 kommentarer til “Hvordan kommer jeg i gang med LCHF? – og andre spørgsmål”

Skriv en kommentar

  • Kulhydratindholdet er for højt til at vi kan kalde det LCHF, men derfor kan man jo godt lade det indgå i en sund livsstil, hvis man synes. I sidste ende er det hele jo et spørgsmål om kontekst :)

   Svar
 1. hej Jane, må jeg få opskriften på den æggebund, hvor mange æg og hvor meget smør og ev. krydderier. ser fantastisk lækkert ud

  Svar
 2. Hej Jane, blot af nysgerrighed…..Er det et spidskål blad som er den ene halvdel af din “ying-yang” tatovering eller? :-)

  Svar
 3. Hvor er du bare snild til, at åbne en avokado på tv;-)
  Det er så dejligt, du holder fast i at være dig selv -et rigtigt menneske, når nu alle udråber dig til guru. Tillykke med successen.

  Kh.
  Anne-Marie

  Svar