Pandekagekavalkade – 10 gode LCHF-pandekageopskrifter

I dag får du mine 10 bedste LCHF pandekageopskrifter!

Jeg kan huske, at jeg, da jeg først begyndte at ekserimentere med at lave pandekager uden mel, var den største pandekagespasser! Nøj, hvor har jeg haft mange forsøg, der er endt i skraldespanden i raseri, fordi de gik fuldstændig i stykker, når jeg prøvede at vende dem på panden.

Noget er sket siden da. Enten er jeg bare blevet mere ferm til at håndtere melfrie pandekager, eller også er jeg blevet bedre til at lave pandekageopskrifter.

I dette indlæg får du en kavalkade over min bedste pandekageopskrifter. Rubriceret efter sværhedsgrad med de nemmeste først. Here goes:

1. Kokospandekager med lakridscreme

2. Tykke, amerikanske pandekager

3. Proteinrige brunchpandekager

4. Proteinpandekager med kanel og rababerkompot

5. Bananpandekager

6. Æble-kanel pandekager

7. Nemme madpandekager

8. Gule madpandekager

9. Tynde pandekager uden mel

10. Pandekager med mandelmel

Sværhedsgrad er jo ikke nogen eksakt disciplin, så hæng dig ikke alt for meget i nummeret på listen.

Rigtig god fornøjelse med pandekagebagningen.

Luksusmorgenmad: Pandekager med mandelsmør - LCHF

Amerikanske pandekager- glutenfri og LCHF

Foto: Columbus Leth

Få hjælp og inspiration til sund livsstil

“Smukke billeder – tænderne løber voldsomt i vand og man får lyst til at afprøve dem alle”

Perfekt til Keto, Low Carb, LCHF og til dig der gerne vil spise sundt og lækkert!

Køb nu til 240,- (vejl. udsalgspris: 300,-): De bedste fra Madbanditten

22 kommentarer til “Pandekagekavalkade – 10 gode LCHF-pandekageopskrifter”

Skriv en kommentar

 1. Hej Jane! Jeg ville høre, om der er nogen af pandekagerne, man kan spise på striks LCHF, evt. med modifikationer?
  Mvh Tine

  Svar
 2. Hej Jane, tak for en super god blog. Er lige startet op med lchf og forsøger at leve striks her i starten. Er der nogle af pandekagerne, der kan spises under striks?

  Svar
 3. Jeg har luret at i også er glade for vafler og at man ofte(altid??) bare kan bruge en “tyk pandekage”opskrift i sit vaffeljern. Ved du om nogle af dem her er bedre end andre til vafler?

  Svar
 4. Kære Jane,

  Tak for en rigtig flot blog med en masse lækre opskrifter. Jeg har levet på LCHF gennem ca. 5 måneder, og jeg har det bedre end nogensinde før. Jeg har altid døjet meget med hovedpine, svimmelhed og ondt i maven og har været ved lægen SÅ mange gange, uden at han har kunnet finde en årsag til mine smerter. Efter jeg er begyndt på LCHF har jeg meget SJÆLDENT ondt i hovedet eller i maven. Min mave er ikke længere oppustet og jeg nyder at få så lækker mad. Det var svært i starten med LCHF, fordi jeg altid har været så fedtforskrækket. På LCHF har jeg endelig fået stabilt blodsukker og får ikke længere tunnelsyn. Min krop får nu det den har brug for, og det kan virkelig mærkes. Min hud er også blevet meget meget pænere at se på og hvis jeg får et lille sår, heler det meget hurtigere end før.

  Jeg håber du bliver ved med at blogge og komme med lækre opskrifter. Jeg er KÆMPE FAN af din blog !!!! Tak !

  Svar
 5. Hej Jane
  De sidste 35 år har været en lang slankekur og har alligevel taget. Jeg er så småt begyndt at gøre op med fedt forskækkelsen og begyndt at droppe kornprodukterne. Jeg er der ikke helt på lfhc endnu. Jeg skal lige have læst din bøger færdige, men jeg er på vej. Men jeg synes faktisk jeg kæmper med ikke at være sulten(manglende appetit). Det er lidt svært med familielivet når man ikke gider aftensmaden eller først bliver frokost sulten kl. 14. Min morgenmad består tit af 1-2 æg en lilleklat cremefraiche. Frokost salat med dressing eller måske lidt ost. Aftensmaden sprang jeg helst over.
  Mvh
  Mette

  Svar
 6. Ej, et tarveligt indlæg at lave! -nu er vi jo nødt til at få pandekager de næste ti dage!!! :-) ha ha
  Tak for al den tid du gider at bruge på at blogge, det er til stor hjælp og inspiration for os andre!

  Svar
   • Hej Jane
    Jeg er ny i LCHF og har prøvet flere af dine gode opskrifter fra dine bøger. Jeg har dog et problem – jeg har virkelig svært ved konsistensen af pandekagerne, kagerne & brødet, når det bliver lavet på Husk, kokosfiber m.m. Findes der overhovedet et alternativ, som ikke gør konsistensen så “mærkelig”? Jeg elsker brød normalt, så det er nok det, der er problemet – at man ikke kan få en rigtig erstatning for det.
    Håber du kan hjælpe den “kræsne” ;)
    KH
    Mette

    Svar
    • Det tror jeg desværre ikke. Brød bagt uden mel kommer aldrig i nærheden af almindeligt brød. Sorry :( Hvis det er en trøst, så kan man vænne sig til det… :)

     Svar
  • Jeg har også netop fundet ud af hvor man gør det. Sorry, det er mig, der spasser lidt rundt. Det nye design er stadig lidt nyt for mig ;-)

   Svar