Vinderne af Kähler-citruskonkurrencen

Og det er blevet mandag, helt uden jeg opdagede det, og derfor er det tid til at trække vinderne af de to Kähler Limone citruspressere. Og jeg har brugt ugen på at afprøve en række af jeres mange gode forslag, og det er derved lykkes mig at få brugt alle mine mange citrusfrugter. Tak for det!

Det var ikke nemt at vælge de to vindere, men efter nøje granskning, faldt mit valg på disse to glimrende forslag:

LOUISE, som foreslog en lækker bodyscrub af kokosolie, salt og citron/appelsin. I LOVE IT! Jeg er normalt glad for enten Urtekrams sukkerscrub, eller hvis det skal være fint Tromborgs saltscrub med citrus. Men pengene er få her i det fattige forfatterliv, så den slags luksus er der skruet ned på. Indtil nu, hvor jeg har min helt egen überlækre scrub oppe på badeværelset. Jeg skal vise jer den senere.

MIE, som foreslog mig en lækker koldskål lavet på kokosmælk og med udelukkende naturlige ingredienser. Jeg er helt solgt til den og har spist den hele ugen, hvor temperaturen har været høj og vejret sommerligt. Koldskål uden mavepine. Tak for det :-)

Vinderne får direkte besked.

Tak for jeres mange, gode forslag. Jeg kommer til at bringe flere af dem på bloggen i den kommende tid!

Få hjælp og inspiration til sund livsstil

“Smukke billeder – tænderne løber voldsomt i vand og man får lyst til at afprøve dem alle”

Perfekt til Keto, Low Carb, LCHF og til dig der gerne vil spise sundt og lækkert!

Køb nu til 240,- (vejl. udsalgspris: 300,-): De bedste fra Madbanditten

6 kommentarer til “Vinderne af Kähler-citruskonkurrencen”

Skriv en kommentar

 1. Tillykke til vinderne – og rigtig god tur til Paris til dig, Jane – jeg vil også glæde mig til opskriften på Mies koldskål!

  Svar
 2. Tillykke til vinderne – det var nogle gode valg (bare ærgeligt det ikke var mig)
  Har prøvet koldskålen – det er et hit og bodyscrubben skal ihvertfald også prøves

  Svar
 3. Tillykke til de heldige vindere – og så tillader jeg mig at spørge, (-fordi jeg er for doven til at lede..) om du bringer en review/opskrift på Mie’s koldskål i et indlæg :)

  Svar
   • Hej Jane
    Rigtig go tur til Paris!
    Har sendt dig 2 mails på madbandittens gmail – måske du får tid til at læse dem, når du kommer frisk og udhvilet hjem fra byernes by :0)

    Svar