Små nemme Snickers-stykker

Først og fremmest TAK for jeres massive deltagelse i konkurrencen om at vinde en af mine bøger. Jeg tror, jeg bliver nødt til at trække en ekstra vinder eller to med den interesse! Interessen for at dyste om en plads i Masterchef, var til gengæld ikke overvældende! Er I bange? Hvis I er, skal jeg være den første til at forstå det! Jeg havde nær fået hjertestop, da jeg fik e-mailen med “Masterchef” i emnefeltet, og jeg var død-lettet over, at det var en af jer og ikke mig, der skulle deltage. Men kom nu! Der må være flere dygtige amatørkokke derude!

NB: KONKURRENCEN ER AFSLUTTET OG VINDEREN FUNDET!

Men nu til det vigtige: Chokolade! Det er jo fredag! De hjemmelavede Snickers, som vi allesammen kender og elsker, smager jo fuldstændig herligt, men de tager tid at lave. Og hvad nu, hvis man ikke lige har den tid til rådighed? Jamen, så laver man da bare lynhurtige Snickers-stykker! De smager TOTALT meget af Snickers (siger en, der ikke har spist en Snickers i årevis. Jeg kunne tage fejl – bær over med mig her). Men de smager MEGA-godt. Det gør de!

Snickers-stykker LCHF

LCHF chokoladefest

Udover Snickers-stykker har du på dette billede frosne banan-bidder med chokolade og kokos og de hjemmelavede påskeæg.

Indlægget indeholder affiliatelinks.

snickersstykker LCHF

Små nemme Snickers-stykker

Udskriv Pin
|

Ingredienser

Sådan gør du

 • Smelt chokoladen i vandbad og rør kokosolien heri. Du kan godt udelade kokosolien, men den giver bare lige den der ekstra cremede konsistens. Læg et stykke bagepapir på et fad og fordel peanuts herpå. Hæld nu den smeltede chokolade over og rør det lidt rundt. Lad gerne lidt peanuts stikke op over chokoladen, det ser kun hyggeligt ud.
 • Sæt i køleskab eller fryser, indtil chokoladen er stivnet. Tag ud, bræk eller skær i rustikke stykker og server. Hvis du er bare en lillesmule som mig, vil du ikke kunne styre chokoladespiseriet her. Så gode er de! Så sørg derfor for, at du har nogle at dele med!

Trænger du til en frisk start?

Få masser af inspiration til sunde, nemme og velsmagende retter med min nye bog.

Perfekt til dig, der spiser Keto, Low Carb eller som bare gerne vil undgå sukker og mel.

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

21 kommentarer til “Små nemme Snickers-stykker”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Den opskrift skal så meget prøves af! Og bonus, at den er så simpel, at jeg vil kunne huske den i hovedet, så jeg ikke behøver at slå op hver gang … :) :) :)

  Svar
 2. Jeg ønsker min søster vinder :-)
  Hun har to små børn under 3 og gør hvad hun kan for at være på lchf. Hun fortjener lidt inspiration :-)

  Svar
 3. Nam nam, elsker ideen om snickers chokolade + peanuts + karamel, men produktet selv er noget junk, så denne er som sendt fra (mad)himlen

  Svar
 4. Først kanon gode hjemmeside og bøger som du har lavet.

  Ang. chokolade, hvad for noget chokolade er bedste at bruge hvis man feks. vil prøve at lave dine lækre Snickers-stykker?

  Svar
 5. Opbevarer du din kokosolie på køl eller ude? Jeg har min i køleskabet og der bliver det helt hårdt og umuligt at tage en tsk fra. Tror det er forkert?

  Svar
 6. Det lyder altså godt.. jeg er vist bagud. Jeg går stadig og drømmer om den dag jeg vil forsøge med påskeæggene. Jeg er nok bare langsom, for alle ingredienser er i hus – de skal bare blandes sammen…
  På den anden side, har jeg sikkert bedre af at vente :)

  Svar
 7. De ser lækre ud! Tror du man kan bruge smør i stedet for kokosolie – for en lidt mere salt smag? Tak for mange gode opskrifter

  Svar