Madbanditten

LCHF - Madbanditten
  • Om mig
    • Lær mig at kende
    • Kontakt
    • Mission Statement
    • Om Madbanditten og reklamepolitik
    • Privatlivspolitik
    • Foredrag
      • Eventkalender
      • Hvad handler mine foredrag om?
  • Bøger
    • Keto på 4 uger
    • KETO – Optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt
    • Sådan taber du dig (e-bog)
    • 5 hemmeligheder til vægttab med Keto (e-bog)
    • STRIKS LCHF – en praktisk guide (e-bog)
    • Low Carb Vegetar (e-bog)
    • MADGLAD – lær dit barn at elske rigtig mad
    • LCHF året rundt
    • LCHF – SPIS DIG MÆT & GLAD
    • LCHF – BRØD & KAGER
    • MÆT & SLANK – med LCHF
    • Madbandittens juleopskrifter (e-bog)
    • SHOP
    • International publications
  • Opskrifter
    • Keto opskrifter – Striks LCHF
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Tilbehør
    • Brød
    • Dejlige drikkevarer
    • Juice – greenies – smoothies
    • Kager
    • Desserter
    • Is-opskrifter
    • Lækkerier
    • Juleopskrifter
    • Nytårsmenu
  • Kickstart
  • KETO
    • Keto bøger
    • Kickstart
    • Keto vægttab: Resultater og billeder
    • Hvad er KETO?
    • Begynderguide til KETO
    • KETO vægttab
    • KETO Living
    • Forskellige typer KETO
    • Keto og kaffe
    • Keto og antiinflammatorisk kost
    • Keto uden mælkeprodukter
    • Keto og sødemidler
    • Keto og alkohol
    • Keto og frugt
    • KETO og kolesterol
    • Keto og sygdomme
    • Keto kostplan – kostplan til striks LCHF og ketose
    • Carnivore Diæten
    • Ketogen diæt til epilepsi
    • KETO produkter
    • KETO bøger og vægttabsforløb
    • KETO kildeliste
  • KETO madplan
  • Alt om Keto på 1 side
  • LCHF
    • Hvad er LCHF?
    • Forskellige typer LCHF
    • LCHF og overgangsbesvær
    • LCHF indkøbsliste
    • Gode LCHF-produkter
    • LCHF – fedt og kolesterol
    • Hvad er kolesterol?
    • Videnskabelige studier om LCHF
    • LCHF – generelle spørgsmål
    • Må jeg spise (….) på LCHF?
    • LCHF og fertilitet, graviditet og amning
    • Maveproblemer
      • Fordøjelse og maveproblemer
    • Videoføljeton
    • LCHF og træning
    • Udstyr
  • Vægttab
    • LCHF og vægttab
    • LCHF og ketose
    • Derfor taber du dig ikke…
    • STRIKS LCHF – ketogen LCHF
    • Gode tip til et varigt vægttab
  • Sukkerfri
    • Bliv sukkerfri!
    • 100% sukkerfri – en personlig historie
    • Hvad sker der, når vi spiser sukker?
    • Sødemidler
Hjem » Opskrifter » Dessert » Lakrids-is – helt uden sukker og sødestoffer

Lakrids-is – helt uden sukker og sødestoffer

16. juni 2013 af Jane Faerber 71 kommentarer

lakrids-is uden sukker eller sødemidler

Denne lakrids-is er lavet helt uden sukker eller sødning.

Jeg er i evig konflikt med det her sødning. Jeg tror simpelthen ikke på, at vi vinder noget ved at erstatte vores gamle sukkerforbrug 1:1 med diverse sukkererstatninger.

Jeg synes virkelig ikke, at træerne vokser ind i himlen med alle de her forskellige – mere eller mindre – naturlige sødemidler, der findes.

Læs mere her: Guide til sødemidler

Ofte vil jeg hellere bruge lidt frugt til at søde med og så tage de ekstra kulhydrater med, men i øjeblikket lægger både Søren og jeg krop til et ketose-eksperiment herhjemme, og så er der ikke lige plads til frugt. Derfor lavede jeg helt sukker- og sødnngsfri is i går. Nam!

Det er selvfølgelig lidt nemt med lakrids, som jo også søder en pæn del i sig selv. Jeg har tidligere lavet lakrids-is, hvor jeg har brugt en smule SukrinMelis, men jeg må erkende, at det faktisk er overflødigt.

Lakridspulver er jo heller ikke kulhydratfri, men mængden, man bruger, er beskeden.

Opskriften indeholder affiliatelinks. Læs mere her: Madbandittens reklamepolitik

LAKRIDS-IS – Til 6 ispinde

  • 2 æggeblommer
  • 3 dl fløde
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 1 barneske lakridspulver

Sådan

Pisk fløden semi-stiv i en skål sammen med vanilje. Pisk æggeblommer i en anden skål. Vend æggeblommerne i fløden og rør lakridsen ud heri. Jeg rører den i med løs hånd, for jeg kan godt lide lidt lakrids-swirl. Hæld i forme og sæt på frost. Easy-peasy!

Jeg kan kun sige, at jeg er overordentlig glad og tilfreds med den opmærksomhed, som lakrids har fået på madfronten de seneste år. Og jeg har efterhånden fået samlet mig en anseelige samling lakridspulvere. Jeg har naturligvis det engelske lakridspulver fra Naturdrogeriet og det nye rålakridspulver fra Urtekram. Men herudover har jeg netop fået en lille lakridspakke forærende, som giver mine lakridsprodukter kamp til stregen.

Søren har længe været helt syg efter Johan Bülows A-lakrids (aarhmen, de ER altså også gode!).

Men nu er han faktisk ved at være så sukkerafvænnet, at selv yndlingslakridsen er blevet for sød til ham. Derfor var det en glæde at finde disse lækre, sukkerfrie lakrids-drops. Mand, en smagseksplosion i munden!

Men altså, hvis det er følelsen af at kværne en hel pose lakrids, man savner, så er dette ikke det rigtige valg. Men at lade sådan 2-3 stykker smelte i munden er en skøn fredagstreat for en low carb lakrids-elsker!

Ellers må jeg erkende, at bloggen her er lidt madfattig i øjeblikket. Det er langt fra et udtryk for, at køkkenkreativiteten er væk. Snarere tværtimod. Jeg er ved at lægge mig fast på en række opskrifter til min nye bog, og min kreativitet i køkkenet går derfor primært den vej. Hvis du vil følge med i det, flasher jeg ind imellem retterne på Instagram.

Nysgerrig på at prøve Keto?

Du har nok læst de mange vilde vægttabshistorier – men tør du prøve selv?

Giv Keto et ærligt skud i 4 uger og mærk selv, hvor godt det føles at have en fedtforbrændende krop🔥

Start her: Keto på 4 uger

Måske vil du også læse

  • 4 lækre raw kager, der egner sig godt til nytårsdessert. Opskrifter her:4 lækre RAW-kager til nytårsdesserten
  • Om ildfluer og glimt af lykke
  • Vegas chokoladeskål - opskrift på lækker og sund chokoladeskål fyldt med gode sagerVegas chokoladeskål – til morgenmad eller dessert
  • RÅCREME - opskrift på hjemmelavet råcreme uden sukker - perfekt til friske danske bærHjemmelavet råcreme

Skrevet i: Dessert, Is og ispinde

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kommentarer

  1. Julie skriver

    17. januar 2021 kl. 15:32

    Hej Jane. Vi er i gang med dit kick-start program, og men stor fornøjelse. I den forbindelse ville jeg høre om man må tygge på en lakridsrod. Bare for at få lidt smag, eller lave te på. Jeg synes ikke jeg kan finde ud af hvor mange kulhydrater der er i. Kh Julie

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      17. januar 2021 kl. 16:50

      Det er pudsigt for det er der faktisk flere, der har spurgt til igennem årene og jeg ved det ikke. Men mit bedste gæt er at det kan man sagtens. Jeg har svært ved at forestille mig at den mængde lakrids-væske (i mangel af bedre ord) skulle udgøre et problem.

      Jeg har lakrids-te på vores store FAQ inde på medlemssiden og det her må være i samme genre, vil jeg også tro 🙂

      Svar
  2. Anne Winkel skriver

    2. august 2020 kl. 18:38

    Hej bandit 😁
    Har lige købt din bog “Keto på 4uger” . Mega spændt på at komme igang så jeg forhåbentlig kan smide de 4 kg der har sneget sig ind på min krop 🥴

    Rent bortset fra det vil jeg prøve din opskrift på lakrids is. Nu laver du pinde, men går ud fra, at det bare kan køre i ismaskinen, som skal indvies ??

    DBH fra
    Anne 💐

    Svar
    • Jane Faerber skriver

      2. august 2020 kl. 20:05

      Ja bestemt. Pindene er helt frivillige :))

      Og god fornøjelse med bogen❤️

      Svar
  3. Jakob Valentin skriver

    24. juli 2014 kl. 21:47

    Hej Jane
    Kan isen laves med salmiak lakrids, og hvis ja, hvordan? 🙂

    Svar
    • Jane skriver

      25. juli 2014 kl. 08:19

      Hej Jakob
      Det har jeg ikke prøvet. Kan man købe salmiaklakrids uden sukker?

      Svar
      • Jakob Valentin skriver

        25. juli 2014 kl. 08:33

        Ja det ved jeg så ikke. Tænkte du var den oplagte at spørge. Du kan jo godt købe salmiak pulver. Om det så bare direkte kan blandet med lakrids pulver ved jeg ikke

        Svar
  4. jonna skriver

    21. februar 2014 kl. 18:40

    Jeg er taknemmelig for sødemidler. Har diabetes så foruden dem ingen is

    Svar
  5. Inge-lise skriver

    15. januar 2014 kl. 17:53

    Hvor mange kulhydrater m m er der i lakridspulver.
    MVH Inge-lise

    Svar
    • Jane skriver

      15. januar 2014 kl. 18:13

      Det ved jeg ikke men helt sikkert nogle.

      Svar
      • Irene skriver

        3. januar 2015 kl. 19:20

        Hej
        Har lige serveret is til sønnen, er vildt misundelig. Når jeg har været lidt længere på lchf (mere end 3 dage) vil jeg prøve denne…. Inge-lise spørger, hvormange kulhydrater der er i lakridspulver…. Tænker at du er mere inde i stoffet…. kan man prøve at regne ud, hvormeget der er i en lakridsispind? Nu er jeg sikkert provokerende, men er nok lidt fanatisk her i starten.

        Svar
  6. Tania Bergmann Frøsig skriver

    12. juli 2013 kl. 12:22

    hvor købes lakrids pulver ?

    Svar
    • Jane skriver

      13. juli 2013 kl. 09:40

      I helsekosten eller i større supermarkeder..

      Svar
      • Tania Bergmann Frøsig skriver

        16. juli 2013 kl. 14:11

        okey tak det skal da prøves

        Svar
  7. zuz skriver

    19. juni 2013 kl. 17:05

    super lækker is, havde tilfældigvis raw lakrids og er enig i at den, trods min meget søde tand, er glimrende uden sødemiddel. MEN jeg kan næsten ikke ha at den føles så fed i munden og fedtet sætter sig i ganen (trods næsten dagligt indtag af flødeskum, men her mærker jeg det ikke på samme måde) – derfor, mon du har et mindre tungt forslag på flødefronten?

    Svar
  8. Louise Knudsen skriver

    17. juni 2013 kl. 17:57

    Gik i øvrigt lige forbi den lokale PB i dag og smagte 100% chokolade – og synes det smagte vildt godt og lidt sødt.. har vist været uden rigtig søde sager meget længe så..pigen bag disken sagde det var både tørt og bittert he he endte op med at købe mig fattig i en gang 88% i stedet..yummi er mere modig næste gang går efter de 100% ;0)

    Svar
    • Jane skriver

      17. juni 2013 kl. 18:02

      Forleden syntes jeg, at en avokado smagte vildt sødt! Det sætter også tingene lidt i perspektiv, ikke? 😉

      Svar
  9. Mai-Britt skriver

    17. juni 2013 kl. 15:22

    Er det også tsk lakridspulver?

    Mvh
    Mai Britt

    Svar
    • Jane skriver

      17. juni 2013 kl. 15:51

      OKay, jeg er åbenbart den eneste, der kender til barneskeer som mål – ha ha! En barneske er sådan en mellemting mellem 1 tsk og 1 spsk. Så måske 2 tsk, 2½ måske… 😉

      Svar
      • Mai Britt skriver

        17. juni 2013 kl. 17:17

        Jeg læste barneske som en særlig slags lakrids, altså mærket…… 😉 barneskeer dem har vi masser af…:-)
        Tak for svar.

        Svar
        • Jane skriver

          17. juni 2013 kl. 17:34

          Ha ha, ja, okay, det gør det jo ikke lettere 😉

          Svar
          • Eli skriver

            15. juli 2018 kl. 15:01

            Måske du vil ændre det i opskriften til et rigtigt mål? Altså 2-21/2tsk Lakridspulver. 🙂

          • Jane Faerber skriver

            15. juli 2018 kl. 17:04

            Haha, nej det tror jeg egentlig ikke 🙂

  10. Mette skriver

    17. juni 2013 kl. 15:05

    Nøj det skal prøves når jeg har fri, tror du det kan køres i en ismaskine?

    Svar
    • Jane skriver

      17. juni 2013 kl. 15:50

      Det tror jeg bestemt! Jeg ejer bare ikke en (endnu!!) 😉

      Svar
      • Maj-Brit skriver

        17. juni 2013 kl. 18:47

        Jep, det kan den – har lige smidt en portion i friseren efter at den havde kørt 20 min i ismaskinen….. Skal nu bare væbne mig med tålmodighed…… Og bestemme mig for om jeg først skal smage lakridsisen, vanilieisen med hakket chokolade og jordbærmos eller de frosne bananer overtrumfer med chokolade og dyppet i hhv kokos eller lakridspulver….. Hvilke svære beslutninger 😉

        Tak for en super opskrift (har jo ‘snydesmagt’ de som var tilbage i skålen 😉 )

        Svar
        • Maj-Brit skriver

          17. juni 2013 kl. 18:48

          I fryseren selvfølgelig – ikke friseren 🙂

          Svar
      • Mette skriver

        18. juni 2013 kl. 15:57

        Det kunne man sagtens (det er sådan en med kompressor)

        Svar
  11. Lena skriver

    17. juni 2013 kl. 14:22

    Jeg har længe gerne vil lave lakridsis – men ventet på at kunne købe den lakridspulver fra drogeriet du anbefaler.. Men så slog det mig idag, at hvorfor vente til jeg får fingerne i den … Når jeg har den fra Johan…:0). Så får jeg jo bare 2 lakridsbøtter som skal bedømmes ..:0).. Problemet løst..:0). ..
    Min mand kom hen til mig igår og fortalte rigtigt stolt at efter han havde spist 2 skildpadder og 5 lakridser at han godt kunne mærke en forskel( fra før uden LCHF)at han ikke kan spise sukker på samme måde nu…;0).. Så der bliver rykket med sukkerbevidstheden herhjemme..;0). .
    Tak for en lækker opskrift og fedt med uden sukrin… ;0).

    Svar
  12. Madling skriver

    17. juni 2013 kl. 13:31

    Det lyder rigtig lækkert og dejlig naturligt 🙂
    Jeg har vist noget Urtekram lakridspulver stående, mon ikke det også kan bruges.

    Svar
    • Jane skriver

      17. juni 2013 kl. 13:53

      Urtekrams rålakridspulver kan bruges. Lakridsrodspulveret vil ikke give samme resultat.

      Svar
  13. annette skriver

    17. juni 2013 kl. 07:56

    Tak for en dejlig opskrift.
    Det med ketose kunne være virkelig interessant at høre
    mere om.

    Svar
  14. Camilla skriver

    16. juni 2013 kl. 21:43

    Savle savle savle…
    Lakridsis må afprøves i løbet af sommeren 🙂

    Svar
  15. Stine skriver

    16. juni 2013 kl. 20:11

    Mums, hvor lyder det bare lækkert og hvor er det skønt at se, at den kan laves helt uden sukker og sødemidler. Sikke nogle lækkerier du lige modtog. Er den største lakridselsker så tror din is er fantastisk. Glæder mig til at prøve den af

    Svar
  16. Tina Dahlberg skriver

    16. juni 2013 kl. 17:28

    Uh hvor ser det godt ud!!! Har været LCHF i 5 mdr nu og er vildt glad for at sukkertrangen lige så stille forsvinder. Førhen skulle den tæmmes, nu smager naturligt søde ting bare endnu sødere (og bedre)! Vil egentlig bare sige tak for en fantastisk blog og bog, læser begge dagligt (og synes bestemt ikke du er hysterisk ;-)) Har desværre ikke tabt mig, men glæder mig dagligt over den største bonus; har ikke haft en eneste sygedag eller øv-dag siden kostomlægning :-D!!!
    God søndag!!

    Svar
    • Jane skriver

      16. juni 2013 kl. 19:42

      Tak for det og velbekomme. At sukkertrangen forsvinder er også for mig en af de væsentligste fordele ved LCHF. Vægten skal nok regulere sig med tiden 🙂

      Svar
  17. Pia skriver

    16. juni 2013 kl. 14:39

    Hvor lækkert med lakrids-is, må helt sikkert afprøves. Ja skønt med alle de dejlige lakridsopskrifter og lakridspulver i god kvalitet som er kommet frem i de sidste år. Bülows lakridspulver er bare det bedste. Dropsne MÅ jeg da også prøve. Efter i 15 år ikke at kunne tåle gluten/mel (Cøliaki) så har jeg savnet lakrids, der er nemlig mel i de fleste lakridser. Så tak for opskrift og anbefaling af drops og god søndag :O)

    Svar
    • Jane skriver

      16. juni 2013 kl. 16:02

      Det er en anden grund til at vi elsker Bülow. Glutenfri lakrids. Ja tak!

      Svar
  18. Lisbeth skriver

    16. juni 2013 kl. 13:40

    Du er overrated og total hysterisk. Stakkels dine børn.

    Svar
    • Jane skriver

      16. juni 2013 kl. 16:01

      Åh, hvis det er sådan, du føler, Lisbeth, så bliver vi to nok ikke veninder…

      Svar
      • Stine Villum skriver

        16. juni 2013 kl. 20:39

        Heldige dine børn der vokser op med en sund og varierende kost 🙂 Du er på ingen måde overrated eller hysterisk men en kæmpe inspirationskilde til en sund og variet hverdag 🙂
        Hele min madglad den næste uge består kun af dine opskrifter 🙂
        Hold dig munter 🙂

        Svar
    • Camilla skriver

      16. juni 2013 kl. 21:44

      Virkelig konstruktiv kritik du kommer med Lisbeth! Jøsses…

      Svar
  19. Cindy skriver

    16. juni 2013 kl. 13:09

    Hej Jane.
    Den is ser godt nok lækker ud…
    Det Ketose projekt kunne jeg da tænke mig at høre noget mere om 🙂

    Svar
    • Jane skriver

      16. juni 2013 kl. 16:01

      Skal nok skrive om det… 🙂

      Svar
  20. Sukkersensitiv.dk skriver

    16. juni 2013 kl. 12:58

    Juhuu som sendt fra himmelen fra en der også er i ketose og gerne vil blive der – samtidig med at nyde lidt snakcks – bare fordi!!! Håber på lidt ketogene opkrifter fra din kreative hånd nu hvor du selv skal være der ;0) Må sige det var lidt af en prøvelse at stå ved jacob og jacob is og se de andre køre lakrids is i hangaren – uden bare at smage- man er vel lidt nysgerrig ;0)

    Svar
    • Jane skriver

      16. juni 2013 kl. 13:04

      Jeg har faktisk et ønske om at vise at en ketogen diæt godt kan være grøn og indbydende. Måske til bloggen, måske til bogen. Ved det ikke helt endnu 🙂

      Svar
      • Louise Knudsen skriver

        16. juni 2013 kl. 14:32

        Fantastisk god ide, det behøver jo ikke være den rene fakir diæt på ketose – som mange måske kunne tro – se at få den hund begravet ;0)

        Svar
  21. Stinne skriver

    16. juni 2013 kl. 12:07

    Hej Jane 🙂
    Tror du denne is vil egne sig i en beholder? Eller bliver den for “frossen”?
    Tak for super inspiration, god bog og goder idéer!

    Svar
    • Jane skriver

      16. juni 2013 kl. 12:27

      Det kan den sagtens. Den skal bare stå ude noget tid før spisning. 🙂

      Svar
  22. Margrethe skriver

    16. juni 2013 kl. 11:13

    Jeg har det på samme måde mht sødemidler, men er ikke helt konsekvent alligevel. Men små skridt er nok vejen frem. Ihvertfald ligger der nu 6 lakridsis uden sødemiddel i fryseren 🙂

    Svar
    • Jane skriver

      16. juni 2013 kl. 16:00

      Ork, jeg er bestemt heller ikke konsekvent her. Men jeg prøver at tage det væk, der hvor jeg kan slippe afsted med det..

      Svar
  23. Sofie skriver

    16. juni 2013 kl. 10:19

    Jeg er lige stoppe på mit arbejder. I afskedsgave fik jeg bl.a. 4 æsker Raw Liquorice Drops – jeg er åbenbart blevet afsløret 🙂

    Kæft mand, jeg burde da også deltage i den der chokolade konkurrence du her gang i …

    Hav lige en lækker søndag 🙂

    Svar
    • Jane skriver

      16. juni 2013 kl. 16:00

      God gave at få! De er jo hundedyre at købe!

      Svar
  24. Sandie skriver

    16. juni 2013 kl. 10:09

    Dem vil jeg lure på, tak skal du have Jane 🙂

    Svar
    • Jane skriver

      16. juni 2013 kl. 15:59

      Jamen velbekomme 🙂

      Svar
  25. Sockertjocken skriver

    16. juni 2013 kl. 10:05

    Nom nom :D! Älskar lakrits, älskar glass! Jag har testat att göra lakritsglass, men då använde jag sukrin som sötning, men det behövs alltså inte?! Jiiiha! Jag resonerar som du runt det här med sötningsmedel och frångår det mer och mer. Ska absolut testa att göra glass utan sötningsmedel!

    Svar
    • Jane skriver

      16. juni 2013 kl. 15:59

      I hvert fald kan man jo så skære ned der hvor man kan 🙂

      Svar
  26. Sandie skriver

    16. juni 2013 kl. 09:52

    Mmm.. måske man skulle prøve dem her. Ser godt ud!!

    Jane, må jeg spørge dig ad hvilket program du bruger når du sætter tekst henover dine billeder? 🙂

    På forhånd tak, mange hilsner Sandie.

    Svar
    • Jane skriver

      16. juni 2013 kl. 10:04

      Jeg bruger flere forskellige. I øjeblikket er jeg glad for app’en Abeautifulmess og ellers bruger jeg picmonkey 🙂

      Svar
      • Louise Luxhøi skriver

        16. juni 2013 kl. 12:10

        Hey Jane. Tak for dejlig opskrift. Jeg har prøvet at søge på Picmonkey, men uden held. Hedden appen det? Mange tak for alt din gode inspiration. Knus Louise

        Svar
        • Jane skriver

          16. juni 2013 kl. 12:26

          Picmonkey er ikke en app. Det er et online program 🙂

          Svar
  27. Kristine skriver

    16. juni 2013 kl. 09:41

    Nej hvor lækkert! Lakridsis er en af mine klare favoritter. (Sammen med hvid chololadeis, men den går nok alligevel ikke!)
    Jeg tror desværre ikke, at jeg nogensinde bliver klar til at spise is uden bare lidt ekstra sødning. Jeg synes jo, at frysningen fjerner noget af det søde i forvejen, så jeg kommer nok til at komme et lille dash sukrinmelis i:-)
    Men hvordan er det egentlig med ketose og sødemidler? Det er ikke et godt match, vel?
    Tak for din blog i øvrigt. Jeg bruger den flere gange dagligt, men jeg får næsten aldrig tid til at smide en kommentar med på vejen. (…Små børn, you know!)

    Svar
    • Jane skriver

      16. juni 2013 kl. 10:04

      Men prøv at tage lidt fra og lave en uden sødning. Lakridspulveret søder altså rigtig meget.

      Jeg har faktisk ikke testet ketose og sødemidler. I teorien burde sukrin jo ikke lave ballade… Kostdoktorn lavede et forsøg med pepsi max og ketose på et tidspunkt og det gav et tydeligt fald i ketoner.

      Svar
  28. Hanne skriver

    16. juni 2013 kl. 09:39

    Tak for endnu en god opskrift 🙂
    Jeg spekulere på om man kan erstatte fløden med kokos når man ikke tåler mælk? Har du erfaringer med hvordan den regarere med æg?

    Svar
    • Jane skriver

      16. juni 2013 kl. 09:59

      Nej jeg har mærkeligt nok til gode at lave is med kokos. Det må jeg straks teste!

      Svar
  29. mette skriver

    16. juni 2013 kl. 09:14

    NIZZLE! laver dem med det samme,for her i Århus skinner solen sørme, TAK

    Svar
    • Jane skriver

      16. juni 2013 kl. 15:58

      I er heldige. Her øser det ned 🙂

      Svar
  30. Mette fra Nemvejen.dk skriver

    16. juni 2013 kl. 09:06

    uhm… is skal der altså bare til om sommeren… og det er uanset om vejret er koldt eller varmt 😀 kender godt følelsen af for og imod de sødemidler, det er en svær balancegang, synes jeg.

    Svar
    • Jane skriver

      16. juni 2013 kl. 15:58

      Enig, det er en virkelig svær balancegang. Men der er jo heller ingen, der siger, det behøver være 100 % det ene eller det andet. 🙂

      Svar
      • Annette Christiansen skriver

        25. juli 2018 kl. 17:35

        Personligt vil jeg blive super glad:) Om nogen har nogle opskrifter på kalorie frie is. Jeg har et barnebarn som er på en ret skrap diæt….Må ikke få mere end12g. kalorier om dagen. Kan man lave sodavandsis som ikke er så hårde som isterninger?

        Svar
        • Jane Faerber skriver

          25. juli 2018 kl. 18:13

          Mener du kulhydrater? 12 g kalorier giver ingen mening…🤔

          Svar
  • Følg mig på Facebook
  • Følg mig på Instagram
  • Følg mig på Twitter
  • Følg mig på Pinterest
Jane Faerber
OM MIG • KONTAKT • BØGER
Jeg hedder Jane, og det er mig, der blogger her på Madbanditten. Udover at blogge skriver jeg bøger og holder foredrag. Alt sammen om mad og sundhed og livet ind imellem.

TILMELD NYHEDSBREV OG MODTAG E-BOGEN FOR 0 KR

signup

KETO MADPLAN

keto

KICKSTART – ONLINE KURSUS

keto

BØGER OM KETO

keto

FØLG MED PÅ BLOGLOVIN

Follow

Emner på bloggen

© Madbanditten 2014 All rights reserved
logo
  • Om mig
    • Lær mig at kende
    • Kontakt
    • Mission Statement
    • Om Madbanditten og reklamepolitik
    • Privatlivspolitik
    • Foredrag
      • Eventkalender
      • Hvad handler mine foredrag om?
  • Bøger
    • Keto på 4 uger
    • KETO – Optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt
    • Sådan taber du dig (e-bog)
    • 5 hemmeligheder til vægttab med Keto (e-bog)
    • STRIKS LCHF – en praktisk guide (e-bog)
    • Low Carb Vegetar (e-bog)
    • MADGLAD – lær dit barn at elske rigtig mad
    • LCHF året rundt
    • LCHF – SPIS DIG MÆT & GLAD
    • LCHF – BRØD & KAGER
    • MÆT & SLANK – med LCHF
    • Madbandittens juleopskrifter (e-bog)
    • SHOP
    • International publications
  • Opskrifter
    • Keto opskrifter – Striks LCHF
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Tilbehør
    • Brød
    • Dejlige drikkevarer
    • Juice – greenies – smoothies
    • Kager
    • Desserter
    • Is-opskrifter
    • Lækkerier
    • Juleopskrifter
    • Nytårsmenu
  • Kickstart
  • KETO
    • Keto bøger
    • Kickstart
    • Keto vægttab: Resultater og billeder
    • Hvad er KETO?
    • Begynderguide til KETO
    • KETO vægttab
    • KETO Living
    • Forskellige typer KETO
    • Keto og kaffe
    • Keto og antiinflammatorisk kost
    • Keto uden mælkeprodukter
    • Keto og sødemidler
    • Keto og alkohol
    • Keto og frugt
    • KETO og kolesterol
    • Keto og sygdomme
    • Keto kostplan – kostplan til striks LCHF og ketose
    • Carnivore Diæten
    • Ketogen diæt til epilepsi
    • KETO produkter
    • KETO bøger og vægttabsforløb
    • KETO kildeliste
  • KETO madplan
  • Alt om Keto på 1 side
  • LCHF
    • Hvad er LCHF?
    • Forskellige typer LCHF
    • LCHF og overgangsbesvær
    • LCHF indkøbsliste
    • Gode LCHF-produkter
    • LCHF – fedt og kolesterol
    • Hvad er kolesterol?
    • Videnskabelige studier om LCHF
    • LCHF – generelle spørgsmål
    • Må jeg spise (….) på LCHF?
    • LCHF og fertilitet, graviditet og amning
    • Maveproblemer
      • Fordøjelse og maveproblemer
    • Videoføljeton
    • LCHF og træning
    • Udstyr
  • Vægttab
    • LCHF og vægttab
    • LCHF og ketose
    • Derfor taber du dig ikke…
    • STRIKS LCHF – ketogen LCHF
    • Gode tip til et varigt vægttab
  • Sukkerfri
    • Bliv sukkerfri!
    • 100% sukkerfri – en personlig historie
    • Hvad sker der, når vi spiser sukker?
    • Sødemidler