Forårsoverraskelse: Ny bog på vej!

Okay, det er rimelig svært at holde noget hemmeligt for jer! I går alene fik jeg seks henvendelser fra jer derude om, hvorfor der var en tredje bog i forsalg på Saxo.com med mit navn på, når jeg ikke havde sagt noget om, at der var en ny bog på vej. Well…

For det første har jeg haft for travlt med at skrive bogen, udvikle opskrifter, teste dem, være i fotostudie og tage billeder af dem og spise mig mæt & rundkindet i megalækre kager. Og for det andet er jeg lidt gammeldags på den facon, at jeg godt kan lide at have underskrevet papirerne, inden jeg offentliggør den slags nyheder.

Men den er god nok! Vi har lavet en LCHF-bog, som samler de bedste brød- og kageopskrifter fra mine to første bøger, og så har vi puttet ca. 18 nye opskrifter i. Vi har knoklet med den, siden vi satte sidste punktum i MÆT & SLANK MED LCHF, og derfor kan vi også allerede sende den på gaden d. 28. marts, hvilket jo er lige om lidt. Det er så også dagen før min fødselsdag, og på den måde lykkedes det mig at udgive 3 bøger, imens jeg var 36. Så hvis nogen har tænkt, at jeg vist havde lidt travlt, eller undret sig over, hvorfor der ind imellem bliver stillet spørgsmål, som jeg ikke får besvaret, så ligger en del af forklaringen altså der.

LCHF - BRØD & KAGER

Bogen her er en kogebog og ikke en livsstilsbog, som de to andre. Her er altså ingen lange teoriafsnit, omend jeg lige fik et par sider at boltre mig på, men denne er altså primært bare en glad bagebog. Den rækker ud til dem, der gerne vil bage uden mel, gluten, sukker og gær – uanset hvilken kost de spiser til dagligt. Vil du læse mere om bogen, kan du gøre det HER.

Og nu må denne forfatter tilbage til arbejdet! Jeg skal lave morgenmad i Go’Morgen Danmark i morgen tidlig og i morgen aften skal jeg give foredrag i Munkebo. Begge dele kræver altså lige lidt forberedelse ;-)

Årets julegave-idé❤️

120 lækre, sunde og mættende opskrifter til alle dagens måltider + lidt ekstra lækkert til de særlige lejligheder.

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

51 kommentarer til “Forårsoverraskelse: Ny bog på vej!”

Skriv en kommentar

 1. Stort tillykke med din nye bog.
  Jeg startede LCHF for en måned siden, og jeg er bare solgt til den livsstil. Jeg købte straks dine to foregående bøger, og nu skal den næste også købes Glæder mig allerede.

  Svar
 2. Jamen altså, det er jo ved at tage helt overhånd med alle de bøger! :) Tillykke med det – og held og lykke med GodmorgenDanmark. Jeg må gøre en undtagelse og tænde for det, selvom jeg ellers hader morgentv :)
  Kh Louise

  Svar
 3. Tillykke med din nye bog!
  Er der kun opskrifter omkring brød og kager i, eller er der også almindelige opskrifter på mad? :-)

  Svar
 4. Åh, hvor fint Jane. Jeg håber at den også udkommer som e-bog
  så vi udenlands også kan få den fluks :-) er meget spændt!!

  Svar
 5. Sejt gået Jane!! :)
  Undrede mig lige over: hvorfor er gær ikke LCHF? Ud over at man aldrig rigtig bruger det i nogle opskrifter er det så specielt “high carb”?

  Endnu engang tillykke med bøgerne, vi er blever meget glad for vores nummer to også :)

  Svar
  • gær virker ved at danne co2 bobler pga af at gæret spiser sukkerstoffer i dejen (groft sagt). Når LCHF deje tilnærmelsesvis ikke indeholder sukker/stivelse, så vil gæren hurtigt dø og blot efterlade en kedelig sur og gæret bismag.

   Svar
 6. Tillykke, har allerede dine to første bøger, og har allerede forbestilt din nye bog i dag ;-).

  Kan kun sige wauw, efter at have startet på LCHF, så har jeg ingen mavesmerter mere ;-)

  Svar
 7. DU ER FOR SEJ! (men du ved du, jeg synes)
  Lækker bage-kage-bog der ;)
  Ih, jeg møder alt for tidligt – skal jo se dig i go’ morgen danmark :D You will rock that show.
  KH
  – frk. sveske

  Svar
 8. Tillykke med den lille ny som er på vej :-)
  Lige et spørgsmål. Jeg ser ofte LCHFere være imod Gluten uden jeg dog helt har forstået hvorfor.
  For gluten allergikere er det helt forståeligt, men eller skulle gluten nedbrydes i kroppen som alle andre proteiner (så altså alt med måde). Udrenset gluten indeholder ca 3% kulhydrat og der skal normalt bruges 1-2 spsk for at gøre et lidt kompakt og ægget lchf brød lækkert. Derfor undrer det mig også at(om ikke andet liberale) LCHFere ikke bruger gluten mere i bagværk.

  Hvad er dine tanker omkring dette?

  Svar
  • Tjah, det er da et godt spørgsmål. For de flestes vedkommende er det nok et spørgsmål om, at man ikke har lyst til at invitere gluten ind i kosten, når først man har mærket, hvor godt det føles i kroppen og maven uden. Problemerne med gluten går jo desuden langt ud over kulhydrater og blodsukkerstigning. Gluten beskadiger indersiden af tarmen, hvilket gør det sværere at optage vitaminer og mineraler fra kosten, og er også sat i forbindelse med humør- og adfærdsforstyrrelser, hudproblemer etc. Jeg vil tro, at mængder også spiller en rolle her, men hvor den grænse går, ved jeg ikke. Selv tåler jeg ikke gluten og rører det aldrig (med vilje) :)

   Svar
   • Hej Jane,
    Tak for svaret. Umiddelbart så er de nævnte påvirkninger fra gluten, som jeg har forstået det, kun nogen man har hvis man har den såkaldte celiac disease. Det er det godt nok mellem 2-5% af verdens befolkning (primært vesterlændinge) der har, men stadig der, er det kun de mest ramte af dem som har f.eks. skader/belægninger på tyndtarmen pga. af det (og kun ved stort indtag).
    Jeg har ikke været længe nok uden gluten endnu til at kunne sige med sikkerhed om at det har en indvirkning på min velvære eller ej. LCHF kosten jeg spiser (relativt strikt) har givet mig velværen og har fjernet gluten fra min hverdag. Jeg tror dog ikke nødvendigvis at det er den som har givet mig søvnløse og urolige nætter, oppustethed (det får jeg f.eks. også at LCHF brødet fra din side) osv.
    Jeg planlægger at eksperimentere med Gluten i næste måned for at se hvordan det påvirker min krop, og så er jeg spændt på at se hvad det fører til. Hverken konen eller jeg har celiac disease eller gluten allergi (begge er testet for disse ting) så det burde kunne give et ret klart billede af hvordan det påvirker vores krop.
    Anyways, tak for svaret, en god blog, bøger osv.
    Vi ses i Aabybro til foredraget :-)

    Svar
 9. Whaaaat!?? Ej, hvor er du bare for vild :-D Tre bøger på ét år – og ikke bare tre bøger, men tre bestsellere (for det bliver denne med garanti også!). Seje kvinde, altså :-) T

  Svar