Triple cheeseburger à la LCHF

Så er det burgertid, folkens! Kan I huske den svinsk lækre burger, som jeg engang i foråret lavede til en burgerbog sammen med en masse andre bloggere? Jamen, den bog udkommer i dag! Big Burger Book hedder den, og den er fyldt med lækre og spændende burgere. Burgere med brød, forstås, men der er masser af inspiration at hente til burger-fyld, dressinger og tilbehør.

Min burger er en LCHF triple cheeseburger, hvor der både er ost i brødet, i bøffen og ovenpå bøffen. Det er den ultimative burger for oste-elskere! Held og lykke med at spise en hel portion! Selv må jeg give op, imens der stadig er lækkerier på tallerkenen.

Bogen sælges på udvalgte caféer og butikker. Den koster 100 kr og overskuddet går ubeskåret til Dyrenes Beskyttelse, hvilket jo egentlig er lidt ironisk, men lad nu det ligge. Alle opskrifter kan dog også hentes online. Hent opskriften på min burger her: Triple Cheeseburger

Big Burger Book Big Burger Book

Udover at burgeren er fuld af bloggerburgere, er der også kendisburgere som fx en lakrids-pulled-pork burger fra Johan Bülow og Timmster-burgeren fra Timm Vladimir og en masse flere. Opskrifterne på alle burgerne + forhandlerliste finder du lige her: Big Burger Book.

Årets julegave-idé❤️

120 lækre, sunde og mættende opskrifter til alle dagens måltider + lidt ekstra lækkert til de særlige lejligheder.

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

30 kommentarer til “Triple cheeseburger à la LCHF”

Skriv en kommentar

 1. Kæreste Jane,
  Er du klar over der har været ekstra fokus på din lækre “Triple cheeseburger” opskrift de seneste dage? :-) Dette skyldes en ret så uheldig billedtekst på Hellmanns facebookside. Der er vidst en lille admin der ikke har helt tænkt sig om – men vedkommende fik lært det på den hårde måde!

  Forargelsen bredte sig i en lchf gruppe på FB, så én hel flok LCHF’er har givet deres meninger til kende på siden og fået sat Hellmanns på plads. Haha ;-)
  De har i hvert fald endelig svaret tilbage :)

  Læs med herunder https://www.facebook.com/HellmannsDanmark/photos/pb.218427631585889.-2207520000.1413903601./675140279247953/?type=3&theater

  Svar
  • Jo tak, jeg har godt set det. Det er en lidt uheldig sag, og jeg er glad for al jeres opbakning. Jeg er enig i, at Hellmans vinkling af opslaget var uheldig, men jeg har svært ved at tro, at det var tilsigtet. De har jo ingen som helst interesse i ikke at bakke op om den burger. Jeg håber sagen snart er glemt… :-/

   Svar
 2. Hold nu op! Jeg har totalt optur over denne burger. Min 7 årige søn, lavede for første gang aftensmad i dag (med hjælp) og ungerne ÅD af menuen. Det er den bedste burger jeg har fået længe. Brødet er godt, og smager ikke for meget af æg. Vi valgte dog kun at bruge brød forneden, så det blev anrettet som en pariserbøf. Super lækkert. Klart en keeper i familiens madplan! Du får en stur 5 tal af mig

  Svar
 3. Det med dyrenes beskyttelse, hvorfor er det så mærkeligt? De har jo også kampagnen om at bage en kage i kampen mod buræg. Jeg synes det er fedt de prøver at nå ud til den almindelige dansker ved at involvere kage og burgere :)

  Svar
  • Det var bare fordi der jo var meget kød i de fleste burgere. Men jeg var også glad for tiltaget om at overskuddet går til et godt formål…

   Svar
 4. Sødeste kære venner, hvor ser det forfærdeligt godt ud! Og tak for et godt grin over det med Dyrenes Beskyttelse. Det sidder jeg og småhyggegriner temmelig meget af lige nu ;) Oh the irony…

  Svar
 5. Den skal helt sikkert afprøves og har ingen madplaner for i aften så vil fluks løbet ud og handle ind til den.

  Men….chipotle chili – hvor skaffer du det? Og er det tørret chipotle chili pulver eller hvordan? Synes det virker voldsomt med 1 dl tørret chili til 800 gram kød…

  Svar
  • Tror ikke Jane er helt glad for den fejl, https://twitter.com/janefaerber/status/519831319040499712 :-)

   Surt, fejlen er også i bogen, som jeg lige var inde og samle op på MAD i dag. Hvor mange mon kommer til at følge opskriften…

   Chipotle, som blot er røget/tørret Jalapeno, kan skaffes i Torvehallerne i København, eller online hos f.eks. chilihouse.dk. Vil tro pulver er den nemmeste måde at få det i majoen, og synes egentligt ikke bøffen har brug for det.

   Svar
   • Tak Lars. Jeg befandt mig udenfor wifi på fjern, øde malaysisk ø, da korrekturgangene stod på. Jeg håber på sund fornuft rundt omkring og har selvfølgelig bedt dem rette det på web + hvis bogen genoptrykkes. Det skulle i øvrigt være 1 tsk :)

    Svar
 6. Mmmmums! Det lyder super lækkert, Jane :-) Hvad er det dersens chipotle for noget chili-stads (pulver, puré eller?), og hvor kan det købes henne? Og så vil jeg gerne tilslutte mig koret: Øv at den kogebog nærmest ikke kan købes udenfor Kbh. :-(

  Svar
  • Det er bare en slags røget chili.
   Hold øje med burger-siden. Forhandlerlisten opdateres løbende! Da jeg indgik aftalen med dem om at bidrage til bogen, spurgte jeg specifikt til hvor den skulle sælges og fik beskeden at den skulle sælges fra boghandlerne. Det virker til at de ikke er lykkes med det (endnu). Det er ærgerligt.

   Svar
 7. Hej Jane.
  Den ser dælme god ud, den burger. Men jeg kan ikke se hvorfor den er tripel? Du skriver der er ost i bøffen, men det synes jeg ikke fremgår af opskriften?
  Men den skal helt sikkert prøves i weekenden hvor det godt må være ekstra lækkert! Nam nam…

  Svar
 8. Hvad sker der for at det kun kan købes et sted uden for københavn? Så er den jo nærmest droppet på forhånd!

  Så ellers ud til at være nogle lækkerbiskener imellem…

  Svar
  • Really? Jeg havde ellers fået oplyst denne liste til en start:
   – Casa Shop, København
   – The Diner, Århus
   – Modern American Diner, København
   – Bibi Chemnitz, København
   – Henri, København

   Men de udvider vist hele tiden listen…

   Svar