Madbanditten

LCHF - Madbanditten
  • Om mig
    • Lær mig at kende
    • Kontakt
    • Mission Statement
    • Om Madbanditten og reklamepolitik
    • Privatlivspolitik
    • Foredrag
      • Eventkalender
      • Hvad handler mine foredrag om?
  • Bøger
    • Keto på 4 uger
    • KETO – Optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt
    • Mælkefrie Keto opskrifter (e-bog)
    • Sådan taber du dig (e-bog)
    • 5 hemmeligheder til vægttab med Keto (e-bog)
    • STRIKS LCHF – en praktisk guide (e-bog)
    • Low Carb Vegetar (e-bog)
    • MADGLAD – lær dit barn at elske rigtig mad
    • LCHF året rundt
    • LCHF – SPIS DIG MÆT & GLAD
    • LCHF – BRØD & KAGER
    • MÆT & SLANK – med LCHF
    • Madbandittens juleopskrifter (e-bog)
    • SHOP
    • International publications
  • Opskrifter
    • Keto opskrifter – Striks LCHF
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Tilbehør
    • Brød
    • Dejlige drikkevarer
    • Juice – greenies – smoothies
    • Kager
    • Desserter
    • Is-opskrifter
    • Lækkerier
    • Juleopskrifter
    • Nytårsmenu
  • Kickstart
  • KETO
    • Keto bøger
    • Kickstart
    • Keto vægttab: Resultater og billeder
    • Hvad er KETO?
    • Begynderguide til KETO
    • KETO vægttab
    • KETO Living
    • Forskellige typer KETO
    • Keto og kaffe
    • Keto og antiinflammatorisk kost
    • Keto uden mælkeprodukter
    • Keto og sødemidler
    • Keto og alkohol
    • Keto og frugt
    • KETO og kolesterol
    • Keto og sygdomme
    • Keto kostplan – kostplan til striks LCHF og ketose
    • Carnivore Diæten
    • Ketogen diæt til epilepsi
    • KETO produkter
    • KETO bøger og vægttabsforløb
    • KETO kildeliste
  • KETO madplan
  • Alt om Keto på 1 side
  • LCHF
    • Hvad er LCHF?
    • Forskellige typer LCHF
    • LCHF og overgangsbesvær
    • LCHF indkøbsliste
    • Gode LCHF-produkter
    • LCHF – fedt og kolesterol
    • Hvad er kolesterol?
    • Videnskabelige studier om LCHF
    • LCHF – generelle spørgsmål
    • Må jeg spise (….) på LCHF?
    • LCHF og fertilitet, graviditet og amning
    • Maveproblemer
      • Fordøjelse og maveproblemer
    • Videoføljeton
    • LCHF og træning
    • Udstyr
  • Vægttab
    • LCHF og vægttab
    • LCHF og ketose
    • Derfor taber du dig ikke…
    • STRIKS LCHF – ketogen LCHF
    • Gode tip til et varigt vægttab
  • Sukkerfri
    • Bliv sukkerfri!
    • 100% sukkerfri – en personlig historie
    • Hvad sker der, når vi spiser sukker?
    • Sødemidler
Hjem » Opskrifter » STRIKS LCHF » Broccolifritter

Broccolifritter

11. august 2014 af Jane Faerber 32 kommentarer

broccolifritter LCHF

Broccolifritter smager forbavsende godt! Måske er det endda min favoritmåde ar spise broccoli på. Der sker noget, når toppen lige får en anelse farve. Det smager så lækkert.

Herhjemme har de populære bønnefritter fået kamp til stregen af de virkelig lækre broccolifritter, og hvis du ikke har prøvet dem endnu, vil jeg varmt anbefale dig at give dem et forsøg.

Ungerne er ikke helt overbevist, men det tog dem også lidt tid at overgive sig til bønnefritterne, som de stadig spiser med lukkede øjne, fordi jeg har sagt, at de så smager som pomfritter. Alle kneb gælder!

BROCCOLIFRITTER - den lækreste måde at spise broccoli påbroccolifritter LCHF

BROCCOLIFRITTER – 2 PERSONER

  • 1 broccoli
  • godt med olivenolie eller smeltet smør
  • salt

SÅDAN

1. Opvarm ovnen til 180 grader varmluft.

2. Skær den tørre ende af broccolistokken, men lad resten af stokken sidde på.

3. Skær nu “pomfritter” ved, at du skærer fra broccolibuketten og helt ned igennem stokken. Hvis stykket er blevet for stort, kan du halvere det.

4. Vend broccolifritterne i olivenolie eller smeltet smør, læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og drys med salt.

5. Bag i ovnen i ca. 25-30 minutter. De må gerne være lidt brændte i toppen.

Man skulle ikke tro det, men de smager altså sygt godt! Server gerne med den røgede paprika dip. Oh heaven!

Har du brug for en frisk start?

Kom hurtigt og sikkert i gang med Keto med min bog Keto på 4 uger. Den perfekte begynderbog til dig, der ikke orker tung teori, men bare gerne vil i gang med det samme.

Find bogen her: Keto på 4 uger

Måske vil du også læse

  • Blomkålsris - perfekt LCHF/low carb alternativ til risBlomkålsris
  • Hjemmelavet mayonnaise opskriftTo gode glas mayo
  • Asiatisk stir-fry med grøntsagsnudler, cashewnødder og koriander --> Madbanditten.dkAsiatisk stir-fry med grøntsagsnudler, cashews og koriander
  • Skøn efterårsråkost

Skrevet i: Basis, STRIKS LCHF, Tilbehør

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kommentarer

  1. Anne skriver

    8. september 2020 kl. 18:35

    Simpelthen ALT for lækkert, det er jo genialt !

    Svar
  2. Helle Dorthe Andersen skriver

    12. november 2019 kl. 14:09

    Og de bliver endnu bedre med revet parmesan :0)

    Svar
  3. Joan S Frederichsen skriver

    10. februar 2018 kl. 16:53

    Hvis man kommer frisk chili på er det voksen broccoli fritter. Smager så godt

    Svar
  4. Lotte skriver

    26. august 2014 kl. 17:56

    Uhh, de er også gode i blomkåls-versionen. Jeg skærer den i små buketter, blander med smeltet smør, salt og lidt paprika. 40 min. ved 220 g. (alm ovn) til de er blevet små og godt nok bløde, men med lidt skorpe. Og så lige dyppe i hjemmelavet aioli. Arrmen altså… 🙂

    Svar
  5. Rav Food skriver

    19. august 2014 kl. 16:51

    Så er de skønne broccolifritter afprøvet. Jeg er meget begejstret og ligeså er familien. Dog vil vi ikke gå så langt som at kalde dem for fritter, da vores ihvertfald ikke var så sprøde. Men de smagte skønt alligevel, Jeg har lagt opskriften på egen blog – med link til dig naturligvis 🙂
    Mange hilsner Kathe

    Svar
  6. Christina skriver

    18. august 2014 kl. 19:23

    De er da bare fabelagtige fantastiske, har lige testet dem for første gang, og det er bestemt ikke sidste, tak for altid super inspiration…:-)

    Svar
  7. Line skriver

    11. august 2014 kl. 21:57

    Hej,
    Jeg bliver lige nødt til at spørge – min kæreste kan ikke fordrage broccoli.
    Smager det meget af broccoli, eller ændrer smagen sig meget?
    Bønnefritter er også et hit her, og de smager jo ikke rigtigt af bønner, så derfor mit spørgsmål 🙂

    //Line

    Svar
    • Jane skriver

      12. august 2014 kl. 07:34

      Nej, jeg synes ikke, der er meget kålsmag.

      Svar
  8. Gitte Mie skriver

    11. august 2014 kl. 20:36

    Lækre og sprøde… broccolifritter 🙂 Glad for din fantasi i grønsagernes verden – aldrig har jeg da fået så mange – på så mange måder… de kommer jo nærmest snigende. Tak Jane 🙂

    Svar
    • Jane skriver

      12. august 2014 kl. 07:33

      Haha, præcis! Og så siger de, vi ikke spiser grøntsager, når vi spiser kulhydratfattigt. Tsk tsk… 😉

      Svar
  9. Pia skriver

    11. august 2014 kl. 20:23

    Kan man bruge kokosolie i stedet for olivenolie?

    Svar
    • Jane skriver

      12. august 2014 kl. 07:33

      Jeg har brugt smør, så mon ikke kokosolie også går?!

      Svar
  10. Christina skriver

    11. august 2014 kl. 15:28

    Hvordan er kålsmagen?
    Jeg har længe lavet broccolibuketter med lidt olie og salt, men kun givet dem 5 min i ovnen – max. Ellers har de haft fået for meget kål-smag.
    Men nu anbefaler du 25-30 minutter – så forsvinder den kålsmag måske?

    Svar
    • Jane skriver

      12. august 2014 kl. 07:32

      Forsvindende lille kålsmag, synes jeg 🙂

      Svar
  11. Signe skriver

    11. august 2014 kl. 10:18

    Kan tilføje at stort set alke “fryse-grøntsager” også er gode på denne måde med olie og salt…de blir godt nok ikke så sprøde, men de smager rigtig dejligt og er er godt og hurtigt alternativ i en travl hverdag:-)

    Svar
  12. Maiken skriver

    11. august 2014 kl. 10:13

    Haps, dem laver jeg tit og regner med at smide dem på bordet i aften! Ofte høvler jeg en god gang friskrevet parmesan over når de kommer ud af ovnen, dét kan også anbefales 🙂

    Svar
  13. Rav Food skriver

    11. august 2014 kl. 10:12

    Sikke da en herlig opskrift, som jeg meget snart skal prøve. Hvor er jeg glad for at se, at du lader stokken sidde. Alt for mange mennesker kasserer broccolistokken, hvilket er ærgerligt – for der er jo masser af gode ting i den. Hvis jeg bare skal koge min broccoli eller bruge buketterne i en salat, skærer jeg stokken i små tern og svitser den til for eksempel en gryderet. Så går der ikke noget til spilde der 🙂
    Mange hilsner Kathe

    Svar
    • Birgit skriver

      12. august 2014 kl. 06:48

      Du har ret i at man da også skal bruge stokken. Jeg skærer den i skiver og koger den med lidt salt, når den er blød putter jeg en god skive smør i og blender. vupti …sovs eller suppe. hmm lækkert

      Svar
      • Jane skriver

        12. august 2014 kl. 07:34

        Dét lyder også lækkert, Birgit! 🙂

        Svar
  14. Stella skriver

    11. august 2014 kl. 08:50

    Hårh! De ser gode ud, disse broccolifritter. Jeg har jo i forvejen en svaghed for bønneditto, så hvis disse giver kamp til stregen, er jeg vist nødt til at prøve en portion i dag 🙂

    Svar
  15. Marianne Sørensen skriver

    11. august 2014 kl. 08:37

    Jeg kender opskriften dog med en lille tilføjelse af et par fint hakkede hvidløg.

    Svar
  16. Rikke skriver

    11. august 2014 kl. 08:28

    Hej
    Ved ikke om det er Google der driller, men det undre mig at der i kolonne til højre, når man kører lidt ned ligger en annonce for et trick til flad mave som linker til
    sundhedskostplaner.com. Jeg bliver nødt til at høre om det er noget du anbefaler, eller om det er en annonce som Google ligger ind på siden?
    Hver gang jeg scroller ned for at finde inspiration kommer den frem lige over bedste blomkålspizza.

    Svar
    • Jane skriver

      11. august 2014 kl. 08:32

      Det er Googles annoncer og ikke nogle, jeg vælger. I stedet vælger den annoncerne ud fra indholdet på siden og ud fra end færden på internettet. Jeg får fx sygt mange for rejser til Thailand. Jeg har ikke leget nok med til at finde ud af, hvordan jeg fravælger dem, men det er work in progress 🙂

      Svar
      • Mia skriver

        11. august 2014 kl. 08:54

        I skal slette jeres cookies i jeres indstillinger, da alt det reklame i får når i besøger forskellige websites er et udpluk af sider der relaterer til det i besøgt tidligere. Det er også en fordel at slette de cookies når man leder efter billig rejser, for siden du kigger på, “gemmer” hvad du har søgt på tidligere, og nogle sider er så smarte at hvis er er ude efter det samme hver gang, bliver det ikke billigere. Cookies er det man siger ok til hver gang man går ind på en hjemmeside. De er ikke farlige, men det kan være rart at slette dem engang imellem, så man er fri for flere Thailands forslag(som næsten er salt i såret når man er kommet hjem).

        Svar
        • Birgitte skriver

          11. august 2014 kl. 10:33

          Tak Mia 🙂 var ikke lige klar over, at man kan slette cookies og dermed slippe for de samme reklamer igen og igen…

          Svar
  17. Sussi Munk ensen skriver

    11. august 2014 kl. 08:15

    Hej hvor ser det lækkert ud, det skal prøves, elsker bønnefritterne 🙂

    Jeg lavede din leverpostej i går, og for hunnen hvor var er den lækker, tak for det. og lige til at gå til, vupti så var den lavet og klar til ovnen.. Jeg kom så hakkede champignon i og det blev den bestemt ikke dårligere af. Den kommer til at få en fast plads i mit køleskab..

    Svar
    • Rikke skriver

      11. august 2014 kl. 08:29

      …hov…leverposteg? Den har jeg ikke set, og kan ikke finde den. Vil du smide et link?
      Vh Rikke

      Svar
      • Jane skriver

        11. august 2014 kl. 08:33

        Leverpostejen er i Mæt & Slank 🙂

        Svar
        • Rikke skriver

          11. august 2014 kl. 09:11

          Whoops… Har alle dine bøger, og har tydeligvis læst opskrifterne sporadisk…tak!

          Svar
    • Jane skriver

      11. august 2014 kl. 08:32

      Sejt nok! Jeg må også snart lave leverpostejen. Det er alt for længe siden!

      Svar
      • Anita skriver

        11. august 2014 kl. 11:54

        Har du prøvet Jamies (ja, jeg kalder ham bare Jamie ;-)) kyllingeleverpate monstro? Mums for en lækkerhed. Her på dansk hos Louise: http://sukkersensitiv.dk/2014/05/kyllingeleverpate/

        Svar
        • Jane skriver

          12. august 2014 kl. 07:22

          Næh, det har jeg ikke. Men det skal jeg næsten, kan jeg fornemme 😉

          Svar
  • Følg mig på Facebook
  • Følg mig på Instagram
  • Følg mig på Twitter
  • Følg mig på Pinterest
Jane Faerber
OM MIG • KONTAKT • BØGER
Jeg hedder Jane, og det er mig, der blogger her på Madbanditten. Udover at blogge skriver jeg bøger og holder foredrag. Alt sammen om mad og sundhed og livet ind imellem.

TILMELD NYHEDSBREV OG MODTAG E-BOGEN FOR 0 KR

signup

KETO MADPLAN

keto

KICKSTART – ONLINE KURSUS

keto

BØGER OM KETO

keto

FØLG MED PÅ BLOGLOVIN

Follow

Emner på bloggen

© Madbanditten 2014 All rights reserved
logo
  • Om mig
    • Lær mig at kende
    • Kontakt
    • Mission Statement
    • Om Madbanditten og reklamepolitik
    • Privatlivspolitik
    • Foredrag
      • Eventkalender
      • Hvad handler mine foredrag om?
  • Bøger
    • Keto på 4 uger
    • KETO – Optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt
    • Mælkefrie Keto opskrifter (e-bog)
    • Sådan taber du dig (e-bog)
    • 5 hemmeligheder til vægttab med Keto (e-bog)
    • STRIKS LCHF – en praktisk guide (e-bog)
    • Low Carb Vegetar (e-bog)
    • MADGLAD – lær dit barn at elske rigtig mad
    • LCHF året rundt
    • LCHF – SPIS DIG MÆT & GLAD
    • LCHF – BRØD & KAGER
    • MÆT & SLANK – med LCHF
    • Madbandittens juleopskrifter (e-bog)
    • SHOP
    • International publications
  • Opskrifter
    • Keto opskrifter – Striks LCHF
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Tilbehør
    • Brød
    • Dejlige drikkevarer
    • Juice – greenies – smoothies
    • Kager
    • Desserter
    • Is-opskrifter
    • Lækkerier
    • Juleopskrifter
    • Nytårsmenu
  • Kickstart
  • KETO
    • Keto bøger
    • Kickstart
    • Keto vægttab: Resultater og billeder
    • Hvad er KETO?
    • Begynderguide til KETO
    • KETO vægttab
    • KETO Living
    • Forskellige typer KETO
    • Keto og kaffe
    • Keto og antiinflammatorisk kost
    • Keto uden mælkeprodukter
    • Keto og sødemidler
    • Keto og alkohol
    • Keto og frugt
    • KETO og kolesterol
    • Keto og sygdomme
    • Keto kostplan – kostplan til striks LCHF og ketose
    • Carnivore Diæten
    • Ketogen diæt til epilepsi
    • KETO produkter
    • KETO bøger og vægttabsforløb
    • KETO kildeliste
  • KETO madplan
  • Alt om Keto på 1 side
  • LCHF
    • Hvad er LCHF?
    • Forskellige typer LCHF
    • LCHF og overgangsbesvær
    • LCHF indkøbsliste
    • Gode LCHF-produkter
    • LCHF – fedt og kolesterol
    • Hvad er kolesterol?
    • Videnskabelige studier om LCHF
    • LCHF – generelle spørgsmål
    • Må jeg spise (….) på LCHF?
    • LCHF og fertilitet, graviditet og amning
    • Maveproblemer
      • Fordøjelse og maveproblemer
    • Videoføljeton
    • LCHF og træning
    • Udstyr
  • Vægttab
    • LCHF og vægttab
    • LCHF og ketose
    • Derfor taber du dig ikke…
    • STRIKS LCHF – ketogen LCHF
    • Gode tip til et varigt vægttab
  • Sukkerfri
    • Bliv sukkerfri!
    • 100% sukkerfri – en personlig historie
    • Hvad sker der, når vi spiser sukker?
    • Sødemidler