Vil du vinde en dag i køkkenet med mig?

Politikens Forlag har lavet en konkurrence, og jeg har kastet mig i grams og udgør præmien. Du og din bedste ven/veninde kan nemlig vinde en dag hjemme i mit køkken, hvor vi skal snakke LCHF og lave mad – og spise ikke mindst!

Men hvad skal du gøre for at deltage? Jo, ser du, konkurrencen foregår ovre på POLITIKENS FORLAGS FACEBOOKSIDE HEALTHY, så du skal drible derover og deltage. Du kan ikke deltage her på bloggen eller på Madbandittens FB-side. Den fangede du godt, ikke? Du skal over på Politikens Forlags HEALTHY-side!

 

Få hjælp og inspiration til sund livsstil

“Smukke billeder – tænderne løber voldsomt i vand og man får lyst til at afprøve dem alle”

Perfekt til Keto, Low Carb, LCHF og til dig der gerne vil spise sundt og lækkert!

Køb nu til 240,- (vejl. udsalgspris: 300,-): De bedste fra Madbanditten

5 kommentarer til “Vil du vinde en dag i køkkenet med mig?”

Skriv en kommentar

  1. Jamme jeg vil så gerne vinde! :D
    For det første: Jane er gået hen og blevet min Guru og redning :) har fået en stofskiftesygdom (for lavt stofskifte) og forhøjet kolesterol. Havde pludselig (eller ihvertfald uden jeg helt bemærkede det) over 10 kilo på! Besluttede mig for at NU skulle det være! Klassisk nytårsfortsæt ;) og har siden D. 2. januar kørt LCHF med 3-4 ‘slips’ hvor jeg skulle ud og ikke havde lyst til at være asocial :) MEN – det korte og det lange er at jeg indtil nu har tabt 7,5 kilo :)) Heg trænger dog til at blive inspireret idet min kost er for ensidig :)
    For det andet: jeg har en veninde som ville have SÅ meget glæde og gavn af LCHF men hun kan ikke rigtig komme igang – er glad for mad men spiser alt for meget kage og kulhydrat i det hele taget :) Derfor ville det være så utroligt fantastisk at tilbringe en dag i Jane’s selskab :) mange hilsner fra Narianne (og Cristina) :)

    Svar