Nu som GULDkvinde

Det er altid dejligt at modtage anerkendelse for det arbejde, man laver, og jeg er så heldig, at jeg modtager masser af feedback fra jer derude hver eneste dag. Selvom der nogle gange er flere kommentarer, beskeder og spørgsmål, end jeg kan nå at besvare, læser jeg dem alle, og de er med til at give mig et skub til at fortsætte de dage, hvor jeg synes, det hele er lidt tungt.

I denne uge kårer Femina 100 danske kvinder,  “der guider, inspirerer, skubber til livsanskuelser, bryder tabuer og er modige”, og jeg er en af dem. Og det er jeg faktisk rigtig stolt af. Når jeg ser tilbage på det sidste år, kan jeg helt tabe pusten over alt det, der er sket. Fra at LCHF var noget, de kun kendte i Sverige, til at det nu er et (næsten) alment kendt begreb. Vi har solgt flere bøger, end jeg nogensinde havde troet var muligt, vi har toppet bestsellerlister og allermest vigtigt, har vi skubbet en lillesmule til opfattelsen af, hvad der er sund mad. Og det, synes jeg bare, er helt vildt. Tænk, at få lov til at sætte sit lille aftryk på det.

Så hvis jeg nogle dage føler mig fuldstændigt overvældet, fordi jeg i virkeligheden trives fint her i min egen lille hule, så synes jeg ikke, der er noget at sige til det. Og selvom der er et stykke vej endnu, kan jeg mærke, at jeg gradvist bliver bedre til at takle opmærksomheden. I dag vil jeg øve mig i at nyde stoltheden.

Femina GULD

Årets julegave-idé❤️

120 lækre, sunde og mættende opskrifter til alle dagens måltider + lidt ekstra lækkert til de særlige lejligheder.

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

22 kommentarer til “Nu som GULDkvinde”

Skriv en kommentar

 1. Jeg er ny her på siden – men er rigtig glad når jeg ser der er nyt fra madbanditten:-) i min mailboks. Stort tillykke til dig og al det arbejde du gør for os andre.

  Rigtig god weekend
  mange hilsner Lis

  Svar
 2. Stort tillykke med en velfortjent titel! Her i familien har du været til stor inspiration og du har skubbet gevaldigt til mange af vores værdier, ligesom du har givet os modet til at gå imod strømmen og smide fedtforskrækkelsen (til stor forargelse for en hel masse andre mennesker :-)

  Svar
 3. Der er sådan et oplæg for alumner på KU (gothersgade 140) den 21/10, hvor to forskere gennemgår deres arbejde med bl.a. at analysere de sidste 100 års kogebøger. Deres perspektiv er, at kogebøger forsøger at ændre livsstil – ikke bare madstil. Måske var det noget for dig, tænkte jeg

  Svar
 4. Stort tillykke Jane. Det er så velfortjent. Det er fantastisk inspirerende at følge din blog. Der er hele tiden nye ting der lige skal prøves. Refererer tit til dig og dine bøger som jeg flittigt bruger. (Min nye bibel)
  Kh Hanna

  Svar
 5. Hvor er det fantastisk for dig! Jeg tror, at du har været med til at give en øjenåbner til rigtig mange danskere, heriblandt mig selv. Hvis ikke det havde været for dig og din skønne blog, så havde jeg sandsynligvis aldrig kunnet spise min krop til den tryghed, den befinder sig i nu. Fedtforskrækkelse og spiseforstyrrelse er et afsluttet kapitel, takket være LCHF. Så tusind tak, Jane!

  Svar
 6. Stort tillykke! Det er velfortjent! HÅBER at det kan være med til at udbrede LCHF i DK! Takker for super gode opskrifter, forklaringer og hjælp !

  Henriette

  Svar
 7. Wow!!!! Hvor er set bare mega monster sejt Jane!
  Det kan godt være at du sagde tillykke til mig igår, men jeg slal da lige love for at det er mig der siger
  TILLYKKE til dig idag!

  Du er for sej! Tillykke det er flot og du har gode grunde til at være stolt!
  Keep up the good work!
  Tillykke Jane!

  Kram maria

  Svar
 8. Jeg har intet andet end respekt til overs for dig. Det er simpelthen så sejt! Jeg ringede engang til dig i professionelle sammenhænge, da jeg arbejdede på BTs sundhedsredaktion, og det var vildt at mærke, hvordan du virkelig brændte ikke bare for LCHF men for at folk skulle spise rigtig mad. Og jeg synes personligt det er vildt at se, hvor langt du er nået. Dig og Anne Christine fra Valdemarsro er et par af de forbilleder, der har fået mig til at kaste mig over min egen blog.. Så må vi se, hvordan det går ;-)

  Svar
 9. Tillykke Jane, hvor er det velfortjent! Du har virkelig gjort en forskel for mig og mange andre jeg kender og har henvist til din blog – hvilket jeg altid gør som det første, når de spørger ind til LCHF
  Tillykke med det, og ja NYD det og svælg endelig i det – du har fortjent det! :-)

  Svar