Hej mand – mangler du en julegave til fruen?

DETTE INDLÆG ER TIL MÆNDENE, SÅ KVINDER – I SPRINGER BARE DETTE OVER!

Hej mandlige læser

Jeg ved godt, at du er i undertal her på bloggen, hvor det mest er os kvinder, der piller navle og debatterer sundhed til hudløshed. Og du er måske i virkeligheden lidt ligeglad med sundhed, du vil bare gerne have noget ordentlig mad på bordet derhjemme. Måske går du i dit stille sind og synes, at de mange salater med perlespelt og mager dressing sammen med det tørre kyllingebryst uden skind er lige glædesløst nok, og du tænker måske, at det kunne være fedt (høhø) at få noget ordentligt kød på tallerkenen. Altså den slags kød, der smager af noget, fordi det har en god fedtmarmorering. Måske oven i købet serveret med en god flødesovs – af ægte piskefløde! Eller hvad med morgenmaden? Tænk, at blive mødt med en lækker omelet stegt i smør og fyldt med fed ost fremfor den daglige skål med havregryn med rosiner og skummetmælk. Og tænk, hvis det samtidig kunne give dig en gladere hustru derhjemme!

Nu ved jeg jo ikke, om det forholder sig sådan, men måske gør det. Så mand, står du og mangler en julegave til fruen, som samtidig kan hjælpe til, at du får flødesovs, kød og fede oste tilbage på tallerkenen, så har jeg en virkelig god idé lige her:

SPIS DIG MÆT & GLAD

Det her er jo ikke noget, jeg griber ud af den blå luft. I den sidste tid er andelen af mænd, der køber en signeret kopi af min bog steget med 3-400%. Og det synes jeg da er ganske fantastisk. Ofte er der en lille kommentar med om at “bogen er til min kone, men jeg glæder mig nu også selv til at læse den”. 

Hvis nu du synes, at det er synd, at jeg skamferer den smukke bog med mine kragetæer, kan du købe et helt rent og fint eksemplar i boghandlen eller på nettet. Læs mere om bogen HER.

Happy shopping! :-)

Få hjælp og inspiration til sund livsstil

“Smukke billeder – tænderne løber voldsomt i vand og man får lyst til at afprøve dem alle”

Perfekt til Keto, Low Carb, LCHF og til dig der gerne vil spise sundt og lækkert!

Køb nu til 240,- (vejl. udsalgspris: 300,-): De bedste fra Madbanditten

6 kommentarer til “Hej mand – mangler du en julegave til fruen?”

Skriv en kommentar

 1. Hej Jane.
  Har nu også bestilt den nye bog, og glæder mig til at modtage den. Jeg fik også en signeret bog sidst ;-)
  Tænkte om du evt har en god opskrift på en god jule-fløde-brunsovs?
  Kh.
  Lisbeth

  Svar
  • Hej lisbeth – den bog, du har bestilt her hos mig er altså den gamle og ikke den nye. Jeg sælger ikke den nye, som først udkommer til januar….

   Mht. julesovs, så laver jeg den bare af stegesky fra hhv. and/flæskesteg og spæder op med lidt fløde!

   Svar
 2. Jeg synes egentlig det er lidt sjovt, at den mad de fleste af os godt kan li’, også viser sig at være den vi har det bedst af! Måske er det derfor vi bedst kan li’ den? Kroppen prøver måske på en pæn måde at fortælle os, hvad den behøver? Konen og jeg kom til at tale om det her med fed mad. Nogle mener jo, at de ikke kan tåle fed mad – så får de problemer med galden. Der er det lidt interessant, at grunden til at de får problemer, højst sandsynligt er fordi deres galde ikke er vant til at være på arbejde! Hvis man til stadighed spiser fed mad, så er galdeblæren på arbejde hele tiden og får ikke et chok når der så kommer noget fedt. Og eftersom der hele tiden er en fin gennemstrømning i galden, så dannes der som regel heller ikke galdesten. Jamen, hvor godt kan det lige være?

  Svar
 3. Hvor er du skøn! You crack me up:-) Stort ja til at de stakkels mænd kan slippe for skummetmælk og tør salat. Min mand er i hvert fald henrykt over den drejning maden har taget her i hytten – børnene ligeså. Ah, flødesovs – sikke maden smager!

  Svar