Easy Peasy Pancakes (nemme madpandekager)

Disse nemme madpandekager skal du prøve. Udover at være nemme smager de godt og mætter godt. Og de indeholder ingen kornprodukter.

Nemme madpandekager – gode som wraps

De nemme madpandekager her er egentlig bare en variant over de gode keseplätter. Her bare i en tyndere version, så de kan bruges som wraps i madpakken. Og så lavet med salt i stedet for sødning forstås.

De er relativt nemme at lave men som altid skal den første pandekage gå i stykker. Det er et kors for min forstand, at det skal være sådan.

Men tag sådan en madpandekage her og rul den med skinke og ost fx. Det smager altså skønt, både lunt og koldt.

Tynde pandekager uden mel - glutenfri og LCHF

Easy Peasy Pancakes (nemme madpandekager)

Udskriv Pin
6 stk
|

Ingredienser

Sådan gør du

  • Blend hele balladen, så dejen er klumpefri og steg dem på panden i smør eller kokosolie.
  • Jeg har fundet et trick til at vende flade pandekager. I kender det sikkert allesammen, men her kommer det alligevel. Jeg løfter pandekagen ude i den ene side, når jeg vil vende den.
  • På den måde ryger evt. tilbageværende pandekagedej ned på panden, og så lægger jeg pandekagen ned oven på det. Jeg ved ikke, om den forklaring giver nogen mening, men det giver stor mening, når man står der ved panden!
Nemme madpandekager LCHF

Jeg fandt et gammelt billede af en portion af de samme pandekager. Dengang lavet uden chiafrø. Og med klipklappere. Åh, der er lang tid til man skal gå i klipklappere igen…

Madpandekager - wraps - LCHF

Få hjælp og inspiration til sund livsstil

“Smukke billeder – tænderne løber voldsomt i vand og man får lyst til at afprøve dem alle”

Perfekt til Keto, Low Carb, LCHF og til dig der gerne vil spise sundt og lækkert!

Køb nu til 240,- (vejl. udsalgspris: 300,-): De bedste fra Madbanditten

72 kommentarer til “Easy Peasy Pancakes (nemme madpandekager)”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Hej Jane.
    Jeg har et spørgsmål vedr. fedtstof.
    Hvorfor bliver “Kærgården” anbefalet ikke at bruge.?
    Det er jo trods alt bare en blanding af to rene fedtstoffer: smør og rapsolie.
    Mvh. Jeanne

    Svar
    • Rapsolie er en mindre god fedtkilde end smør og derfor giver det ingen mening at vælge Kærgården, når man kan få et produkt uden.

      Svar
    • Hej Tina
      Ja det tror jeg såmænd sagtens de kan. Men put madpakkepapir imellem, så de ikke klistrer helt sammen.

      Jeg vil tro de holder en lille uges tid i køleskab. 5-6 dage måske. Jeg ved aldrig sådan noget. Jeg spiser alt der ikke ser eller lugter dårligt – haha!

      Svar
  2. Hej Jane
    Jeg er for nyligt gået over til at spise gluten- og laktosefrit. Har dog bøvlet en del med fejlslagne bageoplevelser ?
    Men en kollega anbefalede din side og i dag fik vi madpandekagerne her til aften. Og sikken en succes ? selv min meget mad-konservative mand spiste dem med stor appetit. Bagte samtidig kernebrødet. Det har jeg bagt før og jeg elsker det.
    Jeg glæder mig til, at jeg skal prøve flere af dine bageopskrifter!
    Og den første pandekage gik i stykker. Det skal bare være sådan!

    Bh
    Tina

    Svar
    • Nåårh hvor fantastisk! Og ja, der er noget at vænne sig til med sådan en omvæltning.

      Og typisk med den første pandekage???‍♀️

      Svar