Mini Bounty-is på pind

Disse bounty-is vakte stor begejstring hos mine unger. Men hvem ville ikke gerne sætte tænderne i en lækker bounty-is?

Men i weekenden fik jeg virkelig en stjerne i bogen hos mine unger, da jeg serverede disse mini-Bounty-ispinde for dem. Vi ved allerede godt, at mad på pind er populært, men mad eller desserter på pind i miniature-udgaver er jo slet ikke til at stå for! Og når det kommer til søde sager, er det virkelig dejligt at kunne lave dem i små portioner.

Lækre bounty – nu som ispinde

Egentlig havde jeg tænkt mig bare at lave de lækre sukkerfrie Bounty, helt som jeg plejer og så fryse dem, men jeg landede et andet sted. Men det blev til nogle dejlige små ispinde.

Mini Bounty is på pind - sukkerfri og LCHF

Mini Bounty-is på pind

Udskriv Pin
14 stk
|
5 t

Ingredienser

Sådan gør du

  • Pisk kokosmælk med SukrinMelis og vanilje og rør herefter kokosmelet i.
  • Fordel kokosmassen i isformene og sæt dem på frost.
  • Smelt chokoladen i vandbad.
  • Tag de frosne is ud af fryseren og dyp dem i chokoladen.
  • Drys lidt kokos på, hvis du synes. Hvis det skal se ekstra festligt ud, kan du også hælde chokoladen på i små striber.
  • Læg de chokoladebeklædte ispinde på et fad beklædt med bagepapir og sæt dem tilbage i fryseren. Nu har du en lille sundere lækkerbidsken, til når lysten til is melder sig.

Bounty is uden sukker

Jeg har jo lavet disse bounty is uden sukker og når man laver is uden sukker, påvirker det jo konsistensen. Den bliver hårdere og ikke så cremet. Det må man leve med, hvis man spiser sukkerfri is.

Vi har det princip at vi spiser sukkerfri is til ‘daglig’ (altså ikke hver dag men du ved, sådan i vores hverdagsliv) og når det så skal være, spiser vi helt almindelig is med sukker. Nydelse du ved. Sådan synes jeg, det fungerer super.

bounty-is på pind - sukkerfri og LCHF

Årets julegave-idé❤️

120 lækre, sunde og mættende opskrifter til alle dagens måltider + lidt ekstra lækkert til de særlige lejligheder.

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

42 kommentarer til “Mini Bounty-is på pind”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Har du prøvet at kokosmælken skiller når den bliver pisket? Bruger den samme som sidst men den skilte ikke😩

    Svar
  2. Hejsa

    Kan se at extra creamy kokosmælk er udgået – vil du bruge kokosfløde eller evt bare den tykke del af en kokosmælk i stedet for?

    På forhånd tak for hjælpen.

    Vh
    Charlotte

    Svar
    • Ja det er den desværre. Jeg vil bare bruge en hvilken som helst anden kokosmælk. Hele kokosmælken ikke kun fløden. Den fra Änglamark i karton er den, der minder mest om den Extra Creamy.

      Svar