Vinderne af Karma-konkurrencen

Sikke en interesse i at vinde et eksemplar af min bog i Karma-konkurrencen, og hvor har det været dejligt at læse om alle de mennesker i jeres liv, som I gerne ville hjælpe. Jeg har plukket de tre vindere. Deres historier kan I læse her nedenfor. Vinderne får direkte besked.

LCHF - SPIS DIG MÆT & GLAD

Elisabeth Mortensen
Hej Jane.

Tusind tak for dette dejlige tilbud, der endda også kommer med yderligere god karma.
Hvis jeg er så heldig at blive udtrukket, så skal min lillesøster have en bog. Hun og hendes mand har forsøgt i 5 år at få barn, men intet lykkes.
Jeg er målløs over at lægerne ikke går mere ind i kostvejledning, når kvinder/par henvender sig med fertilitetsproblemer.
Jeg blev selv gravid, efter at have spist efter KISS principperne, men skiftede efterfølgende til LCHF og har aldrig haft det bedre.
Jeg er af den overbevisning, at samfundet kunne spare mange penge i forhold til livsstilssygdomme, ved en kostomlægning til LCHF, men også i forhold til ufrivillig barnløshed, som er en vanskelig situation for alle parter og kan afhjælpes så “nemt” ved hjælp af den rigtige vejledning.
Mange varme hilsner og ønsker om en god weekend.
Elisabeth

Elisabeth, der er en bog til din lillesøster! Den slags historier rører mig altid. Jeg har selv været igennem opslidende fertilitetsbehandlinger og ved hvor hårdt det kan være. Selvom det er mange år siden nu, sker det ind imellem, at jeg spekulerer på, om det mon havde set anderledes ud, hvis ikke min kost havde været ekstremt fedtfattig og kulhydratrig.  

 

Nina
Hvis jeg vinder, skal min kæreste have den. Han er storforbruger af alverdens “kemi-mad”. Lätta, tube-mayonnaise, salatdressinger osv. Og gerne Light-udgaver.
JEG kan ikke overbevise ham om, at det er noget skidt, men det tror jeg din bog kan!
Og så er der jo den bonus, at jeg samtidig selv får glæde af den – og jeg kan så måske slippe af med min sukkerafhængighed og lave meget sundere mad til min datter :)

At verden får en Lätta-forbruger mindre, synes jeg, er en bog værd!

Line Andersen
Jeg mener at min mor, skal være den heldige vinder af denne bog. Hun har i årevis kæmpet med overvægt og forsøgt sig med diverse (strenge) slankekure: Kålsuppekuren, De danske vægtkonsulenter, Dukan osv. Har det ene år tabt sig gevaldigt og det næste taget det hele på igen. Sidste år blev hun tilmeldt et slankehold i vores by og tabte sig de 15 kilo hun længe havde drømt om. Nogle af kiloene er desværre vendt tilbage og kampen for at holde vægten er hård – en trist slankekur, hvor mange produkter og fødevarer forbydes er surt og demotiverende! En kedelig, tør salat uden dressing og smagsløs kylling som kun må koges mætter ikke – hverken fysisk eller psykisk. Det fører i stedet til at slikskabet kort tid efter åbnes og tømmes i løbet af en aften. Desuden er en svingende vægt, dårligt søvnmønster, en konstant sult, svigende blodsukker samt en hyppig og ENORM trang til søde sager formentlig også nogle af faktorerne til, at min mor (og egentlig også jeg) af og til falder tilbage i gamle “vaner” og ser bort fra de strenge kure og kostråd.

Det jeg mener at min mor (og jeg) behøver er nogle ernæringsmæssige tiltag, som kan dæmpe stress og dårlig samvittighed over det uhensigtsmæssige kostindtag, som oftest er det man vælger, da strenge slankekure og kostråd nærmest er umulige at følge en travl hverdag.

Ud fra ovenstående er jeg sikker på, at det vil skabe stor glæde og harmoni i min mors hverdag, hvis hun kan spise sig mæt og glad :)

Vejen til helvede er belagt med slankekure. Håber, din mor får glæde af en livsstilsomlægning i stedet! 

Den eneste Low Carb-kogebog, du behøver

Low Carb-Keto-LCHF. Kært barn har mange navne. Få styr på forskellene og få samtidig 120 af mine bedste opskrifter til alle dagens måltider. Perfekt til at lave ugens madplan og tage med i køkkenet

Find bogen her: De bedste fra Madbanditten

3 kommentarer til “Vinderne af Karma-konkurrencen”

Skriv en kommentar

  1. Hvor er det fantastisk!! Er sikker på at min mor bliver rigitg glad! Og mon ikke jeg får lov at kigge en smule i bogen og blive inspireret! ;) Den skal nok komme til at bringe megen glæde!!! :D

    Svar