Jeg troede egentlig, at sæsonen for de fine gule beder var forbi, så da jeg faldt over en pose i supermarkedet, skyndte jeg mig at købe den. Jeg elsker deres smukke indre med den flotte gule farve og de fine ringe. De pynter jo på ethvert bord.
De har jo forrygende smag i sig selv, så jeg gjorde faktisk ikke andet ved dem end at skrælle dem og skære dem i så fine skiver, jeg kunne. Herefter dryssede jeg dem med lidt friskhakket mynte og blåbær. Ingen dressing, bare helt plain. Det smagte pragtfuldt!
Sådan lidt aparte spiste vi de fine gule beder som en lille forret til boller i karry – serveret på ægte husmandsmanér med gryderne på bordet og det hele! Boller i karry var min livret som barn. I dag synes jeg, de der kogte kødboller er et lidt nasty bekendtskab, men mine børn elsker dem (Silas spiser dem også gerne til morgenmad, men mere om det en anden dag). Det er en fornøjelse at se sine børn skovle blomkålsris indenbords sammen med den gode, fede og velsmagende karrysovs. Opskriften på boller i karry er fra Mæt & Slank med LCHF.
Og det var alt, hvad min tid rakte til i dag. Når tiden bruges på at besvare mails og kommentarer, er der mindre tid til blogging. Regnestykket, der ikke går op! I morgen går turen til Jylland , og i dag har jeg et spændende interview på programmet. God dag til jer!
Vi elsker boller i karry hjemme hos os – det er min søns absolutte favorit, og moren og faren kan også lide det. Og så er det fryseegnet hvilket er et ekstra plus 😉
Men blomkålsris kan jeg simpelthen ikke få min søn til at spise 🙁 – så han får alm. ris til…Synes din næste bog skal være noget med LCHF og børn 😉
Glæder mig til at høre dig til foredraget i aften 🙂
Jeg er heller ikke til kogte kødboller, så jeg steger runde deller i stedet og laver sovsen for sig. Mums for hele familien 😉
Jeg vil bare lige hurtigt tippe om, at kødbollerne nemt kan skiftes ud med fiskeboller 🙂 jeg laver dem af fiskefars fra fiskehandleren. Halvt alm og halvt laksefars, blander, triller og dumper dem direkte i karrysovsen. Det er bestemt en ret, der også bliver skovlet ind herhjemme 🙂 og selvom nogle måske vil mene, det ikke er lchf, så tilsætter jeg også gulerodstern og æbletern 🙂
Jeg plejer at bage kødbollerne, så bliver de ikke så væmmelige! Så skal de bare i sovsen kort inden servering 🙂 resten af hjemmet har også godkendt denne metode (eller også har de bare ikke opdaget det.. :o)