Blomkålspizzaen og jeg på TV2 Lorry/Lounge

I formiddags havde blomkålspizzaen og jeg vores TV-debut i programmet Lounge. Hvis du missede det i formiddags, kan du se det ved at klikke HER.  Jeg synes selv, det gik meget fint, og jeg var ikke særligt nervøs. Værten Nanna Andreasen var sød og havde en dejlig beroligende facon.

Det, man ikke ser i udsendelsen, er, at hele crewet kastede sig over pizzaen, da udsendelsen var slut og fuldstændig rippede fadet. Jeg tror nok, at den gode blomkålspizza fik sig et par nye fans der.

Vil du se lidt mere om, hvordan man laver den famøse blomkålspizza, kan du se eller gense vores egen lille film og du kan selvfølgelig også hent opskriften HER.

Blomkålspizza - Madbanditten.dk

 

Få hjælp og inspiration til sund livsstil

“Smukke billeder – tænderne løber voldsomt i vand og man får lyst til at afprøve dem alle”

Perfekt til Keto, Low Carb, LCHF og til dig der gerne vil spise sundt og lækkert!

Køb nu til 240,- (vejl. udsalgspris: 300,-): De bedste fra Madbanditten

15 kommentarer til “Blomkålspizzaen og jeg på TV2 Lorry/Lounge”

Skriv en kommentar

 1. Hvor er det en godt lille videoklip! Tak for alt det fine arbejde du gør:)
  Jeg har fået din bog fra Saxo og har gennemlæst den forfra og bagfra. Ih hvor er der mange gode forklaringer at bruge til dem der ikke forstår én (hvis de altså spørger ærligt og oprigtigt). For der er altså stadig mange der mener at mættet fedt er farligt!! Og at man falder om af slagtilfælde og blodårene stopper til!!
  En veninde af mig har en voksen søn som lige har fået konstateret diabetes 2. Uh hvor gør det ondt i mig, når jeg hører lægernes kur: mange grøntsager (fint), ingen frugt (fint), masse groft korn (ikke fint) og INGEN fedt (overhovedet ikke fint)… Har prøvet at nævne fordelene ved fedtet lige så FORSIGTIGT, men blev meget hurtigt afvist med den begrundelse, at lægerne siger det er farligt! Siger derfor naturligvis ikke mere, men har ondt af den unge mand der skal tage masser af insulin og oven i købet gå rundt og være sulten hele tiden…
  Så de findes altså stadig… dem der endnu ikke har læst din bog og din blog… utroligt nok, hihi … selv om du skriver i bogen at de fleste nu har indset at det er ok;)

  Svar
  • Jeg holder også tit mund. Jeg tror, det er bedst sådan. Mad er jo en følsom sag – og vi trives på forskellig mad. Diabetikerne undtaget, og det er synd, at de fortsat anbefales fedtfattig, kornrig kost :-(

   Svar
 2. Så fik jeg det også set og det var jo (som forventet ;) ) dejligt at se :)

  Og jeg gnækkede lidt for mig selv, da I snakkede om at snyde ungerne. Vi har fået blomkålspizza i dag og mine unger på 2½ og 4 år GROVÅD hver, hvad der svarede til ungefähr 150 gram blomkål. Farmand og jeg måtte tage til takke med hver ét stykke – børnene spiste tre stykker hver! Det er sgu da ret imponerende, hva? :)
  Man skal ikke undervurdere den blomkålspizza – selvom den ikke er en italiensk stenovnspizza ;)

  Svar
 3. Super indslag. Elsker din ærlige, ikke-prædikende stil. Afdæmpet, troværdigt.

  Og så vil jeg altså lige sende endnu en rose til din bog. ELSKER opskrifterne – og har nu efterhånden fået afprøvet en del – med og uden mine egne “twists” – og der er sket det fantastiske, at maden også er blåstemplet af mine kræsne unger – der ellers HADER når mor laver underlig mad ;)

  Svar
 4. Godt indslag. Elsker at du ikke “oversælger” LCHF. Det er jo ikke en italiensk stenovnspizza, men det er et rigtig godt alternativ. Og synes godt om at du sælger LCHF med den generelle velvære fremfor vægttabet. Det føles godt for kroppen, og det er det der skal frem.

  Svar
 5. Fin, fin debut, det klarer du til UG. -Sød købenjysk dialekt du har.. ;)
  Jeg er lidt nysgerrig: Det røde armbånd du går med, symboliserer det noget bestemt?

  Svar
 6. Tillykke med din TV-debut idag. Det gjorde du fremragende, naturlig og afslappet.
  Godt gået :)

  Svar
 7. Ej, hvor gør du det godt! Du er så skøn at se på og behagelig at høre på! Helt nede på jorden! Virkelig godt, Jane!

  Svar
 8. You’re a natural!! Du er jo skidego’ på tv:-) Sejt, Jane, flyv endelig videre med dit gode budskab.

  Svar