Fejrer alt muligt med rabat på helsevarer

Der er altid noget at fejre! Vi kan fx fejre, at jeg ikke har nogen blødning i hjernen (det, synes jeg personligt, er en rimelige vigtig ting at fejre), men vi kan også fejre, at der i dag er fire uger, til denne blogger rejser ud på en lang og tiltrængt rejse. Jeg ville faktisk også have fejret, at vi har rundet 25.000 likes inde på Madbandittens Facebookside, for det er jo virkelig noget af et hjørne, men jeg er bagud med fejringen, for nu er vi allerede over 27.000. Men fedt, at I er så mange, der gider følge med!

Men fejre, det skal vi! Det er nemlig sådan, at du her lørdag og søndag kan få 10% på dit køb hos Viivaa. Så trænger du til at få fyldt lidt op i skabe og skuffer, så du kan komme i gang med at bage lækre kager fra min nye bagebog, jamen, så er det da nu, du skal slå til!

Her får du et kig på nogle af de hyppigst brugte produkter:

Rabat på helsevarer

Links til produkter herunder:

1. Kokosfibre

2. Mandelmel fra Funktionel Mad

3. SukrinMelis

4.  Sukrin Gold

5. Kokosolie med eller uden smag

6. Raw kakaopulver

7. Loppefrøskaller (HUSK)

8. Extra Creamy Kokosmælk fra Santa Maria

9 Kokossukker

Hvor køber man Pofiber?

 

 

Er du også en af dem, der har haft svært ved at skaffe Pofiber? Så kan jeg glæde dig med, at det begynder at blive nemmere nu. Flere helsekosts har fået dem i sortiment, heriblandt Viivaa.

 

 

 

Det kan også være, du trænger mere til at få fyldt op med andre sundhedsprodukter, og så kan du jo kigge på mine to uundværlige her.

Rabat på helsevarer

 

1. Vita Biosa: Urtedrik med probiotiske bakterier (mælkesyrebakterier), der smager som noget, nogen har kastet op, men som kan berolige selv den mest oprørte, sarte mave. Læs mere her: Fordøjelse og maveproblemer.

2. Cod Liver Oil fra Nordic Naturals: Uundværlig kilde til Omega 3-fedtsyrer i god kvalitet. Læs mere om hvorfor fiskeolie er en bedre kilde til omega 3 end hørfrøolie, rapsolie etc. nederst i dette indlæg.

 

 

Du kan også tage et kig i kategorierne for LCHF, PALEO, GLUTENFRI eller RAW FOOD og se, om der er noget, der frister!

 

SÅ HVAD GØR DU FOR AT FÅ RABAT?
Når du er færdig med at handle, indtaster du rabatkode MADBANDIT i gavekortfeltet, og så trækker den 10 % rabat fra dit køb. Rabatten gælder på ordrer over 200 kr. og altså kun lørdag og søndag i denne weekend!

 

NB: Dit køb udløser en lille kommission til mig, og på den måde er du med til at støtte mit arbejde her på bloggen, og for det vil jeg gerne sige stort TAK!

 

Årets julegave-idé❤️

120 lækre, sunde og mættende opskrifter til alle dagens måltider + lidt ekstra lækkert til de særlige lejligheder.

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

7 kommentarer til “Fejrer alt muligt med rabat på helsevarer”

Skriv en kommentar

 1. Jeg får at vide, at rabatkoden MADBANDIT er ugyldig – og jeg har bestilt for mere end 200 kr… har prøvet med både store og små bogstaver.

  Svar
  • Måske er det fordi du er gået direkte til bestilling. Du skal gå i “indkøbskurven” først (altså lægge varer i og så klikke dig ind i indkøbskurven øverst til højre). Her er der et gavekortfelt og en opdaterknap, som udløser rabatten :)

   Svar
  • Måske er det fordi du er gået direkte til bestilling. Du skal gå i “indkøbskurven” først (altså lægge varer i og så klikke dig ind i indkøbskurven øverst til højre). Her er der et gavekortfelt og en opdaterknap, som udløser rabatten :)

   Svar
 2. TAK for en super god og inspirerende blog!! jeg har et spørgsmål omkring kokospalme sukker. Der står at Tropical kokos blomst sukker er uraffineret. Hvor der så står at urtekrams er raffineret. Hvad er bedst?
  Og ved du om det er “candida venligt”?
  Vh Kristina A

  Svar