Vil du være LCHF-testperson og coaches af mig?

Magasinet Q vil lave en stor artikel om livsstilsændringer og teste forskellige livsstile, hvoraf den ene er LCHF. Forsøget foregår over tre måneder startende fra 1. juli. I  den periode bliver du fulgt tæt og coachet af mig, og sammen guider vi dig igennem de første tre måneder af din nye livsstil. Du skal stille op til før- og efterbillede og interview til magasinet. Artiklen stiller skarpt på de aspekter, der er ved at starte en ny livsstil og ikke kun på antal kilo tabt, men det ville være fedest, om der var forskel på før- og efterbilledet, ikke?

Lyder det spændende? Så skal du virkelig spidse ører nu.

 

For at deltage skal du:

¤ Læse dette indlæg grundigt.

¤ Være kvinde mellem 30-45 år.

¤ Have tid og lyst til at dedikere dig til en livsstilsændring fra juli-september.

¤ Bo i Københavnsområdet eller være villig til at tage turen til hovedstaden til de møder, vi aftaler.

¤ Selv betale for mad, transport og andre omkostninger ved forsøget

 

Til gengæld får du gratis hjælp og coaching af mig til at kickstarte din nye LCHF-livsstil!

 

Hvordan? Hvad gør jeg?

Send en kort mail til mig på madbanditten[@]gmail.com i dag (du har til midnat!) med en kort beskrivelse af, hvem du er, hvilke udfordringer du har pt. med din kost, dit liv og dit helbred, og hvorfor vi to skal samarbejde om dette. Angiv også gerne din alder, højde og vægt, og om du tager medicin for noget.

 

Et par sidste noter:

¤ Jeg vælger en testperson, som får besked i morgen. Jeg sender ikke mail retur til de andre. Min tid rækker desværre ikke til det.

¤ Du forpligter dig ikke til at spise LCHF resten af dit liv, men jeg kan lige så godt advare dig om, at der er risiko for, at du kommer til at ville det ;-)

 

Jeg har aldrig prøvet den slags før, og jeg glæder mig meget til det! Tænk, hvad vi kan udrette sammen!

 

 

Få hjælp og inspiration til sund livsstil

“Smukke billeder – tænderne løber voldsomt i vand og man får lyst til at afprøve dem alle”

Perfekt til Keto, Low Carb, LCHF og til dig der gerne vil spise sundt og lækkert!

Køb nu til 240,- (vejl. udsalgspris: 300,-): De bedste fra Madbanditten

28 kommentarer til “Vil du være LCHF-testperson og coaches af mig?”

Skriv en kommentar

 1. Hej Jane.
  Jeg er helt ny på din blog, men synes det hele lyder super spændende. Jeg har lige købt din bog og er spændt på at komme i gang. Ville meget gerne følge et forløb med dig. Alderen passer :)

  Svar
 2. Hej Jane

  Villedt meget gerne være den der blev valgt. Har haft 3 blodpropper oghar brug for hjælp til at lære at omlægge mine gamle vaner til nogle nye sunde vaner. Er dog snart 50 år men behovet er der meget.

  Vh Anne Marie.

  Svar
 3. Blev helt glad og tænkte på at melde mig til Q og så skal man være under 45 år! Hvorfor mon det?
  vh Helle J.

  Svar